Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2017 15:41:38
|
|
|
|
veselicaa
|
Sandricak samo juris,a jos neispavana ali sta ces,pogodi se tako nekad. Voci idete na odmor?
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2017 16:11:47
|
|
|
|
krin 40
|
Slike treba da prebacim u telefon.U onoj gunguli nisam ga ponela😁 Voći jel ti sad ides na more?
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2017 16:19:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sandricak, ako ti je za utehu, ni moja beba nije sjajna. Ne vidim da joj je prijalo zahladjenje. A jos je drnda i ova cetvrta dvojka.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2017 16:33:55
|
|
|
|
veselicaa
|
Maca bas zeza za spavanje,Ivana dobro izdrzavas. Mm kuva kafu,Ivana ajde
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2017 16:44:21
|
|
|
|
krin 40
|
Ivana i ja ćemo da se menjamo dok ona mali ne progleda
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2017 16:48:55
|
|
|
|
emicaa
|
Vesi pa strasno,nju zoves mene ne,pa i ja bih kaficu sa tm Isli smo na igraliste,umrla kad nisam od vrucine.Sad stavila pilence da se pece i cekam milog.Sutra ne radi opet
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2017 16:52:01
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice moram da se opravdam za onu lubenicu
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2017 17:14:54
|
|
|
|
vocicana
|
E da, 8.9 nam pocinje aranzman, idemo u Leptokariju, bas se radujem, samo da se sklonim, umorila sam se opasno od vrucine, od svega. Ali eto ide vreme. Momci idu na Zlatibor sa bakom opet, na 7-8 dana pre mora pa da ja obavim sve pripreme za letovanje
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2017 17:17:32
|
|
|
|
krin 40
|
Pa Voći ti možeš da odmaraš i dok su momci na Zlatiboru😃
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2017 17:23:57
|
|
|
|
veselicaa
|
Voci super da napunis baterije malo
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2017 17:30:59
|
|
|
|
Sarav
|
IZVORNA PORUKA: vocicana RR E da, 8.9 nam pocinje aranzman, idemo u Leptokariju, bas se radujem, samo da se sklonim, umorila sam se opasno od vrucine, od svega. Mi ove god opet idemo u Leptokariju septembra takođe. Nakon prvog letovanja tamo me mm zaprosio i ubrzo smo saznali da čekamo S . Prošlog leta na moru smo se malo zaneli pa opet i dobili smo P. Šta li će biti ove godine🤔
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2017 17:38:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam danas presekla i vracamo se iz Rume. Kupili smo deci po dva para obuce. Sad idemo da vidimo nesto od garderobe i to je to. Uhvatila me frka da nosta nismo spremili. Sledece nedelje pocinjem da radim. Kad sedim ne boli me karlica. Cim koraknem sevne bol. Zaradila sam neku upalu debelo.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2017 17:53:55
|
|
|
|
krin 40
|
Vidim ja da će Sarav opet biti crtice😃
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2017 18:03:18
|
|
|
|
vocicana
|
SaraV da se nekako cujemo, pa da kafenisemo.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2017 18:12:41
|
|
|
|
Sarav
|
IZVORNA PORUKA: krin 40 Vidim ja da će Sarav opet biti crtice😃 Krin bi sve da nas ubaci u čekalice Da odmorim malo, pa se mm i ja dogovaramo za dalje. Povučeni prethodnim iskustvom bićemo obazriviji. 😉Voci, javljam se na RR kad zdravlje Bože stignemo tamo pa se organizujemo.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2017 18:14:54
|
|
|
|
vocicana
|
Moze SaraV, mi smo dole do kraja septembra.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2017 18:27:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Veselice, ja cu sa tm da pijem kafu bez tebe i slacemo slike tebi i Emici
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2017 20:07:50
|
|
|
|
veselicaa
|
Sarav pazite se sad ili su trudnicke teme tvoje Ivana ccc kakva si,nema za tebe ni kafa ni lubenica
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2017 20:21:12
|
|
|
|
emicaa
|
Vesaj ne daj,daj meni ja sam fina
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2017 20:44:24
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice znam,zato smo se i nasle,fine smo,neiskvarene ali Ivana nas kvari
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2017 21:14:42
|
|
|
|
krin 40
|
Emicee mačkice
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2017 21:22:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha, ne zna se koja je finija
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2017 21:56:59
|
|
|
|
krin 40
|
Lepo moja baba govorila"ispid Mire sto djavola vire"
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2017 22:02:19
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Veselice, ja cu sa tm da pijem kafu bez tebe i slacemo slike tebi i Emici E pa CVRC draga, Zveki je samo moj.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2017 22:23:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Veselice, ja cu sa tm da pijem kafu bez tebe i slacemo slike tebi i Emici E pa CVRC draga, Zveki je samo moj. Haaa, pa znala sam da cu te dozvati cim sam ga spomenula
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana pričaMirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?