|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tromb
10.2.2017 22:55:30   
vocicana
Dobro vece u adekvatnoj temi. Tvoj brat ima emboliju pluca, ona se vidi kao sitna mreza na snimku pluca, prolazi davanjem heparina subkutano, u stomak ili ruku, u kozu kao vakcina, proverava se analiza D dimer, koja mora da opada. Srce ne moze da boli kao sto ni jetra ne moze da boli, ali se oseca nelagodnost u sredogrudju, koja se manifestuje ubrzanim disanjem, orosenost hladnim znojem, malaksaloscu i opstom slaboscu. Promene se vide na ekg-u, kao i merenjem pritisaka na levoj i desnoj nadlaktici gde je obicno i veca razlika koja ne sme da postoji kod zdravih ljudi. Ne sekiraj se, bice on dobro, imace terapiju i malo cesce kontrole. A ko lecenje krene u pozitivnom smeru i D dimer poccne da pada, nece imati nikakvih posledica po zdravlje.

_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 51
   RE: Tromb
11.2.2017 0:15:49   
Skockica
Hvala Voci. To je valjda taj parametar koji treba da pada, ako se to ne desi dr je rekao da ga moraju transportovati u bolnicu u Kg. Samo mi nije jasno ako je to stvarno embolija pluca i sto kazes vidi se na uz, kako to niko nije primetio, rekli su mu da su mu pluca cista. Svi parametri drugi u krvi odlicni sve ok, ali kad su krv vadili da provere da li ima tromb ispalo je 0,5 ako sam ja dobro zapamtila.

< Poruku je uredio Skockica -- 11.2.2017 0:18:01 >


_____________________________

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 52
   RE: Tromb
11.2.2017 10:05:37   
vocicana
Ne mila, na uz se ne vidi,m vide se promene na ekg-u, i na snimku pluca, radiografiju pluca moraju da irade, pasce vrednost, nista se ne brini.Bolovi cemu biti sve manji i manji, padace vrednost D dimera, to 0,5 meni nista ne znaci jer ne znam koje reagense koriste za odredjivanje vrednosti i kojaje referentna. Za emboliju su vrednosti cetvorocifrene, po 1000...2000, ali padaju postepeno.Nemoj sebi praviti frku, kontam da je mladje osoba uu pitanju, bice sve ok. Jednostavno se desilo.

_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 53
   RE: Tromb
11.2.2017 10:52:42   
Skockica
Tesko je kad nisam dole pa i nemam puno informacija, tako da ne znam ekg kakav je. Znam da ce danas noge da mu snimaju da vide da li je tu tromb. Nekako mi se ove dve price ne poklapaju ali sta cu, ja mu pomoci ne mogu, okruzen je doktorima, mogu da se nadam da ce biti uskoro bolje.
Hvala tebi draga sto pokusavas da pomognes.

_____________________________

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 54
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here