Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 16:53:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nevena, saljem ti privatnu poruku za stapice. Dobro dosla i u kafanu!
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 17:07:41
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Hvala ti puno! Pravimo vec danas.
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 17:11:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Aj pa javljaj kakvi su. Kod nas se trazi uvek jos. Sin je juce dosao sa drugom iz skole i drugar me pita kako sam pravila one stapice sto je sin nosio u skolu Ja sam nesto umorna i nikakva, pih.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 17:16:08
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Mi smo do sada uzimali kupovne,pa sam jednom probala po receptu sa kutije.. Vise su bili debeli rezanci (nejestivi) naravno, a bebac ih obozava. Doduse,moram sa razanim brasnom,pa cu videti neki mix od brasna da napravim. :)
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 17:18:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha, bas cu pogledati recept kad ih vidim u prodavnici. Meni su krofne prvih par puta u životu bile nikakve, za malo da odustanem od njih. Al ne dam se tako lako, sad ih cesto pravim. Jestive su, naravno
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 17:20:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I tako ti ja napravim stapice i zaboravim da stavim so u testo u zurbi
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 17:23:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, nije so zdrava
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 17:25:08
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Uzimala sam u Idei (neke "domace") stapice.Ukus im je ok,ali ovim mojima.. Kriticno.Ni oas nije hteo da ih pojede-a inace jede i suvi hleb.
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 18:18:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Vazno da se muzu svidja. Kaze moglo je samo slanije da bude
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 18:32:04
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Nevena, saljem ti privatnu poruku za stapice. Dobro dosla i u kafanu! Vidi ovu! Kakav pp! Recept na sunce! Brzo! Temu da si otvoriš! Danas sam besna, da budete dobre I alkohol za mene! Molim lepo Nevena, dobrodošla
< Poruku je uredio lesica RR -- 3.10.2017 18:33:25 >
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 18:37:06
|
|
|
|
veselicaa
|
Tako je Les,ne daje recept sram je bilo Za alkohol sam ja ovde zaduzena,kazi sta pijes Nina se uspavala,muz se sprema za posao,smizle pisu domaci,ja za kompom.
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 18:40:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahahahhahahaha, evo pravicu se da sam se uplasila Cek da vidim da li ima tema.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 18:44:03
|
|
|
|
Ana RR
|
Ma bre, piši u recepte Gde ste, ženske? Ko je za kaficu? Meni je prva danas. Išla kod frizerke, konačno sam se ošišala, mesec i po je prošlo od poslednjeg šišanja što je za kratku kosu mnooogooo. Posle malo procunjala po gradu, tražim čizme ali nešto nemam sreće. Ono što se meni dopada košta 200-300 evra, tako da... nema za Marka kapa. I onda uđem u DM i kupim lak za nokte koji već ima, olovku za obrve u pogrešnoj boji, olovku za usne u pogrešnoj boji... krenulo me danas
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 18:51:25
|
|
|
|
veselicaa
|
Nisi se uplasila,a cccc Ana bar ti frizura lepa.A za cizme ja ti nadjem odmah 20-30e cena
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 18:58:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ma bre, piši u recepte Gde ste, ženske? Ko je za kaficu? Meni je prva danas. Išla kod frizerke, konačno sam se ošišala, mesec i po je prošlo od poslednjeg šišanja što je za kratku kosu mnooogooo. Posle malo procunjala po gradu, tražim čizme ali nešto nemam sreće. Ono što se meni dopada košta 200-300 evra, tako da... nema za Marka kapa. I onda uđem u DM i kupim lak za nokte koji već ima, olovku za obrve u pogrešnoj boji, olovku za usne u pogrešnoj boji... krenulo me danas Anci nije ti dan kao meni sto nisam stavila so
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 19:01:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Stavih u recepte. Ja sam juce presolila, pa sam dodavala jos brasna, ulja.... I tako napravih dve, tri mere. Ja jedva čekam da legnem.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 19:03:35
|
|
|
|
veselicaa
|
Ivana ma ti si domacica,kada spremas spremas puno Jel te maca umorila?
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 20:00:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vece Pravila.sam.te stapice al.moji budu debeli. Lepsi su mi ovi kupovni. Valjda moji nadodju pa nisu hrskavi. Al zato krofne pravim pa rasturam 😂 Pravila.sam.jednom i cips...dobar je bio!
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 20:22:24
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: veselica RR Ana bar ti frizura lepa.A za cizme ja ti nadjem odmah 20-30e cena Dogovoreno Sanjči, očigledno mi trebaju naočare ali ne ove za sunce
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 20:41:10
|
|
|
|
vocicana
|
Veselice, ne zaboravi i mene. Kosta pije, danas mogu da castim, etodan mi je lep. Auto se pokvario, od ocekivanih 300 e popravka je kostala 85, a ja za gume treba da spremim jednu bas lepu svotu novca. Veselo. Sto nije razlog dane popijemo po neko pivce, kafu, vince...
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 21:16:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, vise ih razvuces oklagijom. Ako nadodju dok se jedni peku, opet oklagijom. A sa kvascem su mi bljak. Veselice, maca je bas nervozna zadnjih dana, a ja sam juce i danas prestajala dane u kuhinji, a mens samo tece... Verovatno sve to u kombinaciji. Danas sredila kucu, pa mi muz dovezao neplanirano tepihe, onda sve ispocetka. A ona se stalno kaci za mene i vristi. Perem, spremam, nakaci se na pantalone, ne mogu da mrdnem. Evo kisa pocela, a nemam snage da slazem ves, ne znam ni gde da ga stavim.
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 3.10.2017 21:42:54 >
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 22:31:50
|
|
|
|
Duškić
|
Bas me vala iznervira ova kisa..Ja legla da odmaram. Nego mi se malac budi. Daj da bacim pogled na taj Ivanin recept
< Poruku je uredio Duškić -- 3.10.2017 22:32:44 >
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2017 22:39:08
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Da nisam usla na temu ne bih ni znala da pada kisa,o zivote. Jos mi u glavi odzvanja Isli smo u Afriku i pevanje od dva sata ne bi li beban zaspao.Uh! Nego,nemoj recept da pises.Ako si mene pokvarila,nemoj i ostale zene. Pa imacu 101 kg! Koliko su dobri stapici!!!!
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 4.10.2017 7:36:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro! Nevena, jesi ih pravila? Jel pijemo kafu, caj?
|
|
RE: Oktobarska kafanica 4.10.2017 7:40:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Ja cu sad jedan caj od sljive i cimeta. Probudila sam se da opeglam jednu turu vesa.
|
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?