|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kako ste ostale trudne?
9.2.2010 10:32:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dudu25

Sad gledam neke teme ... ali izgleda da cu sama sa sobom da pricam jer nije niko tu, bilo bi lijepo da se otvori jedna tema sa nekim nazivom finim i da sve ove djevojke koje su trudne pisu tamo kako su ostale trudne, jer mene to npr to zanima mozda mozemo naci nesto sto ce nam pomoziti tu u njihovim pricama ... npr da se pise koliko su pokusavale, sta su koristile, itd ...

sta mislite o tome?
  Direktna veza do poruke: 1
   RE: Kako ste ostale trudne?
9.2.2010 10:48:18   
indy_25
evo da vam napisem ja svoje iskustvo. Prvi put ostala trudna iz prvog pokusaja i zavrsilo se spontanim, nakon nekoliko mjeseci ostanem drugi put trudna ali trudnocu sam izgurala sa terapijama. Nakon 7 godina od druge trudnoce htjela sam opet bebu ali nije bilo lako. Mucili smo se godinu dana. On nije nista pio a ja sam pila raznorazne cajeve macinu travu ,vrkutu, crveni zdravac folnu kiselinu pratila ovulaciju mutili tih dana ali bezuspjesno.Plakala iz mjeseca u mjesec kada ugledam jednu crticu radila testove po 5 dana prije menstruacije pa tako svaki dan po jedan dok ne dodje user posted image sve sam imala neku nadu da sam trudna i onda veliko razocarenjeuser posted image . Oko mene svi trudni a ja jedina nisam. E onda sam se umorila i od cajeva i od multivitamina i prestala sam da ih koristim neposredno mozda dva mjeseca prije trudnoce. Cak taj mjesec nisam ni primjetila plodnu sluz i prestala sam da se nadam. Taj mjesec sam se zaklela da necu kupiti nijedan test za trudnocu.Menstruacije su mi redovne tako da sam znala na sat kad ce da mi dodje. Imala sam simptome kao da cu dobiti i onda tog dana nakon jednog dana kasnjenja menstruacije kupim test i uradim ga oko 6 navece da ipak provjerim i pojavise se user posted image nisam nikao mogla da vjerujem. e da napomenem jos taj mjesec nisam ustajala kad zavrsimo odnos po pola sata iz kreveta pa tek onda na tusiranje.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Kako ste ostale trudne?
9.2.2010 11:02:48   
Anoniman
Imam mnogo prijateljica koje su se dosta mucile kako bi ostale u drugom stanju i nekako sam uvek saosecala sa njima. Mislila sam da i mene ceka isto. Posle svadbe u aprilu muz i ja smo se dogovorili da cemo pokusati, pa ako nista ne bude do Nove godine, preduzecemo neke mere. 25. maja saznala sam da cekamo prvu bebu, a porodila se 3. januara user posted image  user posted image  user posted image tako da smo do Nove godine ustvari postali roditelji hehe. Nama je uspelo iz prve, ni sama ne znam koji tacno dan ili koja poza user posted image , ali spontanost je ocigledno ucinila svoje.

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 3
   RE: Kako ste ostale trudne?
9.2.2010 11:02:56   
lenaa
Evo i ja da napisem svoje iskustvo.Mi smo oko dve godine zajedno, za to vreme nismo bas svaki mesec pokusavali ali nisam ostala trudna, mislila sam da ce se desiti i prvi put kad smo probali ali nista. Onda sam pronasla vas forum i citala iskustva drugih zena. Probala sam i sa merenjem temperature ali to mi je samo pokazalo ono sto i sama znam kad su mi plodni dani jer mi je ciklus bio tacan bukvalno u dan. Zatim sam kupila ocajnicu i vrkutu i te cajeve pila malo manje od dva meseca. Probali smo u decembru opet da pravimo bebicu i to sam ja insistirala iskljucivo uvece pred spavanje da posle odnosa ne ustajem celu noc. Imali smo odnose u decembru samo ta tri dana kada sam ja mislila da su mi plodni dani i evo USPELI SMO. user posted image Eh jos sam ja govorila mm da sam ostala trudna nekako dal sam se previse nadala ili osetila ne znam ali bila sam ubedjena u to, dok on recimo i kada sam uradila test nije i dalje verovao sve dok nismo otisli kod lekara.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Kako ste ostale trudne?
9.2.2010 11:05:17   
Tara
Mi smo prestali da koristimo zastitu , i nismo se opterecivali , rekli smo kada bude user posted image
onda je vreme prolazilo , pa smo poceli da se nerviramo i cekamo svaki mesec , testovi, kasni - ne kasni,
pa pregledi (sve u redu), tako je proslo malo vise od dve godine, i odlucili smo da idemo na vestacku,
nismo mogli vise da cekamo , pre toga smo otisli na put i rekli cim se vratimo, idemo kod dr .
Medjutim kada smo se vratili , obradovala nas je nas je vest da smo user posted image user posted image
Znaci da smo bili optereceni hteli mi to da priznamo ili ne, jer smo otisli na put , ne razmisljajuci o user posted image
zezali smo se , izlazili, setali, pili ...ma nijednog trenutka nisam pomislila da bi mogla da zatrudnim,
a u glavi smo vec rascistili da idemo na vto.
Znaci samo opusteno , opasne su ove nase bebice, hoce da nas iznenade user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Kako ste ostale trudne?
9.2.2010 11:06:47   
indy_25
Ja bi vam dala savjet da prvenstveno i ako ste na pocetku pokusavanja on provjeri spermice a vi da odete bar na osnovne pretrage hormoni, utvrdjivanje ovulacije to je bar lako i ako je sve u redu onda da opustite mozak i ne razmisljate o pravljenu bebe nego da vodite ljubav i mislim da je uspjeh zagarantovan. I da ne trazite simptome trudnoce svaki mjesec na sebi od ovulacije pa do menstruacije. Mene je to puno opterecavalo.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Kako ste ostale trudne?
9.2.2010 11:08:44   
NinaMandarina
Super devojke!!! Mislim da spontanost ipak odigra glavnu ulogu kod vecine user posted image . Ja sam merila BT nekoliko ciklusa i uvek mi u isto vreme ovulacija, ali mi ne vredi kad su spermici spori, tako da bi trebalo svaki drugi dan imati odnos da bi se malo oporavili user posted image

