|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Život ljubavnice
7.6.2009 20:46:23   
Anoniman
Zoko ja mislim da za pravu ljubav nikad nije kasno...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoka81)
  Direktna veza do poruke: 226
   RE: Život ljubavnice
8.6.2009 8:24:43   
božana
E Zoko sestro čim bi ti njega volela da vidiš, jasno je meni.Joj sećam se kad sam raskinula sa mužem, pa ga sledećih godinu dana nisam videla.Ma isto što si ti išla kod tetke u nadi da ćeš ga videti, tako sam i ja izlazila u S.Mitrovicu u nadi da ću videti svog muža.Dobro, kod nas ne postoji tako komplikovana situacija, ali mi činjenica da bi volela da ga vidiš makar na sekund dosta govori.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 227
   RE: Život ljubavnice
8.6.2009 8:33:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Zoka81

Bi draga da je to tako lako....prosle su 2 godine od tada, puno toga se izdesavalo
Ne verujem da bi bilo kao pre,


Ovo mislim da je totalna istina...

(odgovor članu Zoka81)
  Direktna veza do poruke: 228
   RE: Život ljubavnice
8.6.2009 9:10:18   
Sneža
Auh Zoko,bas me dirnula ova tvoja prica.Ali,mislim da sto je bilo,bilo je,da si ti osecala da je on pravi covek za tebe,mislim da bi se borila do kraja!Zelim ti srecu u daljem zivotu sa tvojim mm i bebicu sto preuser posted image user posted image

_____________________________

superbrzasnežaheroj

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 229
   RE: Život ljubavnice
8.6.2009 9:30:01   
barbara
ja mislim da zoko treba prvo da budes iskrena prema sebi,da razmislis sta stvarno osecas prema tom coveku.pa prema tom coveku da vidis sta i on oseca i na kraju prema svom muzu!ako su vasa osecanja ista ili cak i jaca ja mislim da bi vi mogli uspeti!po meni je bolje dve godine sa covekom koga volis nego 30godina sa nekim ko ti skoro nista ne znaci!ti tog coveka volis i zato razmisli i uradi onako kako mislis da je najbolje i da se neces pokajati!sretno!!!!!user posted image

_____________________________

David mamin unjavac!!!!!!!!!!!!!

Slogom rastu male stvari,a neslogom i najvece se raspadaju!

(odgovor članu Sneža)
Direktna veza do poruke: 230
   RE: Život ljubavnice
8.6.2009 11:20:40   
božana
Bravo Barbara.

(odgovor članu barbara)
Direktna veza do poruke: 231
   RE: Život ljubavnice
8.6.2009 13:44:41   
barbara
hvala bozana ali to je samo realno razmisljanje!

_____________________________

David mamin unjavac!!!!!!!!!!!!!

Slogom rastu male stvari,a neslogom i najvece se raspadaju!

(odgovor članu božana)
Direktna veza do poruke: 232
   RE: Život ljubavnice
8.6.2009 17:21:38   
Zoka81
Hvala vam cure, bas ste zlatne....
Necu vise sa bivsim, ne mogu.........previse me je bolelo sve to da bi mogla ostati fer prema njemu, veciti bi
bilo prebacivanja, poznajem njega i sebe.
Ostacu tu gde sam pa kako bude, ako mi sa muzem ne bude uspelo trazim novu srecu ali opet na staro ne mogu. Mozda cu da ga volim dok sam ziva ali ne bi podnela sve to..... Moja baka je meni uvek govorila kad se hleb jednom presece, mozes ga sastavljati koliko hoces, nikad vise nece biti ceo....i to je tako...

(odgovor članu barbara)
Direktna veza do poruke: 233
   RE: Život ljubavnice
10.7.2009 13:41:17   
Lu
 Ljubavnica  Želiš li mu biti ljubavnica?

On ima ženu i dvoje djece. Oni nisu tvoja briga, oni su njegova odgovornost. To je istina i to ćeš osjetiti.

