|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: JuLski baRR
7.7.2017 17:47:26   
mali_mis
Dan user posted image
Ja danas citav dan ucim user posted image Uhvatilo me ludilo, pa da iskoristim user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 226
7.7.2017 18:32:57   
veselicaa
Gde ste zenske,ima li hladovine?
Mm ode na posao,ja sa bebom,nije spavala nista danas.S dosadno bez sestre,samo trazi da se nesto igramo.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 227
7.7.2017 19:47:08   
Duškić
Kako mi prolete dan. . Pakovala kofer , slavili divan dan mm. A
Sad da popijem sa puzicem jedno belo vince..

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 228
7.7.2017 19:49:00   
veselicaa
Gde idete Duskic?

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 229
7.7.2017 20:54:17   
emicaa
Mi smo isi na rijeku na kupanje,david je puzao po plazi,puzao kroz vodu.Nije sjedio dvije minute.Dora uopste nije izlazila iz vode,ide samo do koljena u dubinu ali stalno se kiselila.Oboje su zaspali cim smo sjeli u auto.Veceras sam pravila palacinke a sutra u kupovinu i prekosutra slavimo.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 230
7.7.2017 21:11:31   
veselicaa
Emice bas ste lepo proveli rodjendancic :*

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 231
8.7.2017 7:08:10   
IvanaSK RR
Dobro jutro, mame. Ja sam sinoc imala takvu glavobolju da tableta protiv bolova nista nije pomogla, nisam mogla da zaspim. Na kraju sam pronašla neku tabletu za spavanje i popilauser posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 232
8.7.2017 7:22:47   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Ivana da ne treba da dobijes?

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 233
8.7.2017 8:06:33   
IvanaSK RR
Da, Sanjice, treba sutra.
A i juce sam crkla po gradu sa decom po vrućini. Bas sam se izmaltretirala.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 234
8.7.2017 8:25:50   
Sanjalicaaa
Dobro jutro.
I mene je sinoc bolela glava.
Danas idemo na bazen.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

Direktna veza do poruke: 235
8.7.2017 9:18:45   
Sandricak
jutro u kafanu... Ivana i mene je bolela glava i to od juce ujutru i sad me boli opet... TAbleta nista nije pomogla, olaksala mi je mozda na nekih 10ak minuta... jos oka sklopila od 1 do 4 nocas nisam, urnisao me Ilija... cak mi ni cup kafe ne pomaze...

,,Život guta one koji se boje!``

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 236
8.7.2017 9:28:11   
emicaa
Jutro,cekamo tetu da Dodi popije lijek pa da idemo kupiti jos sto treba za sutra i da pokupimo tortu.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 237
8.7.2017 10:03:15   
IvanaSK RR
Verovatno je i od vrućine. Dosta ljudi se juce zalilo da im je tezak dan.
Emice, jeeej, tortica :)

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 238
8.7.2017 10:12:23   
Ana RR
Pridružujem se grupi pms-a i glavobolje. Samo vičem, sklanjaju se moji od mene. Užas.

Oka nisam sklopila noćas. Negde se uvukao komarac, zujao mi oko glave a nikako ga nisam videla da ga klepim. Pa se dete budilo da piški, pa ja ustajala nekoliko puta... evo sedim i škiljim na oči, ne vidim ništa.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Direktna veza do poruke: 239
8.7.2017 12:48:49   
veselicaa
Uh tesko je kada se ne naspavas.Ja celo jutro po kuci,sredila sve cakum pakum,sada jos rucak za bebu i nas.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 240
8.7.2017 19:19:25   
emicaa
Ja sma se danas bas umorila.Isli smo i na kupanje.Sad operem sudje i cao drugari user posted image

Direktna veza do poruke: 241
8.7.2017 21:03:02   
veselicaa
Emice uzivali ste opet.Mi sad iz setnje,podojila bebu sada se igra na podu,da je okupam posle.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 242
8.7.2017 22:23:46   
emicaa
Jesmo Vesi,David kao da je napravljen u vodi.Nebi izlazio iz nje,cim ga izvadim place user posted image

Direktna veza do poruke: 243
8.7.2017 23:45:53   
veselicaa
Odlicno,bolje da je tako nego da ne voli vodu.I moje su zabice,obozavaju vodu user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 244
8.7.2017 23:51:07   
bubulence
Veeesiiiiii user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 245
8.7.2017 23:54:46   
veselicaa
Bubi lepoto pa gde si ti?Koliko ti ulepsas kafanicu zeno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 246
8.7.2017 23:58:04   
bubulence
Joooooj sto te volEm, za sve pare te volim. Do neba i nazad user posted image .
Evo me, cekam ponoc pa da spavam...
Zasto ti ne spavas?

Direktna veza do poruke: 247
9.7.2017 0:00:08   
veselicaa
Ja tebe jos vise,znas vec user posted image user posted image user posted image
Nina spava,S spava,muz gleda tv ja na miru kuckam.

Direktna veza do poruke: 248
9.7.2017 0:02:28   
bubulence
Pozdravi mi Zvekija. Sutra cu mu pisati na viber user posted image .

Direktna veza do poruke: 249
9.7.2017 0:09:26   
veselicaa
Ceka teuser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana priča
Mirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Како се решити цуцле?
пеперутка16

Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?

Click Here