Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 2.8.2017 21:45:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao boze 50! Ja jedva ovo izdravam zbog dece...lako bi da sam sama
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 2.8.2017 22:07:18
|
|
|
|
Milena18
|
Veče! Krin, srećan ti rođendan! I ja pomislila da ti je mužić čestitao na onaj način Ivana, blago tebi kad se slediš od pomisli na visoku temperaturu A je l' ti i hemoglobin ok? Mene glava ne boli, ali sam ceo dan dekoncentrisana i usporena. Beba nas zeza, po ceo dan je jurimo, prvo mm, pa posle ja kad dođem sa posla. I samo nešto trtlja. Pre neki dan smo joj kupili plastičnu stoličicu za ljuljanje, ona uzela dva plava patlidžana, stavila ih unutra, ljulja ih i viče "ji-ji-ji-ji".
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 2.8.2017 22:18:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Milence, i hemoglobin blize donjoj granici. Jesi mnogo umorna sada? Posao, bebica... Krin, nadamo se da ce cestitanje biti "muski"
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 2.8.2017 22:23:52
|
|
|
|
Duškić
|
Cerka i ja malocas dosle u stan. Bile da setamo i vozile se tramv. Bas lepo napolje za ludace kao sto.smo nas dve. Pa do Slavije i do Meka..i nazad. Muz se cuvao bebca.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 2.8.2017 22:27:28
|
|
|
|
emicaa
|
I ja trebam svom cestitati rodjendan a vruce Milena sve te razumijem,David je danas u 10 sekundi povadio dorine haljine iz ormara,popeo se na njen krevet i pao s njega 🙄
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 2.8.2017 22:34:41
|
|
|
|
Duškić
|
Moj je poceo na stocic da se penje, ziva nisam Emice, kakav je mali divljak. A samo ide i vice am, am.. Pa cestitaj mu, nemoj da si stipsa
< Poruku je uredio Duškić -- 2.8.2017 22:35:19 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 2.8.2017 22:53:45
|
|
|
|
amelia
|
Znala sam za um a za malu elenu i isidoru nisam bas lepe vesti cestitam evoo Mi vecerali ovaj mali gleda pesmice nema nameru da spava. Dobro sto nismo u italiji ne bi smo mogli izdrzati narocito A vec je bilo nepodnosljivo i dok smo bili tamo ali sada je jos gore. Krin srecan rodzendanko i cestitam za bebicu... Laku noc mamike lepo mi spavajte. :*
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 2.8.2017 23:31:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Laku noc,mame,mirno spavajte.
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 3.8.2017 6:24:50
|
|
|
|
Milena18
|
Jutro! Ivana, kako kad, zavisi kako M spava. Kad lepo spava noću i odspavamo obe sat vremena kad ja dođem sa posla, super je. Ako ne, onda je malo teže, ali uvek imam vikend koji s nestrpljenjem čekam. Emice, tako i moja otvara ormare, fioke, rernu, kantu za smeće... Amelia, šta je uradio muž sa poslom?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 3.8.2017 6:38:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Mi budni od četiri sata. Prenela sam je tada kod mene i sina, al nista nije pomoglo. Vrtela se, kenjkala, ustajala, pa se smiri koji minut pa opet.
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 3.8.2017 6:55:33
|
|
|
|
Duškić
|
Jutro, budili se opet cele noci. Ivana, ja ako stavim D kod nas u krevet on odmah budi sestru da se igraju, a ona kad je probudi tako je ljuta pa je rizicno...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 3.8.2017 7:10:41
|
|
|
|
krin 40
|
Jutro i od nas..Beban se probudio da sisa.Sad će da nastavi da spava a ja se razbudila😵
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 3.8.2017 7:13:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Duskic, skakala je ona po sinu, al njemu to ne smeta On je grli, pa kad ona pretera on se jadan skupi na kraj kreveta :) Ja stvarno ne znam sta je sa njom i njenim divnim spavanjem. Sinu je mnogo bolje spavao.
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 3.8.2017 8:55:00
|
|
|
|
Sarav
|
Dobro jutro. Mi budni od 6 svašta smo radile od jutros-vodile sestru u vrtić, kupile boga oca u prodavnici (ruke su mi do zemlje od nošenja kao da sam majmun), završavam ručak i sad ću da pijem kafu da ne padnem u nesvest🙃
