|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ApRRilska kafanica
11.4.2017 13:43:09   
Rosita
Hej zene. Vec drugo jutro se budim sa krvlju u grlu. Zgrusano od puknutog kapilara na nepcu. Preko dana ne vidim da ide, ali moguce da ide. Danas samo mekana hrana i tantum. Ako bude i sutea ujutru oticicu kod dr. Ja se osecam dobro mimo toga, osim grlobolje.
Danas uskrsnja radionica u vrticu.
Sve vas pozdravljam :)

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 201
11.4.2017 14:00:16   
mala bosanka
Dobar dan drage moje, hvala na dobrodošlici. Sjećam se i ja vas ,ostale ste mi u lijepom sjećanju. Vidim da ste se više manje dobro i drago mi je zbog toga.
Neko upita za razvod, on je hvala Bogu iza mene.Mukotrpno i iscrpljujuce iskustvo ali iz njega izađoh snažnija, jača iskusnija.Ispitujem svoje granice, krsim ih. Žena nije ni svjesna koliko je jaka i hrabra dok me ostane sama i ne suoči se sa izazovom zvan goli život.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 202
11.4.2017 21:54:49   
emicaa
Da vam se javim,Dora je kod ocnog bila prava dobrica.Sve je ok,u ocima se jos vide tragovi bakterija ali jos manje nego prosli put.Ceka je jos jedan detaljan pregled dvije sedmice posle prestanka terapije da vide da se nece opet "aktivirati".
Isli smo gledati i neki stan,predivan je,125 kvadrata ali preskup.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mala bosanka)
Direktna veza do poruke: 203
11.4.2017 22:34:03   
Sanjica26 RR
Nek ide u persun to sto je skupo.user posted image
Cekam da mm izadje iz kupatila, pa da se ja tusnem. Bas mi se spava.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 204
12.4.2017 5:39:56   
IvanaSK RR
Jutro.
Rosita, idi kod dr, zao mi sto te muci.
Mala bosanko, drago mi je da si iz svega toga izasla jaca, bravo.
A mi danas punimo jedanaest meseci. Jedanaest meseci nespavanja, ali i najlepših trenutaka na svetu.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 205
12.4.2017 7:29:10   
veselicaa
Jutrouser posted image
Ivana porasla maca,ljubi je puno user posted image I mi za neki dan sedam meseci,kako vreme leti kada je lepo.
Ja danas na dva roditeljska,a imam i milion obaveza po kuci.Planiramo za vikend do Nisa,a i ide mi se pa kada bolje razmislim i ne bas.Jos nisam isla na duzi put sa Ninom pa se razmisljam kako cemo.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 206
12.4.2017 8:07:04   
eca89
Emice, bravo za Doricu hrabicuuser posted image !

Ivana, kako vijeme leti, počeće spavatiuser posted image !

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 207
12.4.2017 8:45:19   
Duškić
user posted image za macu Ivana, velika devojcica..
Veselice oni su sad najbolji za putovanja..jos malo , posle nervoza.
E jutros moze kafa...
Emice, super ..bravo za Doru!

< Poruku je uredio Duškić -- 12.4.2017 8:46:30 >

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 208
12.4.2017 10:02:06   
Sanjica26 RR
Zene pretvoricu se u peglu. Peglam od kako su svi izasli iz kuce i opet imam jos. Sad radim nesto drugo. Ne vredi

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 209
12.4.2017 10:46:12   
branki*
Ja da vam se javim,nista ne stizem,trudim se da svaki dan radim sa bozom,da ih vodim u park i da boku animiram na sve druge nacina,sem tabletom,jer je ona u stanju sat vremena da gleda pepu.i onda ne stizem
Eco,ja ti saljem onaj glupi znak rukom na fb,izvini,nisam to mislila,nego me zeza internet i tablet,pa nekako nemam pojma sta pritisnem.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 210
12.4.2017 12:12:55   
emicaa
Ja cekam sveki pa idem na posao.Vecinu stvari sam spakovala,veceras ce mm ubaciti kofere u auto.Jos sutra trebam spakovati kozmetiku,obucu i tako te sitnice.
Moram posle posla otici do prodavnice igracaka,da kupim Davidu nesto sto svira i svjetli da se zabavi necim novim.Tableti sa pjesmicama su spremni pa vidjecemo kako ce biti.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 211
12.4.2017 12:55:29   
IvanaSK RR
Mi nikad nismo imali problem sa sinom i putovanjem, vrlo brzo zaspi u kolima. Mada smo i gledali da putujemo kad mu je vreme spavanja.
Emice, vas put je dug, ali ne sumnjam u Davida :)

