Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Nabavka za bebu...da li ste preterali kada st... 15.3.2018 14:21:27
|
|
|
|
vocicana
|
Kada sam krenula da opremam sobicu, tj kutak za bebca pre rodjenja na sajtu Aksa nasal sam stvarno praktican spisak, gde sam onako lepo mogla da organizujem sta cu I kako. Medjutim, ono u cemu sam pogresila, msm nije to neka greska, ali sam kupila I par potpuno nepotrebnih I glupih stvari, nikada ih nismo koristili. Termometar...niti za vodu, niti za temperature u obi. Stalena flasica za mleko, of firme Browns, nije hteo ni da proba I muz je doneo Avent flasicu iz Holandije, potpuna glupost, NUK je uvek prihvatao to je I ostalo. Pisite mame I sadasnje I buduce. Kakva su vasa iskustva I sta nikako ne biste ponovile.
|
|
|
|
RE: Nabavka za bebu...da li ste preterali kad... 15.3.2018 14:35:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Post je prebačen u ovu temu Klik
|
 | Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciUobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?