Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 31.3.2018 8:59:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nemojte u tim trenucima da se cujete sa decom. Izdrzace oni. Veliki su ovo. Ako je moja T izdrzala mnogo mladja od vase dece, izdrzace i oni veliki. Samo nemojte da pricate preko mobilnog. Ljiso, ovo posebno vazi za tebe jer si ti sledeca.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 31.3.2018 9:04:32
|
|
|
|
vonavoj
|
Rosita,nema razgovora..moja T je imala skoro 3 godine..i nismo pricale.. Milicicak,nemam terapiju..jer mi je bio ok sve vreme..evo u ponedeljak je skakao i juce..a merim ga dva puta dnevno...praticu..dr kaze da pravi razlog za visok pritisak ne postoji,pa se ne zna i sta se leci..ali uvesve mi terapiju ako trrba..kaze to je najlakse..ali beba po uz je ok.nema nikakvog znaka da pati..
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 31.3.2018 9:05:57
|
|
|
|
Rosita
|
Nismo, mili. Čekam vizitu. Bebac se razbaškario, bole ga uši, nameće pravila. Umorna sam i neispavana... Da, hteo je da me čuje, pa nisam mogla da odbijem. Ali necu ja forsieati cuvenje
< Poruku je uredio Rosita -- 31.3.2018 9:06:58 >
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 31.3.2018 9:20:05
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Nemojte u tim trenucima da se cujete sa decom. Izdrzace oni. Veliki su ovo. Ako je moja T izdrzala mnogo mladja od vase dece, izdrzace i oni veliki. Samo nemojte da pricate preko mobilnog. Ljiso, ovo posebno vazi za tebe jer si ti sledeca. Znam znam. Sve znam. I naravno da je logicno da se ne cujemo s njima. Bila moja frajla u kampu 5 dana i roditeljima bilo strogo zabranjeno da se cuju s decom a i deci bili zabranjeni telefoni (doduse moja nema telefon ali starijoj deci). Kazu bez obzira kolika su deca cak i starija tamo od 8 i 9 godina placu kad se cuju s roditeljima . Rosita bas se razbaskario. Jaooo mene sad uhvatila frka kao da se ja poradjam ajd Rosita sledeci put kad se javis da cujem "deran ispao" ahahha bez problema bez epizioomije i bolova (haha ala sanjarim) Ljbim vas. Idemo na turnir. Virkacu u pauzama da vidim sta se zbiva
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 31.3.2018 9:21:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Rosita,nema razgovora..moja T je imala skoro 3 godine..i nismo pricale.. .. Von, ja se sa njima ne cujem ni kad su kod mojih Samo se sa T kuckamo preko mobilnog. Sinoc su htele da nam pozele laku noc. I moja mama je pristala. Inace ne daje . Ovako svima mir.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 31.3.2018 9:26:38
|
|
|
|
vonavoj
|
Ja se umereno cuj3m kad odu kod sveki..ali kad je T bila na ekskurziji,nisam je zvala..
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 31.3.2018 9:26:45
|
|
|
|
Rosita
|
Ljiso, nece to kod mene skoro. Vodenjak curka, ja leskarim i tako.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 31.3.2018 9:31:29
|
|
|
|
milicicak
|
Ne znam, moja je navikla da ja nisam tu i da ona ode kod bake na par dana. I obavezno se cujemo svaki dan da mi isprica sta je radila. Ne cujemo se uvece pred spavanje, nego popodne. I obozava kad je zovem iz inostranstva ili iz neke sume pa joj usput i posaljem slike :) Rosi, sad ti ostaje samo da cekas i nadas se da ovnic nece biti mnogo tvrdoglav moj ovnic pod utiskom barbi musketarke vezba macevanje i zvezde, blago meni... Von, juce je bilo bas gadno vreme, meni su non stop puckali kapilari u nosu i bilo mi je lose. Mozda ti je pritisak zbog vremena skocio.
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 31.3.2018 10:13:05
|
|
|
|
Maraj
|
Rosi, deran boga mi zeza Mi sad klopali pa cemo do crkve Volim Lazarevu subotu Rosi na divan dan ces se poroditi
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 31.3.2018 19:32:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Stomacici, selimo se u april.. Klik
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici4 stvari koje mame NE ŽELE da čuju NAKON C...Postoji nekoliko stvari koje kao žena koja je imala carski rez ne bih radije volela da čujem NIKADA VIŠE.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?