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 3.8.2017 8:59:57
|
|
|
|
krin 40
|
Ivana sve joj je oorošteno jer je nevidjeno slatka❤ Meni se ispraznio frižider ali do predveče ništa od kupovine.Ionako smo beban i ja sami a on još ne "gnjuri" po frižideru😁
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 3.8.2017 9:04:26
|
|
|
|
vocicana
|
Jao pusta nabavka, kako mi se blago receno povraca od kesa i nosenja. Moj sin je u lunch paketu sa mnom, gde ja tu i on, nistada negovorim. On jejutros spavao kada sam izasla iz stana, do kada nemam pojma. Ali sa tatom danas se druzi, ja imam neke obaveze posle posla, ali zavrsicu do 15:30 valjda sve.
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 3.8.2017 9:09:06
|
|
|
|
krin 40
|
Voći nabavka je podnošljiva dok "ne hodaju" Nadja me je izludjivala kada je bila mala.Stalno je htela da gura ona mala kolica sa zastavicom.Padala,zakucavala se u ljude..da poludiš
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 3.8.2017 9:15:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha Krin, da, da, i sin isto. A smucila mi se i ona decija kolica autic gde ga guram
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 3.8.2017 9:22:44
|
|
|
|
krin 40
|
Ma dok hoće u tome da sede super.Sin je bio razumno dete.Sedne,guram i završim posao.N je bila i ostala veštica.Ma možeš o čiviluk da je okačiš da visi ne posustaje od svojih,uglavnom suludih,ideja
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 3.8.2017 9:34:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: krin 40 Voći nabavka je podnošljiva dok "ne hodaju" Meni nije problem , stavim ga u onaj prednji deo za bebe i super je. ja sve pokupujem on se navoza ja cekam danas platu pa da odem do marketa, bas onako da napunim fridz
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 3.8.2017 9:35:01 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 3.8.2017 9:36:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Moje jedu palacinke sa kremom. Castila sam ih. Posle ce za uzine za voce. Moramo neki plan da napravimo. Bice pakleno danas, a mi smo same. Ima opet T nastup na otvorenom. Razmislicu da li cu da je vodim. Zavisi kakve budu bile.
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 3.8.2017 12:53:46
|
|
|
|
emicaa
|
Ni moji ne prave probleme i prodavnicama,dora malo sjedi u korpi i posle uz mene.Srecko sjedi,razgleda.Jutros smo isli u setnju i po voce,prokuvali smo. Mene sinoc mucila nesanica opet a otisla jedva do sobe koliko mi se spavalo
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 3.8.2017 13:02:04
|
|
|
|
vocicana
|
Ali slika je legendarna sa kupovine onih stvari za spavanje. Srecko ne kupuje dok ne isproba. Ja cu danas da neke sitnice dokupujem. Ali stavljam ga u korpu ispred mene da sedi, drugacije nema sansi. A kako cu da se danas ispreznojavam posle podne. Kasnije idem i u teretanu.
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 3.8.2017 13:08:19
|
|
|
|
krin 40
|
Neću ni da idem u nabavku.Bolje da bude prazan frižider dok ne mogu iz kuće zbog vrućina.Non stop jedem iz dosade
|
|
RE: Razgovori mama 08/17 [chat] 3.8.2017 13:36:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Izlazak iz kuce odlazak u nabavku drugacije cu presedeti citav dan u kuci. T ima kasnije trening pa bazen otpada. Dok ona bude tamo, mi cemo da se svrckamo negde.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciPodgrevanje maminog (humanog) mlekaPonekad, u izuzetno retkim situacijama neophodan je dodatak mleka uz dojenje. Kako majčino (humano) mleko nema gotovo ni...
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Cenzura TV programaKad biste bili u poziciji da odlucujete, da li biste ukinuli pojedine domaće TV programe i koje?Ne, ni jedan ne bih ukinula. (
18%)

Pink (
65%)

Prvu (
3%)

B92 (
2%)

RTS (
7%)

Da, ali taj program nije na listi (
5%)
Ukupan broj glasova: 169Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!