|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: MERYEN
5.10.2008 21:23:52   
MERYEN
Zeno ova moja se porodila malopreuser posted image u 19/05h,rodila decaka 3350-55 dugack,super je proslauser posted image ,otisla je u bolnicu u 17i45h,i  tad je imala bolove na 7 min. brzo se porodila imala je jake bolove zadnji sat vremena bas kad je bila u bolnici.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 26
5.10.2008 23:45:39   
Anoniman
JUPIIIIIIIIIII!!!!!
Ova moja još nije-sada je bila sa mnom u gradu i do mene-da ne poveruješ!
Sutra opet ide na CTG.

(odgovor članu MERYEN)
  Direktna veza do poruke: 27
6.10.2008 11:29:57   
guppy RR
Mogu da se piju neki lekovi u trudnoći, i ja sam pila neki antibiotik i sve je bilo OK.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 28
6.10.2008 16:48:00   
MERYEN
Tvoja drugarica ima da se porodi za pola sata i to je super.user posted image
Usla sam u 38-u nedeljuuser posted image ,sad mi je bas sve nekako tesko user posted image mokrim na sat vremena i danju i nocu,lose spavam bole me kosti,pojacao mi se sekret od antibiotika,sutra idem na ctg i moram da pitam za neke vaginalete da sredim sekret mislim da on bas i nije pozeljan sad,jos nisam najbolje ozdravila,kasljem i tako.
Pozzzz za moje rr drugarice.

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 29
6.10.2008 21:22:33   
guppy RR
Mery, ajde javi se malo i drugim trudnicama, da te ne izgube
OVDE

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 30
7.10.2008 14:18:38   
Anoniman
Porođaj mojoj prijateljici još uvek nije krenuo. Jutros su je primili u bolnicu. Pre oko sat vremena sam pričala sa njenim mužem, probušili su joj vodenjak, prikopčali je na indukciju i otvorena je 2 prsta.

A mi svi čekamo...

(odgovor članu guppy RR)
  Direktna veza do poruke: 31
7.10.2008 17:59:08   
Anoniman
Porodila se u 16.56h, rodila Mašu, 3440gr i 50cm!  user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 32
7.10.2008 20:31:26   
MERYEN
user posted image  ODLICNOuser posted image  CESTITAM.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 33
8.10.2008 8:58:40   
guppy RR
Oooooooooooo :)))
ima li nje na RR Tašo, da je stavim na spisak mamika?

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 34
8.10.2008 9:24:39   
gracija
Srecnim roditeljima čestitam,a maloj Maši želim dug i srećan život...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 35
9.10.2008 0:27:58   
MERYEN
Tasha bebac user posted image  user posted image moje drugarice nije dobro ne prima hranu nema snage da sisauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,zvali su nas odmah iz bolnice mm je tamo,ja nisam mogla da idem,zvao me je i rekao da mora hitno za Beograd beba,da majka ne moze veceras vec ujutru.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
Placem mnogo mi je zao.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 36
9.10.2008 7:58:30   
Jeca*
Jako mi je žao i iskreno se nadam da će biti sve ok.
Ali, ne razumem. Ako ne sisa, zašto ga ne dohranjuju? Postoje "lenje bebe" pa im onda u bolnici daju na kašičicu, dok se majci ne razvije mleko i dok ne nauči da sisa. Izvinjavam se ako sam pogrešno razumela.

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 37
9.10.2008 8:53:22   
Anoniman
I ja sam isto razumela kao i ti Jeco02, ali pretpostavljam da nije to, jer... to bi bilo suviše jednostavno, i ne bi bebu slali u BG. MERYEN, nemoj da plačeš, moraš da brineš i za sebe (sem što brineš za tu bebicu). Hajde objasni nam malo bolje-šta je sa bebom?

guppy-ne znam joj nick. user posted image  Nikada nisam pitala. Ali pitaću, samo da izađu iz porodilišta, pa ti javljam.

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 38
9.10.2008 15:36:21   
MERYEN
Beba je u Bg. u bolnici ne znam tacno kojoj,a nisam ni mogla da pitam sto puta posto nisam zapamtila,na intezivnoj je majka ne moze da bude sa njim snimili su ga creva mu nisu prohodna ima neke opne na debelom crevu,user posted image tako je rodjen sa tim to kaze pedijatar da nema veze ni sa ocem ni sa majkom nego jednostavno se tako rodio,najverovatnije je sutra operacija,iskreno se nadamo i molimo Bogu da ce sve biti kako treba.
Zaboravila sam primao je infuziju.

