|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Siofor
18.10.2011 22:51:32   
meyo
pa pretpostavljam jer nikad nista ne osjetim.. pijem vec od juna.. negdje sredine znaci neka 4 mjeseca
evo vidjet cu ovaj kako ce reagovati..

< Poruku je uredio meyo -- 18.10.2011 22:53:39 >

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 51
   RE: Siofor
19.10.2011 12:04:02   
Anoniman
ja pijem siofor500 vec mjesec ipo zbog IR.Tesko sam ga podnosila.Dugo sam lijecila pcos i sterilitet,surfujuci po netu procitala sam da je u takvom stanju jako tesko zatrudnjeti
i da jedini lijek izbaciti ugljene hidrate,ponegde i gluten iz ishrane.Za dva mjeseca smrsala 8kg,pila siofor i sama pojacala dozu posle druge kutije.
juce mi je doktor potvrdio ovulaciju.ostaje samo da se nadamuser posted image

(odgovor članu kumara)
  Direktna veza do poruke: 52
   RE: Siofor
19.10.2011 13:27:06   
degu
Super za ovulaciju i za kilažu user posted image user posted image
Neka ova ovulacija rezultira jednom user posted image

_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 53
   RE: Siofor
19.10.2011 23:16:22   
Cecana
Super Anonimna da si toliko smrsala,jesi izbacila ugljene hidrate,povecala fizicku aktivnost?

Ja pijem Glukophage od 850 dva puta dnevno evo mesec dana,ali kile nesto ne idu.Cak sam i slatkise i uopste u.h.smanjila skoro pa skroz.
Videcemo kako ce biti jos narednih mesec dana kad idem na kontrolu.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 54
   RE: Siofor
20.10.2011 0:02:03   
Dok cekam...
Meyo, mozda se i isplatilo, malo ovo, malo ono, sve mora da se proba... ko zna, mozda mi je siofor pomogao ali sumnjam jer sam ja bila vrlo nedisciplinovana po pitanju njega.....sto ce reci, uzimala sam ga kad se setim, tipa pijem nedelju dana, pa ne pijem 15 dana....pa pijem od 500 ...pa pijem od 850 .... msm stvarno sam najgora user posted image


Mene sad zanima da li je neko imao iskustva sa sioforom u toku trudnoce? Dr mi nista nije rekla, nemam pojma da li da nastavim da ga pijem ili ne..... je l ga koristio neko i u toku trudnoce?

Kiss devojke i srecno!

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 55
   RE: Siofor
20.10.2011 0:07:14   
Odri Hepbern
Ja nisam jos trudna ali mi je dokt vise puta rekla da cu ga piti do 12nedelje. Cini mi se da je jos neka devojka rekla slicno, proveri za svaki slucaj. U svakom slucaju ti je najbolje da pitas doktorku.

(odgovor članu Dok cekam...)
Direktna veza do poruke: 56
   RE: Siofor
20.10.2011 0:08:55   
Dok cekam...
Hvala Odri, provericu za svaki slucaj.....samo mi se ne pije nista osim vitamina i utrogestana.... ne bih da trujem ni sebe a ni dete vise..... ali ako mora.... :)))) 

(odgovor članu Odri Hepbern)
Direktna veza do poruke: 57
   RE: Siofor
20.10.2011 0:14:43   
Odri Hepbern
Pa koliko sam ja skontala pijemo ga u prvom tromesecju da ne bi doslo do pobacaja, posto devojke sa pco i ir cesce imaju spontani. Moja kuma je imala 2 spontana dok nije utvrdila u cemu je problem.
Ps. cestitam na trudnoci! user posted image Neko vreme nisam imala net pa sam stosta propustila.

< Poruku je uredio Odri Hepbern -- 20.10.2011 0:15:35 >

(odgovor članu Dok cekam...)
Direktna veza do poruke: 58
   RE: Siofor
20.10.2011 0:57:06   
Dok cekam...
Hvala ti, zelim ti uskoro user posted image   !


Tesko da siofor moze ublaziti ili cak spreciti spontani, to mi nikako ne ide logicki ...... "kad 'oce - 'oce" ..... jednostavno, nije bio ni trenutak za trudnocu, bio je jedan jedini sex u neko ludo vreme, nemam ovulacije, nemam folikule, imam kilazu, sve je bilo bzvz ali eto.... uopste ne zelim da povezujem pco's sa spontanim jer se pravi razlozi nikada i ne saznaju, cak ni da razmisljam!

Kiss i srecno! user posted image

(odgovor članu Odri Hepbern)
Direktna veza do poruke: 59
   RE: Siofor
20.10.2011 7:48:05   
meyo
ja sam juce sasvim slucajno mozda otkrila razlog mog ajd da kazem slabijeg djelovanja siofora .. zena koja radi u fonud za zo. mi je rekla da je siofor cisto smece, da ga obavezno zamijenim gluforminom jer veze nemaju iako pise da su isti sastojci i sve bolje da predjem na gluformin.. ostala sam sokirana i onda kontam svi ljekovi koji su na pozitivnoj listi i dobijaju se na recept su uvijek nekog slabijeg djelovanja i onako losiji u odnosu na one koje mozes kupit bez obzira na cijenu .. slicna stvar je i sa letroksom on je na listi a eutzrox nije .. a mnogi bolje podnose i bolji su efekti sa eutiroksom.. mozda je ovo samo moja pogresna teorija i percepcija stvari ali eto da podijelim sa vama dakle krecem na guformin..

