Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 2.9.2017 9:11:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nemoj samo kisu. Ne volim je. Odoh da usisavam i da brisem kucu. Posle bi trebalo do pijace.
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 2.9.2017 9:13:01
|
|
|
|
dddaca
|
Dobro jutro i ovde. Ko je za kafu? Veliku. Ne mogu da gledam koliko sam slomljena. Pisete o moru...Meni se opet ide na more. Meni se u stvari uvek ide na more. I ne volim kisu, ni hladnocu
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 2.9.2017 9:17:58
|
|
|
|
krin 40
|
Ne volim kisu ali ni pakao od 40 stepeni.Moze jos jedna😃
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 2.9.2017 9:21:15
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dddaco, meni se isto tako ide na more ponovo a ovih godina idemo tako sto sam u statusu trudnice ili porodilje nije to to...
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 2.9.2017 9:23:19
|
|
|
|
krin 40
|
Svaka čast trudnicama na moru..ja ne volim da idem trudna
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 2.9.2017 16:29:08
|
|
|
|
vocicana
|
Ja bi jednukofu voca pojela sada. Dobar dan, malo grozdja, malo breskvi, banane, kivi, sve bi to prelila slagom i kasicicom meda prelila i znaci udavila bi se. Fale mi vitamini. Kako ste danas. Kao najavili kisu, mada ce Krusevac defakto zaobici kao sto je nekada Kragujevac obilazila.
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 2.9.2017 16:33:10
|
|
|
|
krin 40
|
Pozdrav i ovde.Može kafa.Patosirala me N sa obilaskom radnji
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 2.9.2017 16:50:09
|
|
|
|
Sarav
|
Dobar dan. U haosu sam ovih dana, po gradu smo stalno, danas završili kupovinu. Još neke stvari da ubacim u kofere i spremni smo za more! Sofi je hvala Bogu od juče dobro, danas je na laganijoj ishrani. Juče išli mm i ja bez dece na jednu modernu svadbu, divno smo se proveli. Falio mi je samo za mene, bez dece ❤️
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 2.9.2017 16:52:51
|
|
|
|
krin 40
|
E Sarav super što je ok.Baš sam jutros pitala za vas.Ti i Voći idete u slično vreme?
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 2.9.2017 18:07:07
|
|
|
|
Sarav
|
Daaa Mi krećemo u nedelju noću, a kapiram da Voci ide par dana nakon nas. Bićemo tamo u isto vreme
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 2.9.2017 18:25:58
|
|
|
|
krin 40
|
Super.Možete da se družite.Voći je dušica prava❤
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 2.9.2017 18:27:17
|
|
|
|
dddaca
|
Sarav super da vam je bolje. ME u kojem god statusu da ides more je more Sarav i Voci kupajte se i uzivajte i za nas
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 2.9.2017 18:33:15
|
|
|
|
krin 40
|
Ako vam bude hladno možete da igrate yumb
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 2.9.2017 18:37:20
|
|
|
|
dddaca
|
Ma nece im biti hladno. U septembru je najlepse
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 2.9.2017 20:32:13
|
|
|
|
Duškić
|
Dajte jedno hladno za mene, a drugo toplo za moju cerkicu . Valjda ce nocas ranije da zaspi . Sin spava a ona ne planira u skorije vreme.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 2.9.2017 20:50:00
|
|
|
|
krin 40
|
Duškić može i toplo i hladno.Imenjak je u krevetcu
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 2.9.2017 21:49:45
|
|
|
|
dddaca
|
Moja je malopre legla. Sva je slinava. Nadam se da ce nocas uspeti malo da odspava, a i mi sa njom
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 3.9.2017 7:22:34
|
|
|
|
krin 40
|
Jutro mame.Kuvam kafu.Beban sisao i nastavio da zzz...
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 3.9.2017 7:30:38
|
|
|
|
Duškić
|
Moze jos jedna, ja popila . Malac poranio. Jos mu prekidam dojenje pa se nervira, dosta je bilo siskanja. Jutro mame!
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 3.9.2017 7:32:21
|
|
|
|
krin 40
|
Može Duškić.Što mi diraš imenjaka?Koliko on sada ima?
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 3.9.2017 7:35:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Evo nam septembarskog jutra. Brrrr Mi danas idemo da vidimo mog sestrica, godinu dana napunio, nisam ga ni upoznala. Ne zive u Srbiji. Dddaco, kako je lepotica?
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 3.9.2017 7:38:18
|
|
|
|
krin 40
|
Ddaco o ja zaboravih da pitam za dete? Dobro jutro Ivana veštice
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 3.9.2017 7:44:04
|
|
|
|
Duškić
|
13,5 meseci. Veliki beban, uskoro krece u vrtic. Ivancice, tako i mm sestra ima cerkicu 6 meseci isto u inostranstvu i on bas prica kako jedva ceka da je uzme u narucje da je gnjavi , dolaze za mesec dana, planiram da krstim mog D. Tako da ovih dana moram da se pozabavim time.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 3.9.2017 7:48:19
|
|
|
|
krin 40
|
Bravo za dojenje Duškić.Mislila sam da je manji.Ne vidim stiker na telefonu.Pa dosta je sisao.Kao moj prvi sin
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 3.9.2017 8:08:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pa kad nije lepo namestila, vidi se samo datum i godina Krin, sta cu, vestica mi je drugo ime
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana pričaMirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?