On neće učiniti ništa što bi moglo ugroziti njegov status u društvu. Ti nećeš imati ništa protiv toga, pa znaš u što se upuštaš. Bit će ti zabavno, uživat ćeš u njegovoj potpunoj predanosti tebi u onim trenucima koje provedete zajedno. Tajnost sastanaka nosit će svoju draž, ako ti smeta hotel, ako ti je to prizemno, iznajmit će mali stan, samo za vas, samo vaše skrovito, tajno ljubavno gnijezdo.

Nećeš ga nikada smjeti zvati. Moći ćeš mu pisati SMS-ove na koje će on odgovoriti kad bude mogao, kad bude sam. Razumjet ćeš to. Ti se, u stvari, ne želiš petljati u njegov život.

Trajat će to. Dani će prijeći u tjedne, tjedni u mjesece.

Vikendima ćeš biti sama. Vikende će provoditi sa svojom ženom, djecom, prijateljima. Nikada nećete imati zajedno subotu, nedjelju... samo popodneva koja on može odvojiti za tebe, lažući ženi da je na poslu. I pokoji službeni put, kad ti budeš mogla ići, kad budeš morala lagati svojim prijateljima, kolegama na poslu, roditeljima, izmišljati jednima jednu, a drugima drugu priču... za kolege si bolesna, za prijatelje si na službenom putu...

Trenuci provedeni s njim sve će ti više značiti. On je zavodljiv upravo zbog svoje nedostupnosti, trenuci provedeni u krevetu s njim su nezaboravni upravo zbog uzbuđenja tajanstvenosti. Vrijeme bez njega ne bi toliko teško padalo kad bi znala da s njim možeš kao sa svima ostalima... samo ga zvrcnuti i njegov je glas već tu. Ali to nije tako, možeš mu poslati SMS i onda gledati u telefon minutu, dvije da ti kaže da misli na tebe. A onda ćeš spremiti telefon, osjećajući prazninu zbog neposlane poruke. Poruka će stići satima kasnije, pisat će ju sjedeći na WC-u u zaključanoj kupaoni, reći će ti koliko mu puno značiš, kako jedva čeka vaš novi susret.

Koji će biti za tri dana. Prije ne može, ne smije se prečesto viđati s tobom da žena ne posumnja.

Doći će Božić, provest ćeš ga sa sama ili s nekim, svejedno, jer ga nećeš provesti s njim. On će biti dobar suprug i otac, otvarati darove pod božićnim drvcem i veseliti se. U krugu svoje obitelji, kao i svi drugi muževi i očevi.

Nikada s njim nećeš prošetati gradom držeći se pod ruku. Nikada te neće predstaviti svojim prijateljima. Nikada neće otići s tobom u izlet u prirodu ili na more. Ako se i usudi izaći negdje s tobom, gledat ćeš njegove oči kako unezvjereno lutaju naokolo u strahu od otkrivanja. Jer... i ti i on znate što je njemu prioritet.

Umjesto svega toga imat ćeš jednu sobu, jedan krevet. Svakih nekoliko dana, uvijek po istom scenariju koji će sve manje biti uzbudljiv. A vrijeme između biti će sve dulje. I vrijeme između SMS-ova će se produljavati. Kad dan ili dva ne bude odgovora na tvoj SMS, past će ti na pamet kako ne bi imala pojma da mu se nešto dogodi, da završi u bolnici...

Jer ti u njegovom životu ne postojiš. Nisi "uža obitelj" kojoj su dozvoljene posjete.

Možda će sve to trajati jako dugo. Možda će se mjeseci pretvoriti u godine. Ljudi kojima si draga pitat će te zašto si sama, nagovarati te da si nađeš nekoga, a ti im nećeš reći da nekoga već imaš. U stvari, nemaš. Imaš ga taman toliko da te onemogući da nađeš nekoga tko će stvarno biti tvoj, nekoga koga ćeš moći držati za ruku, ljubiti na ulici, ići s njim na tulume ili na izlet s prijateljima, veseliti se Božiću.

