Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Nagrade za najvrednije na forumu rubrike trud... 1.6.2017 0:02:31
|
|
|
|
lesica
|
I ovog meseca ćemo obradovati pet najvrednijih korisnica, koje budu dale najveći doprinos u forumu Trudnoća! Kako bi obradovali naše vredne dame, sponzori nagradnih paketa su: Sponzor Mama Natura poklanja po 1 CD sa uspavankama za decu. Mama Natura je jedina linija homeopatskih proizvoda razvijena specijalno za bebe i decu. Mama Natura o vašoj deci brine kroz paletu od 6 proizvoda: Enterokind, Dentokind, Immunokind, Gastrokind, Dormikind i Kindinorm. Ako vas zanimaju prirodni načini lečenja vaše bebe i/ili deteta na pravom ste mestu! Enterokind - protiv stomačnih grčeva i nadimanja kod beba i dece Dentokind - za olakšavanje tegoba tokom nicanja zuba kod beba i dece Immunokind - jača imuni sistem beba i dece Gastrokind - kod stomačnih tegoba tokom promene režima ishrane beba Dormikind - za tretman uznemirenosti i nesanice, namenjen bebama i maloj deci Kindinorm - za olakšavanje tegoba poremećaja ponašanja www.facebook.com/MamaNatura.rs Sponzor Mella cosmetics poklanja po 1 proizvod iz Happy Mama collection sa svaku trudnicu, Uljani piling za telo ili Melem za negu peta i laktova. ili Krem protiv strija ili Melem za negu ispucalih bradavica MELLA COSMETICS ponudu čine preparati koji su formulisani po zaštićenoj recepturi koja je nastala nakon dugogodišnjih istraživanja na polju aromaterapije. Preparati Mella Cosmetics sadrže biljna ulja koja kožu hrane, povećavaju joj vlažnost i umiruju ispucalu i oštećenu kožu. Potpuno prirodna ulja stimulišu ćelije kože da budu zdrave i funkcionalne, a optimalna preporučena koncentracija i prava kombinacija biljnih ulja su ključ efikasnosti Mella Cosmetics preparata. Šta je potrebno da uradite da bi ste postali dobitnik jedne od nagrada? Najpre trebate da budete član Ringeraje, zatim trebate biti ulogovani i što aktivniji na forumu Trudnoća, što znači da u periodu tokom meseca maja, od 1.6. do i zaključno sa 30.6.2017. napišete što veći broj postova na forumu trudnoća, jer će vas upravo oni odvesti do sjajnih nagrada! Nakon završetka takmičenja, nagrade će u vidu poklon paketa biti poslate na adrese dobitnika u Srbiji. Bitno je da postovi budu sadržajni i da odgovaraju temi! Svi postovi koji budu napisani samo sa ciljem prikupljanja bodova, biće obrisani i neće se smatrati validnim za takmičenje. Time se podrazumeva da se poštuju Opšti uslovi i pravila korišćenja foruma. Dobitnici su dužni da nakon proglašenja istih, dostave svoje podatke do 7. u narednom mesecu na info@ringeraja.rs . Ukoliko te podatke ne pošalju do 7. u narednom mesecu, nagrada se prosleđuje narednom učesniku po broju postova. Nema ponavljanja dobitnika
< Poruku je uredio lesica RR -- 28.6.2017 17:13:43 >
|
|
|
|
RE: Nagrade za najvrednije na forumu rubrike ... 3.7.2017 13:01:34
|
|
|
|
marketing RR
|
Najvrednije korisnice na forumu trudnoća, koje su osvojile nagradu za jun su: Dora89 mama Jo pipi_coco medamisko MaRa94 Pošaljite nam najkasnije do 10.7.2017. podatke - ime, prezime, adresa u Srbiji i broj telefona. Čestitamo
|
|
|
|
RE: Nagrade za najvrednije na forumu rubrike ... 3.7.2017 13:16:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Čestitam
|
|
RE: Nagrade za najvrednije na forumu rubrike ... 3.7.2017 15:08:07
|
|
|
|
MaRa94
|
Hvala puno. Nisam znala za ove nagrade, bas sam se prijatn iznenadila. Poslala sam mail na info@ringeraja.rs. Jel to u redu? I posto trenutno nisam u Srbiji ostavila sam podatke moje majke.
