jagodica01
|
Cao svima, prvi put sam na ovom forumu ali sam zato na ginekologiji u DM-u vise nego domaca. Prosla sam sva odeljenja od operative do porodilista (na zalost ruzno iskustvo, prevremen porodjaj u 22-oj nedelji prosle godine). Sada sam u 24-oj nedelji i posto sam malo kilava trudnica malo,malo pa sam u bolnici. Pre neki dan sam izasla, radili su mi serklaz (za one kojima preporucuju nista strasno, ne boli)... Nego htela sam malo da pisem o osoblju bolnice s obzirom da sam odusevljena da takva klinika i takvo osoblje u zemlji Srbiji uopste postoji a nije privatno i ne oderu ti kozu na otpustu.Po meni ja bi DR.GOLUBOVICA stavila za predsednika drzave a ne bolnice , njega treba klonirati jer da nije bilo njega ovu drugu trudnocu psihicki ne znam kako bi izdrzala.Na pocetku nisam spavala, jela, samo sam ocekivala kada ce se nesto lose desiti dok nisam dosla na pregled kod njega. Posle tog razgovora i pregleda pocela sam da se radujem mojoj bebi...Dr.Maja Antic rame uz rame sa dr.Golubovicem, izuzetan covek pre svega pa i sve ostalo, dr.Rodic -divna, kada je vidite kao da vam sunce sine, dr.Nikitovic (sada sam ga prvi put videla i odusevljenje godine), bio mi je u viziti i obratio paznju da tu neko lezi i da ga pita sta mu je (jer obicno neki lekari ne primete da ima nekog u krevetu vec da samo vise papiri na krevetu u koje oni gledaju), divan doca, dr.Djekic pa bez njega ta bolnica ne bi imala smisla, samo reci hvale za strucnost, dr.Antic takodje sve pohvale (jedino mu nedostaje bar po neki put , uvek je ozbiljan), i dr.Eric, dr.Draga, dr.Jakovljevic, SVI ONI ZASLUZUJU SVE POHVALE. Takodje sestre na svim odeljenjima su divne i pazljive pocev od prijema pa nadalje... Naravno kao sto je neko nepisano pravilo da u svakom zitu ima i kukolja nju necu komentarisati samo cu napisati ne daj Boze da neko ode da se poradja kada je u smeni dr.Ljubica (mislim da se preziva Simonovic), dok sam lezala na porodjajnom stolu(prevremeni porodjaj u startu znam da beba nece preziveti) ona mi je bila u sali mislila sam da necu preziveti ni ja sve dok nisam na vratima ugledala dr.Maju Antic (kojoj inace zelim sve najbolje u zivotu) i koja me je porodila za 10min., mislim da se u tom trenutku ne bi obradovala ni svojoj majci da sam je videla na vratima koliko dr. Maji. Ali ni takav jedan lik u ne moze zaseniti sve ono dobro koje preovladava u toj bolnici.Svim trudnicama bih preporucila ovu bolnicu !!!!!!!!! NAJBOLJI DOKTOR DR.GOLUBOVIC, i naravno dr.Maja NAJBOLJE ODELJENJE - PATOLOGIJA NAJBOLJA SESTRA - ZOKA VELIMIROVIC....LJUBIMO TE ZOKO!!!!! Jedva cekam avgust kada cu upoznati ovu moju devojcicu koja me tako nemilosrdno sutira !!!!!!
|