Onako kako on sve te stvari čini sa svojom ženom i djecom.

(odgovor članu Zoka81)
Direktna veza do poruke: 234
   RE: Život ljubavnice
10.7.2009 13:45:58   
Anoniman
Zašto ovako nešto neko želi da radi sebi?

lu, svaka čast na textu.

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 235
   RE: Život ljubavnice
10.7.2009 13:50:18   
Lu
I meni se tekst strašno svidio,potpuno razotkriva život ljubavnice,možda nekome stvori sliku prije nego se odluči biti ljubavnicauser posted image


(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 236
   RE: Život ljubavnice
10.7.2009 13:55:01   
Anoniman
odličan tekst Lu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 237
   RE: Život ljubavnice
10.7.2009 14:04:38   
Lu
A evo malo i za muški roduser posted image

Želiš li ljubavnicu?

Imaš ženu, dvoje djece. U vašoj je spavaćoj sobi već davno tišina. Njen optužujući pogled stalno te podsjeća da nisi ispunio njena očekivanja. Znaš da je njeno odbijanje i zatvaranje u stvari kazna za tebe. Ljut si, jer nisi to zaslužio, jer se trudiš, ali nikada nisi dovoljno dobar.

A svima treba netko tko će im pokazati da su dobri. Pa i tebi.

Naći ćeš ju lakše nego što uopće zamišljaš. Dovoljno je da si dopustiš da ti oči zaiskre kao nekada, da se nasmiješiš u pravom trenutku, da izgovoriš riječi za koje znaš da otvaraju žensku dušu. Kao što su nekada davno otvorile njenu.

I vidjet ćeš odgovor u mnogim očima. Baš zato što si oženjen, baš si zato mnogima zanimljiv.

Vrijeme zavođenja bit će nešto najljepše što si doživio zadnjih godina. Zrak će titrati oko vas kao u ljetno popodne, naoko slučajni dodiri koji traju samo sekundu bit će puni strasti i nježnosti... Naći ćeš načina da s njom provodiš vrijeme, izgovarat ćeš se na posao, na prijatelje... Dodiri će postati jasni, nedvosmisleni.

I krenut ćeš u avanturu. Ona će obožavati svaki tren proveden s tobom. Nalaziti ćete se kod nje, ako ne možete kod nje onda u hotelu, možda ćete, ako si to možete priuštiti, iznajmiti stan samo za vas dvoje... vaše ljubavno gnijezdo.

Htjet ćeš s njom provoditi što više vremena. Ne zato što si zaljubljen, još manje zato što voliš (iako ćeš joj to možda reći), nego zato što su trenuci s njom jedini trenuci pažnje koju primaš.

Ali ti, naravno, znaš granicu. Svoju ženu nikada ne bi povrijedio, pa nije ona kriva. Djecu pogotovo, ti si im autoritet, veliki tata koji brine o obitelji... Zato pažljivo smišljaš službene puteve i sastanke, uvijek u strahu da žena ne nazove na posao i shvati da nisi išao ni na kakav put, da nemaš sastanak... Mobitel nosiš u svom džepu i kada ideš u WC, uvijek isključenog tona, kako bi ti ona mogla barem SMS poslati. Ideš na WC toliko često da žena počinje misliti da imaš problema s prostatom, sjedaš na WC školjku i pišeš nježne a ipak muževne poruke koje uvijek kasne nekoliko sati za onima koje si primio.

U svemu tome nešto moraš žrtvovati da bi otvorio vrijeme i prostor za svoju ljubavnicu. Žrtvuješ prijatelje, jer obitelj ne želiš žrtvovati. Sve se manje družiš, postaješ im sve čudniji, odsutniji... i obiteljska druženja prestaju, nikad nemaš vremena jer si prezaposlen. Tvoja žena ostaje sama s djecom, i ono malo smijeha u vašoj kući nestaje, kući si samo za Božić i vikendom, zidovi između vas sve su viši i deblji.