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 212
12.4.2017 14:33:47   
suzi kju
Dan drage moje. Ispisala sam( jedva) podugacak post i zeznu me istekla sesija.
Ivana počeće da spava od druge godine, ono sto si mi rekla da će početi od godinu ipo nije tačno user posted image
Emice šteta sto je skup stan,ja ti želim da nađete još lepši a pristupačniji. I David će biti super u putu.
Mojim mackicama je očigledno muka u vožnji, sada su povraćale obe po dva puta, prošli put samo Ema. Ne znam od kada mogu one tabletice za muku u vožnji? ??
Branki i muž je sada sa vama?Bar ti je malo lakše nego pre kada si bila sama sa njima. Kako je tata?
Sanjice ja mrzim da peglam pa peglam samo ono sto moram a to jje skoro sve user posted image
Voci bas mi je drago da ste lepo proslavili rođendan. Kada je beše krštenje?
Anck user posted image
Mlada bosanska dobro došla nazad.
Valjda sam sve ispisala sto sam htela i sto sam zapamtili da ste pisale.
Prekosutra se vraćamo kuci, radujem se bas. Mada deci je ovde bas fino, ugadjaju im. Prostora za igru koliko vole, dvorište, ljuljaška, tobogan, trava ali ja ne mogu da podnesem gužvu, galamu, punu kucu ljudi koji nemaju mnogo kulture pa pričaju svi u glas. To me bas izluđuje.
Inače okopavala sam sa mojima maline i kupine tri dana i mogu vam reci da sam poluziva, kondicija 0,kapa dole poljoprivrednicima.

Direktna veza do poruke: 213
12.4.2017 17:17:51   
emicaa
Suzi nadam se da ce "ispasti" jos neki koji ce me oduseviti.
Ivana,ako maca bude kao Doda jos samo dvije godine i eto tebi spavanja po cijelu noc user posted image David me i dalje bojkotuje kad sam u sobi.Ujutru kad legnem kod njega posle 15 minuta se probudi

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 214
12.4.2017 20:58:19   
IvanaSK RR
Hahahahahaha ne prihvatam to nikako, sa godinu ipo deca lepo spavaju i tackauser posted image Sido, kod tebe je tako jer su bliznakinje pa ce produžiti malo nespavanje user posted image
Ja sam odspavala malo sa macom popodne, al jedva čekam da zaspi sada.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 215
12.4.2017 21:56:27   
suzi kju
Ovo bi u prevodu značilo 2x godinu ipo,znaci tri godine, e fino me uteši user posted image
Zaspale su mackice a mene boli stomak, ne znam tačno šta,Dal je želudac ili upala mišića ili grcevi. Bas mnogo boli. ..

Direktna veza do poruke: 216
12.4.2017 22:08:20   
IvanaSK RR
Tesi se da si vec pola prezivela user posted image
Flasu sa vrucom vodom na stomak i begaj u krevet. Idem i ja.
😘😘

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 217
13.4.2017 7:58:44   
IvanaSK RR
Dobro jutro. Maca odspavala skoro do sedam :) jeste se budila, al nema veze. A ja se probudila sa glavoboljom user posted image

Direktna veza do poruke: 218
13.4.2017 8:18:12   
milicicak
Jutar u kafanu :D
bigmum, lepo je ponovo videti te ovde.
Branki, gde ste na Vracaru?
Kod mene ludilo na sve strane, ne znam vise gde udaram. Ali i to ce proci.
Kazu bice lep dan danas pa ga iskoristite :D
a sto se (ne)spavanja tice paaa dobrodosle u moj svet, mini buba ima pet godina i jos uvek se budi nocu :D

Direktna veza do poruke: 219
13.4.2017 8:22:53   
eca89

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Dobro jutro. Maca odspavala skoro do sedam :) jeste se budila, al nema veze. A ja se probudila sa glavoboljom user posted image

Ivančice da ti nije šok za organizam spavanje do 7h? Mm kad spava vikendom duže glava ga boli cijeli dan.

Direktna veza do poruke: 220
13.4.2017 8:27:44   
Duškić
Jutro..Nama svanulo odavno...Dupli espreso ..user posted image user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 221
13.4.2017 8:28:55   
vocicana
Dobro jutro, ja samo kratko da se javim ovde idem u crkvu na pricest pa posle pijemo kaficu.
Sve vas grlim i ljubim!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 222
13.4.2017 8:51:28   
IvanaSK RR
Eco, verovatno je to, previse spavanjauser posted image Al ja voleeem da spavam.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 223
13.4.2017 10:50:08   
emicaa
Ja od jutros ne stajem,stan sam sredila.Skoro pa je sve spremno.Posle idem na posao pa u prodavnicu da dokupim sto nam treba za put.

Direktna veza do poruke: 224
13.4.2017 10:51:22   
suzi kju
Dobar dan, nas tri došle kod mojih ,čekam da mi dođu i sestre Sa svojom decom pa da otvorimo vrtic iliti zoo vrt user posted image
Još danas smo ovde, sutra ujutru ćemo do crkve pa krećemo za Bg. Danas ponovo pakovanje, to bas ne volim.
Ivana može biti da je od previše spavanja, ne preteruj molim te user posted image
Meni Ema poslednjih nekoliko noći plače bas dugo kad se probudi,ne znam šta joj jer.Andja bi j prespavala noć da ke Ema ne probudi.

Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
50 GODINA NEGE KOŽE KOJA MENJA ŽIVOT
Proslava pola veka inovacija, saradnje i posvećenosti poboljšanju zdravlja kože za sve.

Anketa

играонице
пеперутка16

Колико често водите своју децу у играонице?

Click Here