Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 27.4.2018 10:46:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Anck, kakva veverica? Degu..cuti boli me glava. Uspela sam da je vratim. Mislis Sanjica Degu nema odavno. Hahahahahha Nova vrsta veverice Sanjica Ma Ivana nisi pratila na casu Kupio joj tata sinoc drugu al ova kao slon jbt. Pa ja je jutros vratila..ne pitaj poludela sam i oni i veverica
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 27.4.2018 10:49:31 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 27.4.2018 10:50:26
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mama Jo, pisala sam juce u temi.. Prokrvarila sam, a sredina ciklusa... Anck, jesam citala, nego nisam skontala o vraćanju. Rekoh, uspela si staru da povratis u život
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 27.4.2018 10:50:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja nista ne kapiram. Kakva veverica, i od cega je ta veverica kad se polomila
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 27.4.2018 10:51:12
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hahahaahhahaha pokvarila nam se veverica
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 27.4.2018 10:54:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Degu veverica Klik
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 27.4.2018 11:00:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mojne bre ti mene da prebacujes tamo niko ne cita muke moje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 27.4.2018 11:03:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ma to sam stavila da Sanjica vidi o kakvoj vecerici je rec. Jeste je sahranili?
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 27.4.2018 11:08:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I veverica se polomila. O Boze.
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 27.4.2018 11:09:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jaoo ti si sasaava... pa ne bih je smirila nikad. Tata joj rekao da je odveo napolje i da joj je bilo bolje i otisla. Ne veruje pa je htela da je trazi po kantama. Jutros opet place nece u skolu da krene. Poludecu ne znam sta da radim. Kaze ne treba joj ni rodjendan samo vevericu bebu da joj nadjem Inace nije hirovita al vidim da je ovo bas pogodilo. Pa pisala sam da je nije ispustala svuda sa.njom. A i vevrica je nju vidim zavolela. Pentrala se po njoj ulazila i u majicu..nigde od nje.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 27.4.2018 11:10:50 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 27.4.2018 11:16:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Zavolela ju je. Kapiram. Naravno da ce da bude tuzna.
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 27.4.2018 11:21:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mukica zao mi i veverice. Ne mozete pronaći neku bebu?
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 27.4.2018 11:23:56
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj, emotivna dusa mala... A mozda neka igracka veverica? Da joj nadomesti pravu?
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 27.4.2018 11:31:14
|
|
|
|
emicaa
|
mene sad nesto drugo zanima,zar vjeverica moze biti kucni ljubimac,i gdje je uopste nabavis. A zao mi je te sto je tako zavrsila
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 27.4.2018 11:38:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, sa tim pitanjima idi u temu sto sam gore postavila
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 27.4.2018 12:28:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Mukica zao mi i veverice. Ne mozete pronaći neku bebu? Verovala il ne ne mogu. Ovu je mm doneo iz Backe Topole od neke zene. Ovde su sve velike evo raspitujem se.po FB celo jutro kao neka luda! Jako mi je zao al najradije ne bih uzimala novu al sta da radim tuuga mi koliko moli za drugu Emice da veverice mogu biti jako umiljate . Ja ih ne volim al eto moja T je obozavala.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 27.4.2018 12:29:32 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 27.4.2018 22:14:51
|
|
|
|
jess021
|
Dobro vece! Mi smo danas imali turbo dan. Ja uspela da odem na depilaciju, kad sam se vratila taman da krenemo sa igralista i M padne sa onog plasticnog motorica i dobro udari glavom u beton. Posto je bila pospana, poslali nas u deciju ali ona se tamo oraspolozila i nisu hteli da je snimaju, samo da je pratimo. Eto za sekund. Anck, zao mi zbog veverice. Jeste uspeli da nadjete drugu?
< Poruku je uredio jess021 -- 27.4.2018 22:15:27 >
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 27.4.2018 22:19:04
|
|
|
|
mama Jo
|
O, joj. Pa da, sve se to desava u sekundi. Nas drugar je juce pao iz one korpe u marketima... direkt na glavu, onesvestio se. Snimali su ga i sve je ok, hvala bogu. Mnogo sam se potresla kad mi je drugarica rekla. Zamislite dete izgubi svest, polivali ga vodom da dodje sebi. Mili sekund. Dobro je jess da je sve u redu.
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 27.4.2018 22:19:10
|
|
|
|
vocicana
|
Anck, sta ste uradili? Dobr vece mamite, ja na poslu, pa vo je strasan broj uputa, bas mi je guzva do malo pre bila. Nadam se da ste sve dobro. Malisan moj je super, danas smo se balsumirali od set_anja, spavao, ja sam uvenula uz dasku za peglanje, ali i to sam zavrsila. Jess poljubi je.
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 27.4.2018 22:23:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, sta bi za vecericu? Sta je sa tim povredama glave sad citam, decak u skoli u našem naselju pao i udario glavom na ivicnjak, reamirali ga, u bolnici i dalje
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 27.4.2018 22:25:35
|
|
|
|
vocicana
|
Ju gospode Boze. Strasno!
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 27.4.2018 22:27:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vecee Ma nismo nista. Ovde po Pet shopovima sve velike odrasle veverice. A nama treba mladunce jer je umiljato i lako se navikne na sve. Nism joj nista spominjala, bili na nekom rodjendanu...u nadi da nece traziti novu. Mozda ako prodje par dana...videcemo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 27.4.2018 22:28:59
|
|
|
|
vocicana
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 27.4.2018 22:29:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
O svasta Ivana. A kod Tare deca skakala po klackalicama i devojcica pocepala obraz sivena ne moze da prica
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 27.4.2018 22:55:00
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ju kakav dan za decu. Nadam se da su svi ok. I svi povredili glavice. Strasno. Nama bio odlican dan ali je deran drekao. Kratko ali vrlo energicno rekla bih svi odavno spavaju. Ja ostala da se istusiram. Nemam.snage da se javim sefu. Sutra cu. Ili ako dr probudim u toku noci. Uh sutra je aubota. Bicu sama dobar deo dana sa P. A D i mm idu do salasa. Mislim da cu sutra da spavam pola dana ona varijanta spavaj kad beba spava heheh...i ja sam danas peglala. I probudio mi se P i nisam zavrsila. Ostalo mi svega par stvari sa ispeglam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 27.4.2018 23:04:52
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj strasno sta se sve danas desilo... uh kako me jeza prodje kad cujem nesto tako za decu... Ljisho, sutra daj sebi oduska, i cim maleni zaspi odmah i ti 😊
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.