I sve to činiš da bi povremeno odlazio u iznajmljeni stan ženi kojoj je sve teže viđati te svaka dva-tri dana i čiji pogled sve više počinje ličiti na pogled tvoje žene. Ona očekuje od tebe nešto što joj ne možeš dati, treba te više nego što ti možeš biti uz nju.

Više ni njoj nisi dobar. Više vas ne drži zajedno uzbuđenje, nju uz tebe drži strah od usamljenosti, a tebe uz nju uvijek samo privremeni bijeg od vlastite žene ili možda... od vlastite neodlučnosti da razriješiš stvari u svom životu.

I sve to može potrajati. Mjesecima. Godinama.

Imat ćeš dvostruki život i trošiti godine na dvije žene. Niti jedna ti više ne daje ono što ti treba, a ni ti njih ne činiš sretnima.

Svi troje zarobljeni ste strahom da ne ostanete sami.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 238
   RE: Život ljubavnice
10.7.2009 14:13:24   
Anoniman
  jedan čiko...ostavio nakon 27 godina braka zenu i dvoje djece

27 godina- pranja, peglanja, nisu imali ništa, dobili su sve...i da se napokon malo smire ...uzivaju, čekaju unuke... ono je poludilo i razjuser posted image to sve ... a zašto
visok polozaj, ima para, ima poznanstva... sebe obezbjedjuje ta sada legalna ljubavnica.

a ona je ostala šokirana ...

naše "visoko moralno društvo" momentalnoga ga svrgne sa te funkcije ... razlog "NE RADI SE TO TAKO" ( u prevodu : radi se kao u gore pomenutom tekstu)

< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 10.7.2009 14:23:27 >

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 239
   RE: Život ljubavnice
10.7.2009 14:13:26   
Kiki BG
Meni je ovo jako tuzna tema! Nije mi jasno kako zena moze da izabere da bude druga,da bude ljubavnica? Kako to moze da je ispunjava? Kad joj treba on nije tu! Ne  razumem ni muskarce koji imaju potrebu da vode dvostruki ziovt? Ako pored sebe imaju divnu zenu sa kojim jos imaju  decicu i topli dom- zasto onda rizikuju da sve to upropaste?
Preko prevare ne bih mogla da predjem, ne daj Boze da cujem za dvostruki zivot! Tu bi bilo mrtvih majke mi mileuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 240
   RE: Život ljubavnice
10.7.2009 14:20:18   
Anoniman
Meni je tužno nešto drugo!

Šatro izjednačena prava muškrca i žene, samo ne znam kako muškarci onda stižu da se švaleraju a mi ne?

Ja recimo, zaista ne znam gde bih udenula švalera!? U koji deo svoga dana?

BTW, ne znam kako žena može da ne oseti da joj muž ima drugu?

(odgovor članu Kiki BG)
  Direktna veza do poruke: 241
   RE: Život ljubavnice
10.7.2009 14:24:27   
Kiki BG
U pravu si Tasto, nije izjednaceno... Ni ja ne znam kako bih mogla da se svalerisem od ovolikih obavezauser posted image Jeste da mi je m sada na putu par dana ali imam toliko toga da uradim... Niti volim da spremam kucu kad je on tu- gledam da sto vise vremena provedemo zajedno... A slazem se da svaka zena oseti kad nesto nije u redu.. Mada u zadnje vreme sve vise srecem paranoicne ljude gde traze problem tamo gde ga nema...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 242
   RE: Život ljubavnice
10.7.2009 14:26:25   
Anoniman
e to ni ja ne znam Tasho ... gdje bi...šta bih sa njim ...i odakle da stvorim vrijeme za njega?!

a šta bi uradila da saznam da mi muž ima ljubavnicu ... ne znam ...ne vjerujem da bi se razvela...čisto sumnjam ...da bi ga ubila...ne ... i ako volim hladovinu ne volim tako debelu zatvorsku hladovinu... tako da se samo nadam da i ako je bude imao ja neću saznati!