|
|
|
|
RE: Nagrade za najvrednije na forumu rubrike ... 3.7.2017 15:16:47
|
|
|
|
krin 40
|
Čestitam..uživajte u divnim nagradama..celu trudnoću sam se mackala sa RR poklonima.Živelo ulje protiv strija
|
|
RE: Nagrade za najvrednije na forumu rubrike ... 3.7.2017 15:19:52
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: MaRa94 Hvala puno. Nisam znala za ove nagrade, bas sam se prijatn iznenadila. Poslala sam mail na info@ringeraja.rs. Jel to u redu? I posto trenutno nisam u Srbiji ostavila sam podatke moje majke. Sve ok Maro, stigli su nam podaci, šaljemo nagrade ove nedelje
|
|
|
|
RE: Nagrade za najvrednije na forumu rubrike ... 3.7.2017 15:30:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bravo trudnice.
|
|
RE: Nagrade za najvrednije na forumu rubrike ... 3.7.2017 15:48:31
|
|
|
|
emicaa
|
Trudnice cestitam
|
|
RE: Nagrade za najvrednije na forumu rubrike ... 3.7.2017 16:12:38
|
|
|
|
Duškić
|
Extra su pokloni! Cestitke , uzivajte u mackanju!
|
|
|
|
RE: Nagrade za najvrednije na forumu rubrike ... 3.7.2017 17:39:11
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Cestitke, bravo za RR sto nagradjuje nase lepe, buduce mame, a bravo i mame za nagrade koje ste osvojile 😊😊 uzivajtei javite nam utiske 😊
|
|
|
|
RE: Nagrade za najvrednije na forumu rubrike ... 3.7.2017 18:43:53
|
|
|
|
mama Jo
|
RR ne prestajete da me iznenadjujete... takodje nisam znala za ove nagrade, prosto mi je ceo portal toliko fenomenalan da non-stop ulazim i obozavam da caskam sa ostalim clanicama. Divni ste... Poslala sam podatke na mail, svim drugim dobitnicama cestitam 😍😘😍😘😍
|
|
|
|
RE: Nagrade za najvrednije na forumu rubrike ... 3.7.2017 18:48:30
|
|
|
|
Sarav
|
Čestitam mamice
|
|
|
|
RE: Nagrade za najvrednije na forumu rubrike ... 4.7.2017 7:42:49
|
|
|
|
medamisko
|
ooooo hvala na lepim poklonima, nema boljih od vas ..Ove proizvode nisam probala
|
|
|
|
RE: Nagrade za najvrednije na forumu rubrike ... 7.7.2017 17:03:51
|
|
|
|
MaRa94
|
Danas mi je stugao poklon. Mama mi je prenela utiske. Divni ste. Veliko hvala od nas.
|
|
|
|
RE: Nagrade za najvrednije na forumu rubrike ... 8.7.2017 22:00:37
|
|
|
|
medamisko
|
Stigla jutros nagrada. Vec isprobana, odlicna prirodna kozmetika. Prvi put Sam probala Mella kozmetiku. Zadovoljna sam!
|
|
|
|
RE: Nagrade za najvrednije na forumu rubrike ... 8.7.2017 23:25:54
|
|
|
|
mama Jo
|
Moja nagrada je stigla!! Od 💓 hvala, divni ste, nagrada je fenomenalna!!! 💗
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciUobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
IMAM 40 i TRUDNA SAMŠta bi bilo drugačije da sam rodila decu ranije, recimo u dvadesetim? Da li bih imala više energije, da li bi se moje te...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?