jelena038
|
IZVORNA PORUKA: iva80 Evo da se javim, rano jutros me je ipak posetila vestica (maler)...tako da se akcija nastavlja cim 'ona ode' Jedno sam zasigurno odlucila, a to je da vise necu unapred nista da proveravam dok, kao sto je Smeško rekla, ne prodje bar 7 dana a meni kasni. Ne znam kako sam to juce propustila da pomenem, ali ja sam odusevljena pozitivnom energijom na ovom forumu - zato vam se i pridruzih , i odusevljena tako fenomenalnim bodrenjem i lepim medjusobnim zeljama!!! Necu da se sada kao nesto razocaravam, da mi je krivo krivo mi je, ali jedno sam ukapirala - treba da budem / budemo sto opustenije, ako je ikako moguce da sto manje mislimo o predstojecem 'kasnjenju' i mislim da i tom nasom psihom (pored pozitivne energije odavde) mozemo sto sta da doprinesemo Imam opet jedno pitanje : vec prilikom mog prvog odlaska kod ginekologa koji je bio davno , a i sada kod moje ginekologice, receno mi je da mi je materica malo zavaljena u levu stranu. Moja je mama isto ima, a ima i mene i mog brata. Moja doktorka mi je rekla da to nije nista, da polovina zena ima istu, ali mene ipak zanima.... da li bi nakon odnosa ipak trebalo da odlezim u nekom 'posebnom' polozaju zbog takve materice. Cackala sam naravno net i iscitala neke stvari, ali svakako bih volela da cujem i vase misljenje. POZDRAV SVIMA I KUCKAMO SE!!! Ljubavi, spermici ce da nadju put do tvoje jajne celije, ne opterecuj se glupostima. cesto je to sa zavaljenom matericom, a ljubav vodi u pozi u kojoj je najuzbudljivije! Ta je jedina prava!