|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Rinas program mršavljenja
4.3.2009 12:59:31   
Anoniman
Ništa onda. Možeš da skineš isključivo 18, i ni grama gore, ni dole. user posted image

Šalim se malo... nemam pojma. Mei je ta dijeta... ja ne mogu toliko hrane da pojedem.

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 26
4.3.2009 13:01:27   
Modessty
Ma i meni se kao i Kaći svidja onaj deo gde se jede čokolada user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 27
4.3.2009 13:03:37   
Anoniman
Mislim da svako ko skida ispod 15 - 20 (i više kg) treba samo da izbaci večeru i da pije puno vode, da ide često u šetnje (minimum jednom dnevno) i kile odu. Tako sam ja nakon porođaja. 

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 28
4.3.2009 13:12:57   
Modessty
Ma neće Tasha!!!user posted image
Ja ne večeram, u pokretu sam, šetamo dosta, vodim treninge tri puta nedeljno.....
možda je ova dijeta rešenje za mene?

sad još da naručim knjigu da stigne ovde na poslu, jer bi me muž streljao što "bacam pare" user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 29
5.3.2009 22:39:39   
orhideja
Joj,evo me.Nikako nisam stigla ranije da se javim.Trenutno sam skinula 8kg i par dana to stagnira. Vidim da imaš link za dijetu. Stvarno će ti pomoći ako se budeš pridržavala.Ja trenutno nemam šta da obučem.Sve mi je ogromno. Kada dobiješ knjigu,u njoj ti je sve do detalja objašnjeno.Samo iščitaj od samog početka.Meni uopšte nije teško za držanje i odlično se osećam.user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 30
15.5.2009 23:37:37   
orhideja
Ima već dve nedelje kako sam prestala sa dijetom,oslabila sam 13kg,a nisam se do sada još ugojila ni gram,dobro se osećam i lako sam izgurala tri meseca dijete.user posted image user posted image

(odgovor članu orhideja)
Direktna veza do poruke: 31
11.6.2009 14:29:54   
ljubičica
Stigao mi je poštom Rinas priručnik za mršavljenje! Mm ga je podigao i jedva čekam da vidim šta ima unutra user posted image  user posted image  user posted image

The day I will stop lovin you is the day I will close my eyes 4 ever!

(odgovor članu orhideja)
Direktna veza do poruke: 32
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

Anketa

Прање зуба.
Admin

Када сте почели да перете зубе својој деци?

Click Here