Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 31.7.2017 11:32:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Meni sutra stize bicikla. Hihphipurej. Ali za sada nikog ne vozim. Moramo prvo da nabavimo sediste za Sofi.
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 31.7.2017 11:51:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Super! Meni je bicikl super zanimacija za malene. Jos kad odemo svi u kompletu da se vozamo.. prvo mm sa bebacem , pa T pa H i na kraju ja...huhuuuuu kolonica
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 31.7.2017 20:48:59
|
|
|
|
vocicana
|
Mame, kakoste? Sanjice pa divno je zabicikl, ima da uziva, najlepse i najopustenije. Moje dete je u transu kada vidi bicikl, genetika je cudo, a od rodjenja gleda oca u ;punoj ratnoj opremi;, svakog dana, verujem da cebiti snazan i uspesan kao i tata. Bicikl je za mene savrseno opustanje, bolje receno, produvavanje ventila.
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 31.7.2017 21:04:12
|
|
|
|
Duškić
|
Bicklisti, samo vozite. Mi nemamo mesta, sve nam stoji u selo. Sad ce da idemo za par dana pa ce da vozimo.. Sutra ako uspem da zbrisem da kupim neke poklone , imacemo par rodj. I
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 31.7.2017 21:33:42
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Zene, prelazimo razgovore u avgust mesec. KLIK
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciNa jagode telo brzo i burno reagujeAlergije na hranu najčešće se ispoljavaju osipom na koži, otokom i stomačnim problemima. Jagodičasto voće najčešće izazi...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.