|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
22.3.2018 17:59:05   
Maslacak15
Pa za sada nema neke razlike, Ali ja mislim da je rano za to. Ona Jos ne zna Ni sta je snaslo pre 30 sati a ne da ispoljava pol specificno ponasanje...Bas Su slatki kad Su Maliiii

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 701
22.3.2018 18:00:09   
bojana92
Jel se desavalo nekoj od vas da je zateze stomak na par sekundi i nestane? Meni se to danas par puta desilo,bojim se da nisu kontrakcije :(

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 702
22.3.2018 18:01:40   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Maslacak15
Bas Su slatki kad Su Maliiii

Joooooj! Obožavam onaj miris bebe user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.3.2018 19:18:17 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 703
22.3.2018 18:52:51   
madre

IZVORNA PORUKA: bojana92

Jel se desavalo nekoj od vas da je zateze stomak na par sekundi i nestane? Meni se to danas par puta desilo,bojim se da nisu kontrakcije :(

Redovno u sve tri trudnoce, stvrdnu se jako pa popusti. Ne brini, nista alarmantno. Mili, znaci kod vas decakuser posted image
Kod svih se lepo izmesalo, samo kod mene, smeska i isidore nije...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu bojana92)
Direktna veza do poruke: 704
22.3.2018 19:26:53   
bojana92
Hvala madre :)

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 705
22.3.2018 21:08:39   
Maraj
E ja ne mogu da pohvatam ko nosi koji pol. Ranije je na prvoj strani pored termina porodjaja stajalo i user posted image ili user posted image pa smo znali ko sta ceka.
Mozda da se opet to uvede user posted image

(odgovor članu bojana92)
Direktna veza do poruke: 706
22.3.2018 21:14:26   
IvanaSK RR
Evo stavicu crtice u boji, sve za stomacice user posted image

P. S. Pošaljite mi i pol, nisam sigurna da znam sto posto za sve user posted image

< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 22.3.2018 21:22:42 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 707
22.3.2018 21:19:02   
veselicaa
Maraj devojcica jeeeej user posted image Milicicak a kod tebe decak,mnogo lepo ime si odabrala user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 708
22.3.2018 21:26:28   
Misha i Ljisha
Nema sta da se mozga. Maraj jedina nosi devojcicu jel tako?user posted image

Bila nam kuma. Otisla je. Veje sneg kao blesav. Ja danas opet trckam na wc. Hehhe... Al sad smo gledali sliku.mog stomaka sa D. I ipak mi se nije jos toliko spustio stomak. Znaci imam jos fore

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 709
22.3.2018 21:59:53   
IvanaSK RR
Pa, i ja mislim da je ona jedina sa devojcicom user posted image cekamo i ostale da potvrdeuser posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 710
22.3.2018 22:02:09   
madre

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Nema sta da se mozga. Maraj jedina nosi devojcicu jel tako?user posted image

Bas sam i ja to htela da kazem user posted image
Deca spavaju, ja legla, ispruzila ledja. Vecerali smo zu zu, ne znam sta cu raditi sa gorusicom...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 711
22.3.2018 22:07:55   
Maslacak15
Opet pazite na casu :) bojana 92 ceka devojcicu. Radila zena amniocentezu...pozdrav trudnice!!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 712
22.3.2018 22:08:07   
milicicak
Bojana ceka devojcicu :)
Ja se ceo dan pitam kako je sa decacima user posted image devojcice su divne za odgajanje

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 713
22.3.2018 22:11:47   
IvanaSK RR

Opet pazite na casu :) bojana 92 ceka devojcicu. Radila zena amniocentezu...pozdrav trudnice!!

Da, ali bojana mi nije poslala ni termin, tako da jos uvek nije na spisku.

Direktna veza do poruke: 714
22.3.2018 22:18:21   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: milicicak

Bojana ceka devojcicu :)
Ja se ceo dan pitam kako je sa decacima user posted image devojcice su divne za odgajanje

user posted image u istoj smo dilemi. Samo mene ce brze malo da strefi sve hahah

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 715
22.3.2018 22:23:02   
Rosita

Pa za sada nema neke razlike, Ali ja mislim da je rano za to. Ona Jos ne zna Ni sta je snaslo pre 30 sati a ne da ispoljava pol specificno ponasanje...Bas Su slatki kad Su Maliiii

Nisam mislila da ona ispoljava nesto drugacije, nego je li tebi drugaciji osecaj, onaj neki prvi, potpuno sirov :). Ali shvatam da je zasad sve istouser posted image

Mene ozbiljno boli stomak i krsta. Baš stislo. Ali konstantno dole sve po dnu, nije ritmično. Lezim i čekam, ne da krene već da prođe, majkooo, tako mi se ne porađa, hoću bebu al ako može porođaja bezuser posted image
Kijamet veliki. Ne mogu sutra voditi D u DZ. Ta labor.mi nije blizu, nije mi nužda, u ponedeljak ću ili će mm.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 716
22.3.2018 22:24:31   
Misha i Ljisha
upravo pisem drugarici isto ako moze da se preskoci porodjaj bilo bi idealno user posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 717
22.3.2018 23:28:33   
vonavoj
Malo teze ga mozes preskociti..priroda je namestila da kad dodje vreme,jedva cekas da se zavrsi i bebac sto pre izadje..
Puno deckicauser posted image Devojcice nisu ni malo lake za odrzavanje..imam 2komuser posted image ..sad su u fazonu samo haljine da nose..ej bre..zima..i ne,ne popustaju...onda moraju i helanke dole..cirkus uklopiti..da ne pricam o kikicama,loknama..kad krenu da fantaziraju..pripreme za vrtic traju li traju..
Madre,ja sam pre 3 dana jela zu zu za veceru..umirala sam cele noci..rekla sam sad i no no vise😁😁

Direktna veza do poruke: 718
22.3.2018 23:54:38   
bojana92

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Da, ali bojana mi nije poslala ni termin, tako da jos uvek nije na spisku.

