dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: pepino Joj Dunjuska sad smo te ja i Kaliopi spominjale na fejsbuku,da se moram tebi i Cipiki obratiti,malo si me utjesila,dodje mi da te sad nazovem telefonom da se ispricamo!!!! Dacco on meni nije rekao da je ja imam vec valjda sumnjaju.Nista mi nisu objasnili pa sam se narucila sad za petak kod jedne Dr. privatno,pa cemo vidjeti sta i kako. Dunjuska kako se ti markeri rade,iz cega,kako...? Ja placem kao luda danas,ne mogu doci sebi sta me sve nece snaci!!!! Dunjuska ja mogu zabebiti,teze,ali mogu,imala sam 2 spontana,poslednji u septembru!Nisam stigla sve iscitati sto ste pisala na ovoj temi,na poslu sam,kad dodjem kuci onda cu,nista ne znam o ovome,al kad te muka snadje sve cu ja znati... da Endometrioza je najčešći uzrok spontanih pobačaja.....zato dr. i pretpostavlja da je imaš. Te ciste se pomeraju, klize.Ako je na jajniku onda nemaš ovulacije, ako sklizne na jajovod onda imaš ovulacije, i zatrudniš ali endometrioza " spere" plod, prosto ga izgura... Nadam se draga da endometrioza nije kod tebe, samo objašnjavam zašto dr sumnja na nju, a naravno i zbog ciste koju vidi. On na UZ ne može videti da li je ta cista endometriozna ili obična vodena cista. Zato i kaže da uradiš markere. Izvadi krv i javiće ti brzo rezultate. Ne brini i ne plači, tu smo za tebe. Koliko beše imaš godina?
< Poruku je uredio dunja -- 7.4.2010 13:36:14 >
|