(odgovor članu Dok cekam...)
Direktna veza do poruke: 60
   RE: Siofor
20.10.2011 8:25:17   
druzica
Dok cekam, ja sam pila metformin do dan kad sam radila betu i sam saznala da sam trudna, znaci 14 dan nakon transfera, i dr mi je prekinuo. Mislim da je ispravno postupio, ja sam sad 22 nedelja i sve je u redu, plod se super razvija. Isto sam i ja tada bila u nedoumnici sta da radim i sam pitala devojke na forumu, i svaka je imala razlicno iskustvo, moje je ovakvo i mislim da svaki lek u prvih 16 nedelja trudnoce ima rizik za plod. Imaj laku user posted image , sve ce biti u redu nemoj previse razmisljati o svemu, ima dr pa neka oni odluce.

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 61
   RE: Siofor
20.10.2011 8:50:34   
Anoniman
Moj doktor tvrdi da spontani nemaju veze sa pcos,mozde ako uz tu dijagnozu postoji jos nesto(npr.endometrioza,ili mikrobioloski problemi-mikroplazma,ureaplazma,kandida,klamidia...kao i III stepen cistoce koji se obicno i ne leci jer sadrzi mali %bakterija koji nisu alarmantni)
Moj slucaj je bio takav da sam bila u III grupi i nisam dobila terapiju,ali zbog HSG-a trazili su mi da spustim minimum na II-gu grupu.Nisam htela da kupujem vaginalete jer su bile 10e!! pa sam presla na makrobiotiku7 dana i opet ponovila briseve komplet.Iako sam imala odnos dan prije test je pokazao I grupa!!
Imam posestru u higijenski i ona mi to cesto pomaze u kontrolisanju briseva,elem kada sam ponovo ubacila stari nacin ishrane,a makrob.1-2x grupa je pala na II!!!
kada sam o tome pricala sa izabranim,cini mi se da je jedva cekao da zavrsim pa da idem..nema zivaca da slusa nicije probleme,najbolje mu je kad dodju trudnice ili koje to ne zele.
Sve sto sam primenila nasla sam na raznim forumima,citala iskustva devojaka i sama odlucila sta cu..
Dok lekar koji mi leci sterilitet se slozio sa mojom odlukom jer je video rezultat,predlozio da sacekam VTO,jer tek posle vise godina ja imam pravu ovulaciju!!
Naravno da sam i fizicku aktivnost ubacila min.pola sata setnje po jutarnjem suncu,a sada to radim posle 15h.
Ja Vam curke nisam rekla da od svoje 14-te god NIKAD nisam imala redovit ciklus 1-2,3user posted image god.
Kad sam se udala odmah sam se obratila dr. i on mi daje cikloproginovu gde posle druge terapije ostajem trudna,ali zbog ureaplazme bude pobacaj!!!
tako curke oprezno sa bilo kakvim tabletama jer sam procitala negde da neke uzimaju na svoju ruku bez validne dijagnoze!!!ja sam vec bas dugo u braku i mnogo doktora obisla,terapija probala i samo dobila na kilazi...
Izvinjavam se posto sam bas oduljila previse,ali nadam se da ce neka od Vas problem shvatiti ozbiljno i tako mu i pristupiti.Good luckuser posted image user posted image

(odgovor članu meyo)
  Direktna veza do poruke: 62
   RE: Siofor
20.10.2011 14:38:47   
Anoniman
samo da se zahvalim Degu i Cecana na lipim zeljama i da vas sreca prati i uspeh je zagarantiran!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 63
   RE: Siofor
20.10.2011 17:31:22   
degu
Anonimna nema na čemu user posted image
I ja pijem siofor i nadam se dobrom rezultatu user posted image
Pridruži nam se i na ostalim temama user posted image

_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 64
   RE: Siofor
20.10.2011 22:05:37   
meyo
ja od danas prelazim na gluformin.. pa cemo vidimo..

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 65
   RE: Siofor
27.10.2011 21:08:48   
plačljiva
Ja pijem siofor već 10 meseci smršala jesam 12 kg,ali trudna nisam ostala...user posted image

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 66
   RE: Siofor
2.12.2011 12:20:24   
Ognjenka
Devojke, treba mi pomoc.

Pijem siofor malo duze od mesec dana-pocela sam krajem proslog ciklusa. Inace imam blagi pcos, blagi ir, nemam inverziju, i 10-ak kg viska, redovne menstruacije 26-30 dana. Prosli ciklus trajao je 29 dana. 
Na pocetku sam imala mucnine, dijareju, povracanje, ali sve je to proslo, i sada, nakon briseva i ture ciprocinala, spremam se za hsg.