A kako žene ne primjete...pa valjda zato što dok dovedu sve pod konac, djecu, kuću, ručak, večeru...nemaju kad  

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 243
   RE: Život ljubavnice
10.7.2009 14:31:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

A kako žene ne primjete...pa valjda zato što dok dovedu sve pod konac, djecu, kuću, ručak, večeru...nemaju kad  


E baš nakon svega toga, u krevetu.

Svaka mlada žena (kojoj ipak eto taj neki "muž" ne bi bio prvi), ima neka iskustva, koja jednostavno donosi budućnost (u smislu da se ni mi ne jeb*** kao naše babe). Muškarci kao muškarci, jednostavno imaju potrebu da sva svoja znanja, veštine i umeća prikažu, tako da bi svoje nove veštine mogao probati na svojoj supruzi.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 244
   RE: Život ljubavnice
10.7.2009 14:33:16   
Lu
Našle bi vi vremena kao što ga svi koji to žele nađu,
Svi možemo odvojiti dnevno vremena za sms,za piće u kafiću pa i za satić u hotelu,nego niste vi za ljubavnice kad razmišljate o vremenuuser posted image
Šalu na stranu,tužno je ovo pretužno, a ja mislim da je glavni krivac nedostatak samopouzdanja,tražimo nešto nemoguće,nešto nedostižno i nađemo ali trenutno zadovoljstvo,kao kad narkoman traži drogu,sve do jednom jer to ne traje vječno,to ne postoji!

(odgovor članu Kiki BG)
Direktna veza do poruke: 245
   RE: Život ljubavnice
10.7.2009 14:35:43   
Lu
IZVORNA PORUKA: Tasha RR


BTW, ne znam kako žena može da ne oseti da joj muž ima drugu?

Ma ko kaže da ne osjeti,doduše neke žene ne osjete ni udarce od voljene osobe pa valjda tako ni ovouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 246
   RE: Život ljubavnice
10.7.2009 14:37:12   
Anoniman
samo znam da vise ni za šta na svijetu ne kažem neću NIKAD.... ne bih bila ljubavnica jer mi nije zanimljivo, bar ne trenutno....

da li bi on imao ljubavnicu ...mozda bi ...al da ne mora trošiti pare ...jer nema džabe ni u stare babe .... a on puno voli novac da bi na to trošo (hoteli , poklončići, usluge, itd) a kad ga spuca muški klimaks ...ko zna 

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 247
   RE: Život ljubavnice
10.7.2009 14:37:49   
tomic
Lepo. Osetis da nesto muva, skriva.. jasno je to...

_____________________________

nadja, mamina lepotica!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 248
   RE: Život ljubavnice
10.7.2009 14:56:50   
Kiki BG
IZVORNA PORUKA: lu

Našle bi vi vremena kao što ga svi koji to žele nađu,
Svi možemo odvojiti dnevno vremena za sms,za piće u kafiću pa i za satić u hotelu,nego niste vi za ljubavnice kad razmišljate o vremenuuser posted image



e pa ja definitvno nisam tip za ljubavnicuuser posted image kada dajem dajem mnogo,a trazim isto koliko i dajem... Mada,  mene bi izgrizla savest da vodim dvostuki zivot

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 249
   RE: Život ljubavnice
10.7.2009 14:59:15   
branka10
Je**š takav život.

_____________________________

Navika koja je u karakter ušla s mlekom, izaći će s dušom.

(odgovor članu Kiki BG)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Zdrava ishrana najmlađih tokom zimskog per...
Tokom hladnih zimskih meseci, redovan unos voća i povrća ključan je za jačanje imunološkog sistema dece, pomažući im da ...
Prof. dr Bojanin o razmaženoj deci
Dr Svetomir Bojanin, profesor i dečji psihijatar, govorio je mnogo puta o dečjem razvoju i pravom putu vaspitanja koji t...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here