Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 8.7.2017 12:47:46
|
|
|
|
Milena18
|
Ivana, jesu li to one šarene kiflice koje se potope u sirup? Uh, što ja njih volim, moja baka ih je stalno pravila. Bunnyca, nadam se da će biti sve u redu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 8.7.2017 13:15:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Sad sam tek sela. Od sedam sati sam na nogama. Prala terasu, brisala prasinu. Taman Sofi ustala na vreme. I nas dve otisle do pijace po povrce. T nije htela. Prvi put jw sama ostala kod kuce. Bas sam ponosna na nju. I posle smo se vratile daj njima dorucak i spremaj rucak dolaze kumovi. Devojcicama mrsan ruckak. One svoju sobu sredile i obrisale prasinu.
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 8.7.2017 13:43:38
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobar dan drage. Ja radila i danas pa ranije pobegla kuci. Sad da stavim Musaku za ručak, deca spavaju. Tako mi se ide na bazen negde ali nemamo auto a busom da ih cimam ne bih. Za njih smo kupili mali za terasu pa uživaju. Inače mm traži auto da kupimo pa je tako naporan, nervozan uhhhh. .. Ivana daj recept za te šarene kiflice. Trebala bi nešto da umesim danas. Sanjice velika devojčica
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 8.7.2017 13:58:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jao da kiflice. Njih cu sutra da umesim. Kiflice mog detinjstva. Evo Suzi Klik
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 8.7.2017 14:03:50
|
|
|
|
suzi kju
|
Njamiiii, pravila ih je i moja mama ali ja nemam recept. Ja ću ih umesiti posle samo u mrsnoj varijanti, super ideja. A da ih napunim kremom? Koliko dugo u da stoje u prelivu?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 8.7.2017 14:23:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Suzi, samo ih umocis. Nema potrebe dugo da ih drzis. Odosmo u off. Idemo u temu pricajmo o hrani.
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 8.7.2017 18:16:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Haj, sta se radi? Ja sam dobila propusnicu za celo leto za bazen. Cimanje je i meni busom, ali sta da radim, vodicu ih. Kiflice su njami.
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 8.7.2017 18:44:13
|
|
|
|
suzi kju
|
Njam Njam odlične su!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 8.7.2017 18:49:23
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Jao da kiflice. Njih cu sutra da umesim. Kiflice mog detinjstva. Evo Suzi Klik Joj Sanjice pa ovo je fantasticno, ovo cak mogu i ja da probam, konacno nesto od sastojaka sto se bar nadam da smem Suzi skoro su mi zamirisale
< Poruku je uredio degu -- 8.7.2017 18:50:37 >
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 8.7.2017 19:15:28
|
|
|
|
emicaa
|
Milena suzra slavimo rodjendan,ali juce je bilo super.Isli na kupanje,uzivao je. Danas smo bili opet,Dora je povukla ten na mene,pocrni bas lako.Guza joj je skroz bijela
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 8.7.2017 22:59:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Degu, sto ne bi smela? Mi ceo dan provedesmo sa kumovima. Posle setali pored Dunava. Predivno je.
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 9.7.2017 7:58:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro i ovde. Sanjice, Degu slabo sta jede zbog bebinog stomacica. Degu, mislim da smes, osim ako kakao ili kokos ne smes. Mozes da probas u neku da stavis onaj tvoj pekmez
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 9.7.2017 9:06:21
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro mame. Mi smo bolesni, opet, ab pijemo, od prejuce, umorna sam, ali najvaznije je da je macak dobro. Na poslu sam, pa da napisem koju.
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 9.7.2017 13:16:19
|
|
|
|
Mariya
|
Dan mame! Ja se živa pojedoh od brige L nije kakio danas 6.dan od ponedeljka nije. Znam da je to kod beba koje doje normalno, ali on 4,5 meseca kaki svaki dan bar jednom, ako ne i više puta, i sad odjednom ništa već danima! Danas sam mu već i šljivu dala, i vodu u kojoj se kuvala šljiva i dalje ništa.. Jutros je opet bio budan od pola 5 do pola 7. Mislila sam da će sa trećim biti sve lako ali kakve smo sreće, već vidim da ćemo i sa ovim zaglaviti u bolnici i da mu opet nešto fali. Već imam scenario u glavi. Bunny, nadam se da će biti sve ok sa mališom. A mog L su povredili na porođaju, rame, pošto se zaglavio u porođajnom kanalu, pa sad odlazimo na terapije svaki dan u Ns. Voci da brzo prođe!