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 7
   RE: Kako ste ostale trudne?
9.2.2010 11:16:34   
Anoniman
Sta svaki drugi dan ?!?!?! SVAKI i po nekloliko puta i da vidis user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu NinaMandarina)
  Direktna veza do poruke: 8
   RE: Kako ste ostale trudne?
9.2.2010 11:22:37   
anajid
Joj drage moje,mi smo pokusavali tri godine,ali nije islo nikako.Bili smo se jako opteretili,uradili smo nalaze,svi su bili extra dobri a li i dalje nista.Onda smo se prijavili na VTO u Maribor i dobili odgovor da smo dobili termin u aprilu 2010.Tada se valjda nesto u nama prelomilo i isti mesec sam ostala trudna,evo cekam svaki dan,a u aprilu cemo abd vec uveliko maziti svoju bebicu.Zato ne odustajte,sve je u glavi!Mi smo isto bili optereceni i sami sebe kocili!Srecno svima i da bude sto vise bebica!

(odgovor članu NinaMandarina)
Direktna veza do poruke: 9
   RE: Kako ste ostale trudne?
9.2.2010 11:39:02   
Suncicabg
Da li je neka od vas dizala noge uz zid? Ja sam to od dosta trudilica cula da treba...

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 10
   RE: Kako ste ostale trudne?
9.2.2010 11:43:59   
minavb
IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Da li je neka od vas dizala noge uz zid? Ja sam to od dosta trudilica cula da treba...

Par puta sam i ovo radila. Bebu smo smuckali pre spavanja. Nisam dizala noge uz zid, samo nisam ustajala iz kreveta do 6 ujutru. Bio je to drugi mesec "pokusavanja".


_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 11
   RE: Kako ste ostale trudne?
9.2.2010 11:44:06   
Dudu25
Super
hvala puno sto ste napisale sve ovo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 12
   RE: Kako ste ostale trudne?
9.2.2010 11:44:21   
anajid
Suncice draga,ja sam tri godine radila fiskulturuuser posted image user posted image user posted image ,sveca i ostalo,pa kad sam sve zive savete isprobala i opet nista,prestala sam sve.Doktorica mi je rekla da je najbolja kontracepcija u glavi,a moja kolegica na to kaze Zato ja vidim svi me juser posted image u mozak a ja nikako ne ostajem trudna!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 13
   RE: Kako ste ostale trudne?
9.2.2010 11:45:08   
ljubavce

IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Da li je neka od vas dizala noge uz zid? Ja sam to od dosta trudilica cula da treba...


nije da sam bas to radila ali sam nakon odnosa ostala u lezecem polozaju (nisam ustajala iz kreveta) do jutarnjih sati.

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 14
   RE: Kako ste ostale trudne?
9.2.2010 11:46:26   
Dudu25
IZVORNA PORUKA: ljubavce


IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Da li je neka od vas dizala noge uz zid? Ja sam to od dosta trudilica cula da treba...


nije da sam bas to radila ali sam nakon odnosa ostala u lezecem polozaju (nisam ustajala iz kreveta) do jutarnjih sati.



ja ovo uvijek radim, i poneki put stavim jastuk ispod ali izgleda meni ne pomaze user posted image

(odgovor članu ljubavce)
Direktna veza do poruke: 15
   RE: Kako ste ostale trudne?
9.2.2010 11:46:48   
cipiripi
nema sta nisam pokusavala..znate i same user posted image user posted image

