Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 1.9.2017 15:15:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sta bi Anck? Ja sam kao pregazena kokos. Bas sam umorna danas. Sama sam sa decom.
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 1.9.2017 16:20:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Rastrzana na sve strane sa hvala bogu zivahnom decicom , sama muz po ceo dan na poslu, nista ne stizem.... jednostavno nekad previse previse obaveza za jedno ljudsko bice! Moj zivotni moto : Ostati normalan😂😂😂
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 1.9.2017 16:21:31 >
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 1.9.2017 17:05:50
|
|
|
|
krin 40
|
Ajde da bacim piće za ovu divnu tortu i knjigu što sam osvojila
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 1.9.2017 17:14:33
|
|
|
|
dddaca
|
E pa cestitam i ovde
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 1.9.2017 17:25:38
|
|
|
|
Duškić
|
Ja sam za vikend sama sa decom. Sad cekam muza da dodje sa posla pa da ih vodimo u park, nemoguci su. Iz dvorista u stan, pistanje i dranje ceo dan.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 1.9.2017 19:07:30
|
|
|
|
krin 40
|
D je u šetnji sa tatom i sekom.Za vikend neku kišu najavljuju.Meni je i danas bilo vruće
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 1.9.2017 19:17:39
|
|
|
|
dddaca
|
Toplo je jos uvek. Jos sam ukljucila rernu, prokuvacu
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 1.9.2017 19:20:16
|
|
|
|
krin 40
|
Biće toplije ovde nego tebi i Voći u Grčkoj
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 1.9.2017 19:51:46
|
|
|
|
Mala Elena
|
Vece! Mi uzivamo napolju...
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 1.9.2017 20:00:25
|
|
|
|
Rosita
|
Hej bastice. Ako hoce neko da podelimo donat mg ... bas se slabo pise na forumu i jako malo korisnika pise... puno pozdrava.
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 1.9.2017 20:36:18
|
|
|
|
krin 40
|
Veče..ja sredila D pa sad odmor😃
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 1.9.2017 22:22:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kriin znaci torta je tvoja ..njami cestitam!
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 1.9.2017 23:13:19
|
|
|
|
dddaca
|
Dobro vece, ima li koga? Ja cu jos malo, pa na spavanje.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 2.9.2017 7:45:44
|
|
|
|
krin 40
|
Anck hvalaa.Dobro jutroo.Opet ja kuvam kafu
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 2.9.2017 8:20:19
|
|
|
|
suzi kju
|
Kafaaa, kako volim kad sebi skuvam doooobru kafu Već je toplo napolju, do malopre manje bilo divno sada već počinje da bude vrućina.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 2.9.2017 8:22:25
|
|
|
|
krin 40
|
Meni se više smučilo vreme.Da mi je neko pričao da ću se radovati zahladjenju ne bih mu verovala
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 2.9.2017 8:27:43
|
|
|
|
suzi kju
|
Joj ja se i ne radujem toliko kada pomislim na zimu i 6 meseci hladnoće, kise, snsnega, smanjenih šetnji, fuuuuuuj !
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 2.9.2017 8:32:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro. Ja se ne radujem kisi i ledu. Ostalo i nekako mogu podneti.
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 2.9.2017 8:35:24
|
|
|
|
krin 40
|
Pa jeste videle prognozu?Ako ne greše,neće bitu neke velike hladnoće.Do polovine oktobra "miholjsko leto"
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 2.9.2017 8:41:20
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutro !
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 2.9.2017 8:43:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja ne videh miholjsko leto, videh kisu
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 2.9.2017 8:44:37
|
|
|
|
Duškić
|
Nije jos toplo mi odosmo u setnjicu, cerkica jos spava. Mi jos od 6i 30 h budni. [sm=smiley36.gif
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 2.9.2017 8:50:52
|
|
|
|
krin 40
|
Ivana gledamo li isto?Temperature iznad proseka.Naravno biće preseka sa nekim kišnim danom😁
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 2.9.2017 8:55:40
|
|
|
|
suzi kju
|
Ako je tako kao sto Krin kaže onda u redu . A ja bas ne volim zimu Čizme jakne kišobrani
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 2.9.2017 8:58:13
|
|
|
|
krin 40
|
Sizii čemu leto kada ne idemo na more? Zaboravih vam reći da Big Fashion nagradjuje odlikaše.Ode dete sa djačkom knjižicom i dobije neke poklone, sveske.Ide N sa drugaricama posle turnira
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana pričaMirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?