Danas mi je 30 dc i nema nikakvih naznaka da cu dobiti. Obicno par dana pre nego sto ce vestica stici imam blago braon krvarenje nekoliko dana, i onda krene. Sad nista.

Da li se vama, koje ste inace imale redovne cikluse, ciklus poremetio od siofora?




_____________________________

Mame, radjajte deci sestre, jer sestre postaju tetke, a tetke su najlepsi, nezamenljivi dar svakom detinjstvu.
Dusko Radovic

-Tetka, ja te VOLIM! 5. 2. 2013.

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 67
   RE: Siofor
2.12.2011 14:22:59   
meyo
meni jeste .. mislim ciklusi su mi bili tu i tamo ali oko 30-34 dana su dolazili sad kad ih vidim
zasto nije mi jasno meni dr. kaze da kao "probija" insulin..pojma nemam sta mu to znaci al meni to tako
od kada sam na terapiji a cini mi se da ima jos cura sa slicnim problemom nakon siofora
s tim sto ti svakako provjeri da nisi trudna user posted image pa javi,  navijamo

(odgovor članu Ognjenka)
Direktna veza do poruke: 68
   RE: Siofor
2.12.2011 14:28:19   
Ognjenka
Ooo a ja svuda citam kako se metformini piju da se ciklus sredi, a moj nije nikad bio neredovan. Ako ce sad poceti da zeza, samo mi to jos fali. A na koliko sad tebi dolaze ciklusi? Ja ne bih da proveram, ne mogu da gledam jednu crtu opet, radije bih sacekala malo, makar 7 dana...
"Probija" insulin...sta li to znaci...
Hvala draga Meyo na odgovoru, u svakom slucaju.


_____________________________

Mame, radjajte deci sestre, jer sestre postaju tetke, a tetke su najlepsi, nezamenljivi dar svakom detinjstvu.
Dusko Radovic

-Tetka, ja te VOLIM! 5. 2. 2013.

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 69
   RE: Siofor
2.12.2011 14:31:46   
meyo
uh ne pitaj .. zadnji na nekih40-ak dana a prije toga od 50-60  nikad nisam znala kad cu dobit nocna mora
zadnji put bila na folikulometriji pa fala bogu vidjela da imam ovulacije doduse puknuo
folikul pomocu pregnyla .. sad cu da idem endokrinologu pa cu ti prenijeti sta mi je rekao
jer ni meni nije logicno da od maja mjeseca od kada sam na njemu nisu se ustalili ciklusi ...user posted image


(odgovor članu Ognjenka)
Direktna veza do poruke: 70
   RE: Siofor
2.12.2011 14:33:29   
Ognjenka
user posted image hvala ti punooo!

_____________________________

Mame, radjajte deci sestre, jer sestre postaju tetke, a tetke su najlepsi, nezamenljivi dar svakom detinjstvu.
Dusko Radovic

-Tetka, ja te VOLIM! 5. 2. 2013.

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 71
   RE: Siofor
2.12.2011 14:47:53   
Odri Hepbern
Ognjenka tek sam sad videla tvoj post. Meni siofor nije poremetio ciklus, pre sam dobijala na 30dana, sad na 29-28. Tako da ti ja nisam bas merodavna. Ni ja nemam inverziju fsh i lh, i imam bas blagu ir.

(odgovor članu Ognjenka)
Direktna veza do poruke: 72
   RE: Siofor
2.12.2011 14:57:24   
Ognjenka
Hvala ti na odgovoru, draga Odri.
Tebe sam i pitala jer vidim da imamo slicne rezultate.
Raduje me tvoj odgovor! Mozda mi onda kasni zbog user posted image ...
Sacekacu jos par dana, ako uspen da se susdrzim, pa cu uraditi test.
Javljam!


_____________________________

Mame, radjajte deci sestre, jer sestre postaju tetke, a tetke su najlepsi, nezamenljivi dar svakom detinjstvu.
Dusko Radovic

-Tetka, ja te VOLIM! 5. 2. 2013.

(odgovor članu Odri Hepbern)
Direktna veza do poruke: 73
   RE: Siofor
2.12.2011 15:27:17   
malenac76
ognjenka user posted image  navijam jako jakoooo

(odgovor članu Ognjenka)
Direktna veza do poruke: 74
   RE: Siofor
2.12.2011 20:04:25   
plačljiva
Meni su ciklusi bili na 26-32 dana, nemam pcos,ali imam blagu insulinsku rezistenciju.Uz pomoć siofora koji pijem tačno godinu dana ciklusi su mi tačni u dan.Dobijem 28 dc...Ali od user posted image  ništa...user posted image

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Svima vama koje pitaju - kad će beba ili š...
Koliko god bili veliki podrška okoline i poverenje u lekare, jednako je važno da vi sami celim svojim srcem verujete da ...
Ko me je podržavao dok sam se borila za dete
Dok sam se borila za dete, muž mi je bio glavni oslonac, kako na početku tako i sad.



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here