< Poruku je uredio MERYEN -- 9.10.2008 15:38:10 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 39
9.10.2008 20:05:38   
guppy RR
Da.. sigurno nije nešto jednostavno. A i bebice mogu neko vreme da izdrže i bez hrane, ako majka nema mleka. U nekim porodilištima daju bebi samo šećerenu vodu dok majci ne dođe mleko...

Mala bebika user posted image
Držim palčeve, da bude OK xxxxx

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 40
10.10.2008 8:01:15   
Anoniman
Mogu bez hrane, ali ne mogu bez vode, kao i odrasli, verovatno je zato bebac primio infuziju. Baš bezveze što se to dešava. Vrlo je moguće da mama izgubi mleko od nerviranja, ali mislim da to nije najbitnije trenutno, mislim da sada treba držati bebi palčeve da sve prođe najbolje moguće. Javljaj nam MERYEN!

Ova moja je još uvek u porodilištu, beba ima pozitivan CRP (ili tako nešto...ne znam), sve u svemu prima longacef boce (te boce su i mene kao matoru kravu mnogo bolele kada sam ih nedavno primala zbog gnojne angine).

(odgovor članu guppy RR)
  Direktna veza do poruke: 41
10.10.2008 8:05:55   
gracija
Jako mi je zao,zbog toga sto se desava...Drzim palceve da bebica bude dobro...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 42
10.10.2008 11:59:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: guppy

Oooooooooooo :)))
ima li nje na RR Tašo, da je stavim na spisak mamika?

Dakle, korisničko ime joj je veverica, rodila je Mašu, 7.10.2008. u 16.56h.
TT 3440gr, TD 50cm.

(odgovor članu guppy RR)
  Direktna veza do poruke: 43
11.10.2008 11:08:44   
MERYEN
Bebu su operisali juce,inace je u tirsovoj,na intezivnoj je i dalje narenih 7 dana tek posle moze da majka bude sa njim.Sad treba da se oporavi.

< Poruku je uredio MERYEN -- 11.10.2008 11:09:08 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 44
11.10.2008 16:45:11   
Lu
Jadna mala bebica,iskreno se nadam da je dobro.

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 45
12.10.2008 15:15:55   
MERYEN
Beba je danas kakilauser posted image i to je veliki plus jer su creva pocela da rade,jos uvek je na intezivnoj,ne vidjaju ga,najvaznije je da mu je bolje,da se polako oporavlja.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 46
12.10.2008 21:44:18   
Lu
Superuser posted image ,samo nek su dječica zdravauser posted image

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 47
13.10.2008 8:44:32   
Anoniman
Jao dobro je! user posted image  user posted image  

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 48
13.10.2008 11:46:34   
MERYEN
Usla sam u 39-u nedeljuuser posted image ,radila sam ultrazvuk,beba user posted image  se spustila samo malo,sve je u redu tako kaze,gledala sam ga na 4d,masala veliki beban,kaze da ima 3700,user posted image s'tim sto to moze da varira 500gr gore dole,jer kaze da ne moze da se precizno izmeri tezina bebe.Ujutru idem na ginekoloski pregled i ctg u 9,pa cemo da znamo od prilike za koliko,bar ja mislim tako,da se dogovorim za porodjaj ko ce da me poradja i tako...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 49
13.10.2008 12:39:57   
Anoniman
Baš razmišljam kako smo se raspisale o toj bebici tvoje prijateljice kojoj se na žalost dešava šta se već dešava, a da tebe niko ne pita kako si.

Baš mi je drago da si dobro i da je bebac ok. Sad će to sve još malo, za dve nedelje max... user posted image

(odgovor članu MERYEN)
  Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je vreme za brigu pre i posle Bete?
Implantacijsko krvarenje, blagi pad hormona, „čudne“ vrednosti Bete – šta sve (ne) znači i zašto je u ovoj fazi najvažni...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Kako dve godine dojenja mogu uticati na va...
Stručnjaci objašnjavaju šta se dešava sa našim telima nakon dojenja tokom dve godine i kakav je uticaj kada se ti postpo...
Tabela rasta dece (po polu)
Da li će dete i dostići prosečnu visinu, može lako da se prati na karti rasta još od rođenja.
PILION SA DECOM: Avantura koju nikada neće...
Planirate porodično putovanje u Grčku? Pilion je savršen spoj avanture, prirode i opuštanja!

Anketa

Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16

Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.

Click Here