< Poruku je uredio Mariya -- 9.7.2017 13:19:55 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 9.7.2017 15:02:38
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Mariya Dan mame! Ja se živa pojedoh od brige L nije kakio danas 6.dan od ponedeljka nije. Znam da je to kod beba koje doje normalno, ali on 4,5 meseca kaki svaki dan bar jednom, ako ne i više puta, i sad odjednom ništa već danima! Danas sam mu već i šljivu dala, i vodu u kojoj se kuvala šljiva i dalje ništa.. Jutros je opet bio budan od pola 5 do pola 7. Mislila sam da će sa trećim biti sve lako ali kakve smo sreće, već vidim da ćemo i sa ovim zaglaviti u bolnici i da mu opet nešto fali. Već imam scenario u glavi. Bunny, nadam se da će biti sve ok sa mališom. A mog L su povredili na porođaju, rame, pošto se zaglavio u porođajnom kanalu, pa sad odlazimo na terapije svaki dan u Ns. Voci da brzo prođe! Mariya , ja kad tako ne kaki beba po preporuci moje dr. Dam dooobro zasladjen caj od kamilice . I delovalo je. Probaj.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 9.7.2017 15:05:49
|
|
|
|
Duškić
|
Cao, mame ne stigoh juce da vidim sta ima. Bas smo se lepo brckali..Sad dosli posle rucka u sobu, bebac i ja ostajemo a ekipa se vraca u Aqua park Sunny Hill ..Danas se vracamo tj. Vcrs.mora muz sutra na posao. Nas vozi vcrs kod moje mame a on se vraca za Bgd. Pozdravcic
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 9.7.2017 18:12:19
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Degu, sto ne bi smela? Mi ceo dan provedesmo sa kumovima. Posle setali pored Dunava. Predivno je. Sanjice na dijeti sam bez mleka, soje, jaja, ribe,mahunarki, cokolade, meda, konzervanasa... vise ne znam ni da nabrojim. Kakao sam par puta probala, nije bilo reakcije, kokos nisam, al mogla bih da probam. Ivana ima lepih kiflica sa pekmezom, al nesto kad pomislim da pravim, skontam da mi je lakse pojesti hleba i pekmeza. pravim cesto mekike ali bez mleka i priganice, to mi dodje kao krofne :D Marija normalno je to, ali i ja bih brinula, razumem te. Probaj malo caja od kamilice i nemoj odmah crne misli! Voci da brzo ozdravite!!!
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 9.7.2017 20:57:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha, degu, pa u pravu si za hleb i pekmez Lepe su ove kiflice i brzo se prave. Mariya, sto kaze degu, nemoj odmah negativno da razmišljas, bice to u redu.
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 9.7.2017 22:40:09
|
|
|
|
Milena18
|
Veče! Svratih na kratko da vidim šta radite. Voci, da brzo ozdravite! Mariya, da li je sve ostalo ok - jelo, spavanje, raspoloženje? Moja M je plačljiva bila večeras, pokazivala mi je stalno nešto prstićem u pravcu vrata, ali nemam pojma šta. Jedva je i zaspala. A možda je i konačno krenuo novi zubić, pa je zato razdražljiva.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 10.7.2017 0:09:59
|
|
|
|
Duškić
|
Voci, i ja zelim da brzo ozdravite. Milena, pa sta moze u pravcu vrata, a grlo ne boli..pa da zubi. Moji spavaju, a ja koliko sam umorna ne movu da zaspim. Degu pa crnu cokadu smes, aaa?
< Poruku je uredio Duškić -- 10.7.2017 0:11:29 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 10.7.2017 0:41:24
|
|
|
|
Milena18
|
Duškić, ja sam mislila, mada možda i preterujem, da je moj brat nešto iznervirao jer je počela da plače i pokazuje na vrata kad je on otišao, a plakala je i dok je bio tu. Bez veze mi što to kažem, ali on stvarno voli da je malo više gnjavi. Znam da je sve to iz ljubavi, ali kao da ne shvata da je ona još uvek mala. Ja ni kakao nisam koristila kad sam bila na dijeti bez mleka jer sam na pakovanju pročitala da može sadržati soju i mleko u tragovima.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 10.7.2017 2:47:42
|
|
|
|
Sandricak
|
Da malo skrabnem u ove sitne sate... Ceo dan juce sam prelezala... sreca I bio dobar...igrao se po podu skoro sve vreme ... imala sam osecaj kao da me je traktor pregazio, svaka kost me je bolela, glava vec peti dan, uvece me uhvatila temp... sad ljuljam kolica od 1i20 dodje mi na terasu da ga iznesem... jako slabo spava, ne znam jel vrucina, jesu zubi, jel zedan... jel navika...
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 10.7.2017 6:47:48
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro jutro mame Moj ranoranioc ustao i baulja po terasi, ja naravno budna i pijem kafu cekam ostatak ekipe da ustane
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 10.7.2017 7:50:55
|
|
|
|
Sandricak
|
Anck, kako se bebac aklimatizovao na morsku temp klimu i sve ostalo?
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 10.7.2017 13:24:27
|
|
|
|
Mariya
|
Dan mame! Mi gotovi sa terapijom, mališa da sisa i odosmo kući. Kakio je juče dala sam mu i šljivu da jede, dopalo mu se baš je mljackao i zevao kao da hoće još, izgleda da bi hteo da klopa! Ja sa njim samo probleme i zato se uvek pripremim na najgore, pa sam happy kad ispadne dobro...
|
|
|
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.