Termin mi je 3.7.2018 :) i dugo ocekivana devojcica je konacno u stomaku :)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Malo teze ga mozes preskociti..priroda je namestila da kad dodje vreme,jedva cekas da se zavrsi i bebac sto pre izadje..
Puno deckicauser posted image Devojcice nisu ni malo lake za odrzavanje..imam 2komuser posted image ..sad su u fazonu samo haljine da nose..ej bre..zima..i ne,ne popustaju...onda moraju i helanke dole..cirkus uklopiti..da ne pricam o kikicama,loknama..kad krenu da fantaziraju..pripreme za vrtic traju li traju..
Madre,ja sam pre 3 dana jela zu zu za veceru..umirala sam cele noci..rekla sam sad i no no vise😁😁

Jedva cekam da me ta "muka" snadje sa devojcicom oko oblacenja i frizura :D Moja sestra ima devojcicu,ali nisam stalno uz nju,pa i ne znam puno oko njih :) Nekad kad dodju kod mene,mala je nestasnija od tri decaka,da ne poverujete

< Poruku je uredio bojana92 -- 22.3.2018 23:56:00 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 719
23.3.2018 5:25:51   
Misha i Ljisha
Dobro jutro. Ja ustala jos ihaj hihi...sef mi poslao poruku ja je cula onda se sa njim dopisivala i eto ne mogu da se vratim u krevet. Skroz sam se razbudila. Stavila ves u susilicu.
Pijem kaficu sad.
Napadalo bogme 20cm snega.

Von moja ima.kratku kosu. Mi nemamo problem s "odrzavanjem"user posted image al u pravu si hoce haljinice pa su to onda kombinacije kako po zimi obuci ovu ili oni haljinu.

Jaoo ala ce se meni danas spavati. Strasno. No dobro valjda cu preziveti dan s obzirom da je petak i da je celo popodne frka.

(odgovor članu bojana92)
Direktna veza do poruke: 720
23.3.2018 6:36:17   
Maraj
Jutro i od mene. Ja skuvala sebi serbet pa pijuckam.
Jao ja jedva cekam to doterivanje. Mnogo su mi slatke devojcice. I decaci su divni, ali oni ne mogu da se smire. Kao na struji su po ceo dan. Ne znam odakle im snage. Ne znaju da se zaigraju kao devojcice (da sede, kuvaju rucak /kafu ili prave frizure) nego trče, skaču, udaraju,sudaraju....

Direktna veza do poruke: 721
23.3.2018 6:52:59   
Misha i Ljisha
Hahah Maraj ja imam starijeg brata. Cak sam i pricala u muskom rodu kad sam bila mala (iznenadjuje me sto Dunja.moja ne prica u muskom.rodu s obzirom na to da su oko nje sve decaci) i igralamsam.fudbal.i igrala sam se sa auticima. Tako da ne nadaj se previse lutkamauser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 722
23.3.2018 7:15:30   
Maraj
Pusti me da mastam user posted image
E al ja stvarno razmisljam, kako cu sa devojcicom. Kazem ja sinoc muzu, da l cemo mi znati da gajimo devojcicu user posted image
Najvise me "strah" kake u pelenama i odrzavanje te regije user posted image

Direktna veza do poruke: 723
23.3.2018 7:20:57   
IvanaSK RR

IZVORNA PORUKA: Maraj

Pusti me da mastam user posted image
E al ja stvarno razmisljam, kako cu sa devojcicom. Kazem ja sinoc muzu, da l cemo mi znati da gajimo devojcicu user posted image
Najvise me "strah" kake u pelenama i odrzavanje te regije user posted image

Isto razmisljanje sam imala. Sa decakom devet godina i kako cu sve to sada user posted image
Ali nista mnogo komplikovanije nije, videces i sama.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 724
23.3.2018 7:29:00   
vonavoj
Jutro!
Kako vi o devojcicam,tako ja o decaku..kako cu sa pisom..hahahha..ovo ostalo je lakse,obuces i on je spreman,nema.frizure😁..ma svako dete je prica za sebe,nebitan je pol!
Ja poranila...moram da operem 2 prozora mi ostalo,a belo g** napadalo..sutra dolaze da nam stavljaju roletne,da se majstori ne slogiraju kako su prljavi..od spolja!
Idem prvo przenice da spremim,jedu mi se danima..a mrzi me..da usmrdim kucu za 2kom...deca ne vole 😁😁

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Jabuka na dan i doktor nije potreban!
Često se piše o tome koliko su jabuke zdrave, te postoji čak i izreka "jabuka na dan, doktor nije potreban". Ukoli...
Konačno: prisustvo oca na porođaju dozvolj...
Komisija je saglasna da se odobri prisustvo partnera porođaju uz pojačane mere zaštite, u posebnom boksu, uz obavezno po...

Anketa

Ime za curicu

Ime za curicu :))

Ema (54%)

Nastasija (28%)

Emili (17%)

Ukupan broj glasova: 149

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here