_____________________________

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*





(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 16
   RE: Kako ste ostale trudne?
9.2.2010 11:47:23   
Trcosava
pa ovaj mi se sexali i ops user posted image ... ne znam za vas user posted image

pisala sam xy puta - glupo ponavljati al ajde...
sa bivšim sam pokušavala nekih godinu dana (dizala noge uz zid - btw meni tad nije pomoglo) i ništa, na stranu što sam ja 2003 imala jedan abortus i u malom mogu mi je stajalo da ne mogu da ostanem u drugom stanju
mm sa bivšom isto tako pokušavao i ništa (on je mislio da ne može on jer je u mladosti rolao travicu user posted image )

no mi se sexali u fazonu ne možemo mi da imamo dece - dakle user posted image ni na kraj pameti, pogotovo što prvog meseca nepaženja ja nisam bila trudna...sledeća je posle izostala


_____________________________

I flunked anger management! }:->



(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 17
   RE: Kako ste ostale trudne?
9.2.2010 11:47:58   
Anoniman
Prvi put sam prestala da pijem antibebi pilule i nismo se pazili. Nismo ni razmišljali o bebi, nismo pričali o tome, desilo se posle 3 meseca.

Sada, drugi put, prestala sam da pijem antibebi pilule u januaru, čuvali smo se do maja, onda par meseci spontano, pa sam negde u septembru počela da merim bazalnu. Iz tog merenja nisam ništa zaključila sem da mi ovulacija šeta i da mi dužina ciklusa zavisi od toga kada je bila ovulacija. Kada sam u decembru ostala trudna, ovulacija je padala na 18 dan ciklusa, te sam samo iščekivanje veštice pomerila sa 28og na 32 dc. No, nije došla ni tada. Ostala sam trudna u decembru kada sam dobila otkaz te su mi misli bile usmerene na to, i ustvari sam tada već odustala od trudnoće, misleći da je bolje da prvo nađem posao, no nismo se baš pazili kako valja. user posted image

Ja ne verujem u čajeve. I ne mislim da pre pravljenja bebe treba ići lekaru da se preventivno proveravaju hormoni i spermogram. Mislim da su to analize koje se obavljaju ako trudnoće nema pa nema, i da se ne treba opterećivati time na samom početku.

(odgovor članu anajid)
  Direktna veza do poruke: 18
   RE: Kako ste ostale trudne?
9.2.2010 11:48:12   
LillyT
IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Da li je neka od vas dizala noge uz zid? Ja sam to od dosta trudilica cula da treba...


Ja znam za delotvornu "kerecu" poziciju, ali s povijenom kicmom na dole.


_____________________________

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 19
   RE: Kako ste ostale trudne?
9.2.2010 11:49:09   
Suncicabg
I ja sam probala s tim dizanjem ali uglavnom bi oboje dobili napad smeha kad to uradim! user posted image  
Ne radim to vise!
Ima li jos nekih saveta?
Samo da dodam da je moja drugarica skupljala papire za VTO da je radi za 2 meseca, i ostala user posted image ! Tako da definitivno puno toga ide iz mozga! Mada je ne verujem da cu moci tek tako da se opustim po tom pitanju user posted image

(odgovor članu ljubavce)
Direktna veza do poruke: 20
   RE: Kako ste ostale trudne?
9.2.2010 11:49:38   
jacagoga
mm i ja smo uspeli nakon tri meseca, kod mene je upalilo lezanje nakon..... prva dva meseca sam trcala odmah na tusiranje i citajuci ovde neka iskustva pokusala sam i sa opcijom ne ustajati nakon ..... i eto user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 21
   RE: Kako ste ostale trudne?
9.2.2010 11:51:00   
Anoniman
I zaboravih: ne dižem noge na zid i ustajem manje-više odmah (nakon 5min) i idem u kupatilo. 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 22
   RE: Kako ste ostale trudne?
9.2.2010 11:51:55   
Lu
Uradila gin. pregled i papa,čisto da vidim jesam li zdrava i uhvatila mm prije putovanja i to je touser posted image

(odgovor članu jacagoga)
Direktna veza do poruke: 23
   RE: Kako ste ostale trudne?
9.2.2010 11:52:05   
ljubavce
ostala sam trudna kada sam se najmanje nadala, kada po prvi put nisam raznisljala o tome, tog meseca mi se jetrva porodila pa sam joj dosta pomagala oko bebca a i imala sam upalu besike tako da smo tog meseca imali odnos samo 2 puta i eto ti cuda ja ostala trudna.

(odgovor članu ljubavce)
Direktna veza do poruke: 24
   RE: Kako ste ostale trudne?
9.2.2010 11:53:14   
minavb
IZVORNA PORUKA: Lu RR

Uradila gin. pregled i papa,čisto da vidim jesam li zdrava

Ovo sam i ja obavila pre prvog muckanja, cisto da potvrdim da sam zdrava.


_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Koliko carskih rezova možete imati i kolik...
Svaka žena je drugačija. Neke se oporavljaju na sličan način nakon svakog carskog reza, dok drugim ženama treba više vre...
Regenerativna medicina i matične ćelije
Matične ćelije su osnovne ćelije ljudskog organizma, od kojih tokom razvoja nastaju sva tkiva i organi (neuroni, kosti, ...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here