Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 5.7.2017 8:48:22
|
|
|
|
branki*
|
Jutro,mame!pijem kafu...razvlacim se jos malo.nesto me neki smor uhvatio.
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 5.7.2017 8:51:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Branki, stigli ste u Bg?
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 5.7.2017 8:59:28
|
|
|
|
branki*
|
O,da,ivancice,vec krenuli i casovi
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 5.7.2017 9:03:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Super! Ovde ste do kraja jula?
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 5.7.2017 9:24:08
|
|
|
|
emicaa
|
Branki,Ivana sad obavezno na kaficu Dora i David se igraju u njenoj sobi,ja sredila stan i sad cekamo tetu.Jos 20 dana
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 5.7.2017 9:29:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja najverovatnije dolazim sledece nedelje. Ipak cu Ivana kolima. Taj dan idemo u Zoo vrt. Kome je blizu mogao bi da svrati da se vidimo.
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 5.7.2017 9:47:10
|
|
|
|
krin 40
|
Jutro..Mi sad ustali😃 Beban je sada svako jutro budan od ovog perioda pa do 12h..Imam sa kim da se ispričam😃
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 5.7.2017 9:53:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, jos malo Sanjice, koji dan dolazis?
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 5.7.2017 10:05:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Caoo mamite Pozdravcic iz Uranopolisa
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 5.7.2017 10:14:16
|
|
|
|
emicaa
|
Anck kako vam je Jao meni dusa spava,kako bih rado zaspala sa Davidom ali nista od toga.
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 5.7.2017 10:14:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sledece subote. Pozdrav Anck.
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 5.7.2017 13:18:11
|
|
|
|
Mariya
|
Dan mame! Mi završili u Ns, mališa sisa pa idemo kući. Danas odmaram. Juče su mi bili iz blic žene, spremili kuću od poda do plafona, ručak imam, milina! Bunny, šta kaže seka za batu? Eco
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 5.7.2017 13:28:45
|
|
|
|
Duškić
|
Dan mamice. Mi skitali do Nbg kod moje tetke. Pa sad malocas usli.u stan. Opet toplo..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 5.7.2017 15:04:40
|
|
|
|
vocicana
|
Dan mame, ja sam na poslu, sinko opstao sa tatom kuci, bas je umoran, a nece da spava, novi zubici na pomolu. Ponosna sam na jednu cinjenicu za moje dete. Sada cu u temu.
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 5.7.2017 21:01:03
|
|
|
|
MicinaMama
|
Dobar dan zenice,evo da se i ja prikljucim u ovu temu Ovde nastavljam do cetvrte trudnoce
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 5.7.2017 21:42:18
|
|
|
|
branki*
|
Micina,zdravo,dobro dosla u klub opet! Da,da,do kraja jula,samo cemo mozda malo otici koji dan u bosnu. Ja sutra ili prekosutra moram na vma tati nesto da zakazem. Legli.bas sam nesto i umorna.
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 5.7.2017 21:47:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki, kako je tata? Jel ce te nekad doci u moj kraj? Cini mi se da si pominjala kucu ovde. Moje odvede mm na spavanje.
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 5.7.2017 21:51:19
|
|
|
|
Milena18
|
Veče! Mašnice, sledeći put pada kafica MicinaMama, Bunny, dobro došle u temu! Duškić, biće vam lepo, divna je Banja. Ja sm kao mala stalno išla, posle dugo nisam bila, ali smo rešili da idemo češće. Blizu nam je, pa možemo da skoknemo i samo na jedan dan. Emice, šmizla je tvoja Dora. Da dođe sebi haha...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 6.7.2017 0:03:35
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame. Kad mi glava sad nije eksplodirala spavamo pored otvorenog prozora, i malci već svi odavno spavaju, kad se oglasila vatrogasna sirena i probudila ih Sutra opet ustajanje. ne znam možete li da zamislite koliko mi je već dosta svakodnevnog ustajanja i odlazaka za Ns Jao, bolje da sam u negativi pisala. Treba mi odmor od svega, baš mi treba. Ustvari ne od svega, već od ovog putovanja.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 6.7.2017 6:52:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutric Malisa budan evo gazi po sekama Zove ih da ustanu. Cacka neki radio..sta li je. Ovde.je super, deca uzivaju ne bi izlazile iz vode! Ljubim vas sve
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 6.7.2017 7:17:49
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro jutro. Milena Mariya, tesko jeste, ali ti si hrabra i jaka i super mama! Mi ustali tj.sinko i ja. Pa sad da budim cerku da je vodim u vrtic
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 6.7.2017 7:36:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Anck, uzivajte! Mariya, sta kazu doktori? Kad cete ici malo redje ili imati neku pauzu?
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 6.7.2017 7:47:13
|
|
|
|
emicaa
|
jutro mamice,Dora jos pava a David u krevetcu.Igra se sa duplo vecim medom i praznom flasicom od mlijeko.Obozava se mazit sa velikim medom. Danas nam opet teta dolazi rnije pa cu morati brzo budit Dodu da doruckuje.
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 6.7.2017 8:10:36
|
|
|
|
Sandricak
|
jutro od nas... Anck, grlisa veliki, uzivajte... Moj beban spava, veliki momak doruckuje, mm spava, komiran dosao jutros u 1 s posla... Rucak imam, planiram da smuljam neki kolac sa kajsijama, i da skuvam dzema danas...
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 6.7.2017 8:20:25
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro I ovde. Morala sam u sexy temu prvo. Mi smo budni od 6, zubi ga razvaljuju. Sinoc sam mu dala brufen pa je stvarno lepo spavao. Ostre su mi 4-ke, ali I trojke se videti kroz desnI. Rucak nemam, muz moze danas za to da se pobrine, ja ne znam noc kako cu veceras izdrzati. Slomljena sam bas. Branki
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciNa jagode telo brzo i burno reagujeAlergije na hranu najčešće se ispoljavaju osipom na koži, otokom i stomačnim problemima. Jagodičasto voće najčešće izazi...
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.