Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 27.4.2018 23:17:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ljiso, jos peglas
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 28.4.2018 6:45:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vikend a ja budna od 6h zastoooo zastoooo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 28.4.2018 6:55:01
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro mame, evo ja pijem kafu, prvu jutarnju. Nada se da ste svi dobro. Nadam se da je i to dete dobro sto je glavu povredilo.
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 28.4.2018 8:23:40
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Ljiso, jos peglas Ehhehe sta da ti kazem. Ja sam rob navika. Dobro jutro. Super smo spavali. Budila sam derana za sisanje na 5h. Odrapio je onda jos jednom th pa sam ga opet budila. Evo ja pijem tek sad kaficu dok ga sestra i tata zabavljaju. Pisala sam u temi sudomasin al ss zatrpala. Al ajd da pitam i ovde. Favorit dane 7 godina garancije. Italijanske sudomasine. Ali nemam.ppjma kakve su i kakav im je servis. Ima li ko njihovo nesto? Idem da zavrsim kaficu pa da sredjujem decu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 28.4.2018 8:44:47
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro svima... Voci, ako mislis na naseg drugara sto je glavu povredio on je dobro, dr savetovali jedno 2 dana da ne izlazi na sunce, i ne gleda mob... Kako ste mame? Sta planirate za vikend?
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 28.4.2018 10:25:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Juhu, sta se radi? Naravno, ni vikendom ne mogu odspavati. Dajem opet oglas za prodaju cedovista!
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 28.4.2018 11:13:50
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
To opet neka nagradna igra??? Ja moje poslala na trening. P spava. Ja gledam neki film po istinitom dogadjaju. I malo visim na rr. Gde ste se razbezale? Lep dan danas pa vas nema
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 28.4.2018 11:24:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljiso, ima vise nagradnih i to vec par dana.
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 28.4.2018 11:27:47
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
A dobro izdrzacemo evo dizacu ja temu hahah...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 28.4.2018 11:29:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Videh da se pise, pa ja digoh sexi teme, al me svi kuliraju
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 28.4.2018 11:33:51
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
A ti si ta hahah... Nisam zavirila. A mogla bih. Mada nisam nesto u elementu. Ovde su Ivana sve ozbiljne zene i majke. Kakve crne seksi teme (a verujem da sam pisala u svakoj hahah pa da se ne ponavljam)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 28.4.2018 11:37:36
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pa sta mislis ko bi drugi mogao? 😂😂Tamo pisemo samo Emica, Anck i ja. Ponekad nam se pridruži i Anci ma i ja sam pisala u svakoj. Al kad su nagradne podizem ih da se malo zezamo. Ljiso, pa finim mamama su decu donele rode.. Ne znam da li si znala
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 28.4.2018 11:51:10
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Jaooo da rode. heheh... ja ne znam dokle cu moci da izbegavam Dunjino pitanje kako su dr izvadili bebu i gde krvarim bolje da su mi donele rode. Uvek se setim druga cija mama mi je pricala kako je bio dosadan sa tim pitanjem kako ga je mama rodila, da je zena na kraju siznula i rekla na p..ku sam te rodila ahahahah...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 28.4.2018 11:58:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ahahhaahahhahaahahhaa Mene je Stefan pitao kad je bio prvi razred. Al imam olakšavajucu okolnost zbog carskog a letos sam mu detaljnije pricala. Mada je tada bila prica i o kondomima, odnosu...
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 28.4.2018 12:01:03
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Da i moja mama isto na carski i mene i brata haha..bas je olaksavajuca okolnost u ovakvim situacijama. Haha...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 28.4.2018 12:29:53
|
|
|
|
jess021
|
Evo i mene Bile napolju, sad klasika, one spavaju, ja cu rucak. Ne znam gde bi mogli kasnije. Nesto sam se iznervirala na igralistu, ima li tema druga deca i njihovo ponasanje?
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 28.4.2018 12:33:36
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Evo nesto slicno Klik
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 28.4.2018 12:39:41
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan, mame! Ja išla u nabavku, natovarila se i kao neka baba sela na klupu ispred pijace da malo odmorim M spava, ja pijuckam kafu. Ručak imam od juče, uživancija. Anck, je l' se T malo oraspoložila?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 28.4.2018 12:47:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cao curee Mi iz skitnje moji spavaju u autu. A rucak jos ..joojjj mrsko mi neato cu da sklepam. Napolju jos malo pa kupanje kako je vrelooo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 28.4.2018 13:33:20
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja se sad razmisljam da li da kuvam za sebe ili ne. Moji ce jedti napolju.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 28.4.2018 14:42:16
|
|
|
|
Rosita
|
Dan. Kod nas ništa novl. Odnela N stolicu u lab ali nisam dovoljno nahvatala, tečna je. I dalje stenje i muči ga stomak. Ova moja deca su stvarno loše sreće. Prestenju jadni prve mesece. I mene izgleda zeza hemoroid. Kupila faktu mast. Ja ništa ne stižem. Mm radi vikendom. Jutros sam usisala posle par dana. Ručak? Nemam. Ali vodila sam ih napolje. Pozdrav mame :)
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 28.4.2018 14:46:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Kod nas svi razlicito. Sofi se inhalira. Proslinavila je i kasljuca. Covece, to dete nikad nije mirno. Mada, sad sumnjamo na alergiju. T ruca. Kasnije vodimo T na nastup. Hvala Bogu da je ovde. Mrsko mi je da ide dalje od kuce.
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 28.4.2018 14:48:30
|
|
|
|
mama Jo
|
Dan mame... Mi dosli kod mojih, bicemo ovde do 2.maja, odmah mi lakse... Rosi, u potpunosti te razumem... ja nista ne stizem, mm radi po ceo dan u poslesnje vreme... juce smo se u 2 vratili iz parka, gladni nema rucka... sa nama je i svekar, bolestan... jos i o tome moram da brinem.. sad cu ovde malo da iskuliram
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 28.4.2018 14:48:44
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja sama sa njih dvoje, a zapusen mi nos na skrge disem! Jos nista ne smem jer dojim, divota!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 28.4.2018 14:55:23
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Evo i ovaj moj udario u dreku. Nists jela nissm. A kod mene je situacija ne jedem= nema mleka. Sad se mislim da porucim picu. Ili to ili cu u sebe utovarati neke kekse il nesto. Bas se muci ivaj moj. Rosita i kod mog P su praskave stolice ali nisu sve tecne. Neke jesu pa ih pelena upije. A danas mi je fest i bljuckao. Sad se vec i ja brinem
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.