Yula
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr Ja smo moram da kažem da ne vidim razliku između vara ženu i vara trudnu ženu... Što je teža prevara ako je žena trudna, ne kontam??? Postoji itekako razlika, a razlika je bas u tom stomaku, odnosno toj bebi koju zena nosi. Tu su bebu napravili oni zajedno, valjda iz ljubavi, i to divno, nevino stvorenje jos nije ni ugledalo svetlo dana a tata mu vec priprema divan teren. Muskarac koji vara trudni zenu ne vara samo nju vec automatski vara i to dete koje umesto da odraste u srecnoj i stabilnoj porodici, punoj ljubavi, kako svako dete ovoga sveta zasluzuje, ono ce morati da zivi rastrzano izmedju roditelja. I znam, sada cete vi da udarite po prici kako muskarac vara zenu zato sto je ona ovakva, onakva, prosla ljubav i tako to, to nema nikakve veze sa detetom, ali ima, itekako ima veze, jer ako vec resis da zasnujes porodicu, onda moras da imas odgovornost prema toj porodici, da mislis malo na osecanja te dece a ne samo na svoj ego, ako te vec boli uvo za zenu i ako nju ne postujes, postuj bar svoju decu, nemoj da dozvolis da ih drugi ismevaju zbog tvojih gluposti. A sve ovo sto sam rekla za msukarce, duplo vise vazi za zene -majke, a ima i majki takvih koliko hoces. Valjda se udaju mlade i posle kada im ode iz g lave u d*** ne znaju gde ce pre, misle da se jede sve sto leti.