Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 9:16:40
|
|
|
|
emicaa
|
jao ovde kisa lije balkon mi je komplet mokar.Pojma nemam kako cu posle na posao.O bem ti jesen/zimu a tek je pocelo
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 9:18:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Duskic, kako je rukica? Emice, ovde nema kise, cak i sunca ima malo. Aj kod nas.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 9:41:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moja T doruckuje. A ja da nastavim da pijem toplu cokoladu od sinoc. Nisam je popila sinoc. Bas je bila jaka.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 9:43:27
|
|
|
|
emicaa
|
sanjice ja bih to prosula,prosla su dva sata
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 10:06:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha hahaha, Sanjica pije odstajalu toplu čokoladu?!?!? Mislim, hladnu. U stvari, možda ju je podgrejala. Oooo, pa ne verujem
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 10:23:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nista joj nisam radila.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 10:39:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ukusna bila, a? Sigurno lepsa nego sinoc
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 11:30:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I opet nisam sve pojela jer je prejako.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 12:01:55
|
|
|
|
Mala Elena
|
Blago tebi kada pored deteta pijes "toplu " cokoladu a dete hoce da doruckuje
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 12:23:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mala Elena, moja T je velika. Mogu i ja pored Sofije. Nemam problem sa time.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 12:25:08
|
|
|
|
veselicaa
|
Gde ste zenske?Danas opet lepo vreme samo setam bebu,uziva da je napolje.Sad sam je uspavala i pijem kafu.
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 12:32:06
|
|
|
|
Mala Elena
|
Veselice i mi smo setale, lepo je, suncano... Sanjice, to je bas lepo.
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 12:34:35
|
|
|
|
veselicaa
|
Me kako si ti,jel slusaju devojcice?
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 12:53:59
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moja maca zaspala. Ne znam sta joj je, uzasno je nervozna. Sada spremam drugi deo rucka i borim se sa sinom oko ucenja.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 13:22:09
|
|
|
|
bubulence
|
Hi! Ivana, sta sada uci? Ljubim ga 1000 puta! Moja Mara spava, Ema se igra nesto, rucak gotov, pa sam skuvala kafu...
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 13:29:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Uci prirodu i društvo, reke. Trebaju mu batine, a ne poljubci
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 13:37:42
|
|
|
|
veselicaa
|
Ivana ne diraj mi lepotana :* Opet odusevljava tvoj avatar Bubi lepoto :* :* :*
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 14:16:36
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Uci prirodu i društvo, reke. Trebaju mu batine, a ne poljubci Samo ga pipni . Vesiiiii
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 14:19:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja spremila rucak, ocistila, oribala i očekujem sad ovu malu da se probudi.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 14:22:06
|
|
|
|
bubulence
|
Oooo maca jos spava!?!? Masala
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 14:29:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Aha, zaspala oko 12h. Makar ce biti danas raspolozena. Valjda.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 14:30:37
|
|
|
|
emicaa
|
evo mene sa posla,srecko spavao sat i po.Probudila ga Dora Blago vama kad setate,ovde ne pada vise kisa ali je hladno i dalje.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 15:06:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Gde ste zene? Mi nagovaramo Sofi malo da dremne, jer nije spavala u vrticu. Peku se stapici sa susamom. Posle po T i vodim je kod drugarice posto ima ples. A ja na cas.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 16:29:22
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice ja malopre iz setnje,Nina se uspavala u kolicima. Sad mm ode u nabavku,kad dodje da ucamo, A tek malopre sa folklora a S isto u nabavku,hoce dete kinder jaje
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 16:41:07
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Dobar dan zene. Bas mi je drago sto sam clan ovog foruma! No,moze li recept za te stapice sa susamom.Moj malac obozava te stapice a ja pojma nemam kako se prave. :)
|
|
|
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?