|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čaj za povećanje plodnosti
28.8.2011 18:46:59   
nina26

IZVORNA PORUKA: maca821


IZVORNA PORUKA: meyo

jel mi mozete reci mogu li se ovi cajevi piti i dok ste na hormonskoj terapiji
ja pijem eutyrox i siofor..ne bih da nastetim ali bih
ipak da potpomognem malo...


Imas ppuser posted image



Ovo i mene zanima posto uzimam terapiju i za prolaktin, a verovatno cu uzeti i Siofor, a pritom se nalivam cajevima.

Pa Maco ako mozes javno da postiras tvoj odgovor posto je ovaj forum i namenjen da se informisemo sviuser posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 276
   RE: Čaj za povećanje plodnosti
29.8.2011 3:14:20   
Contesa
Za Mrs. Nina 26,
Iskreno smatram da zene koji imaju hormonalni disbalans u isto su vreme na visekratkoj terapiji medikamentima, naravno mora se paziti na sinergizam i eventualno antagonizam koji moze nastati usred razlicite doze i mehanizma delovanja istih. Realno, pristalica sam pijenja cajeva u ciklusima kada zena pauzira od oficijalnu terapiju, jer jako je tesko farmakoloski odrediti kako cajevi deluju i u kojoj koncetraciji aktivnog principa imamo zeljene rezultate, dok cista farmakoloska hemija funkcionise drugacije, odnosno znaju se striktno doze kojih aktivnih suptanci i kada se oni metaboliziraju i kako eventualno.
Zato postoji stalni monitoring pacijenata od strane endokrinologa i to repro endo-kada radimo na trudnoci i za to postoje internisticke pretrage od strane profeionalaca koji se bave metabolnim poremecajima. I prolactine i PCOS i TSH disbalans nisu samo hormonalni poremecaji, oni su u sustini i metabolni poremecaji i zato se i tako tretiraju. Nazalost PCOS je jako tezak sindrom i u hormonalnom i u metabolnom obliku i ako se ne odrzava pod kontrolom, uzima jako velik danak, ne samo u vidu neplodnosti, vec u trajnim metabolnim poremecajima, koji se jako negativno tokom vremena odrzavaju na organizam zene pogotovo u srednoj dobi i nakon nje.

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 277
   RE: Čaj za povećanje plodnosti
29.8.2011 18:29:43   
nina26
Contiiiiiuser posted image

Da si ti meni ziva i zdrava, ja ti se nalivam cajevima i raznoraznim lekovimauser posted image

Kapiram da treba da se pazi, ali npr 2 solje caja dnevno + 2 leka u razmaku od po 3h ne bi trebalo da smetauser posted image

(odgovor članu Contesa)
Direktna veza do poruke: 278
   RE: Čaj za povećanje plodnosti
21.9.2011 15:19:17   
anirez
Eh ovako, ja sam juce kontaktirala jednog trava iz Beograda (uspjesnog travara) koji mi je rekao da se vrkuta ne pije zbog zaceca nego da se pije od treceg mjeseca trudnoce zbog cuvanja ploda.
Ono sto mi je rekao je da pijem je marubia vulgare, i rekao mi je da je mogu da pijem kroz cijeli ciklus neovisno o ovulaciji i mengi.
I meni vrag nije dao mira i odem ja u apoteku da trazim caj, pitam apotekarke da li mogu da je pijem cijeli mjesec, i ona mi rekla da mogu, ali da ako primjetim da jace krvarim dok pijem caj (za vrijeme menstruacije) da prekinem dok ona ne stane.
Znaci po njima moze da se pije kroz cijeli mjesec, jer prociscava i njome se lijeci neplodnost kod zena.
Ja cu tako pokusati, vjerujem da ne moze da skodi, cak i ako mi poremeti O za taj mjesec, mogu prekinuti da je pijem. Jer malo mi cudno da se pije samo par dana u mjesecu, valjda bi to trebalo da pise i na njenom pakovanju.
I da, rekao je da je pijem 3x dnevno

(odgovor članu Elica)
Direktna veza do poruke: 279
   RE: Čaj za povećanje plodnosti
21.9.2011 15:23:48   
Hristinica
Anirez i ja pijem macinu travu stalno, avakog dana, i ja nisam cula od prodavaca da ne sme tokom ovulacije, a tokom menstruacije mislim da bi trebale napraviti pauzu..ja nisam dobila 3 meseca, a macinu travu pijem mesec i po, i cekam rezultateuser posted image

(odgovor članu anirez)
Direktna veza do poruke: 280
   RE: Čaj za povećanje plodnosti
21.9.2011 15:26:33   
anirez
Vec sam procitala svaku stranicu vasih odgovrora, ali nikako da nadem trudnu zenu koja bi napisala pila sam to i to i ostala trudna.
Glupo mi otvarati novu temu u kojoj bi se pisalo kako su ostale trudne i sta im je to pomoglo.
Ako ima neka trudilica :) tu neka napise

(odgovor članu Hristinica)
Direktna veza do poruke: 281
   RE: Čaj za povećanje plodnosti
21.9.2011 16:19:58   
nina26
nikako da nadem trudnu zenu koja bi napisala pila sam to i to i ostala trudna.


Draga Anirez, moram da ti odgovorim, bas si me slatko nasmejala, u pozitivnom smislu naravno nisam ironicnauser posted image

Kad bi neko znao odgovor na ovo pitanje, resio bi nam svima mukeuser posted image

Pazi ovako, ne znam koliko dugo se trudite, sta je problem itd....ali recicu ti ukratko moje misljenje.

Cajevi mislim da pomazu i da su pomogli devojkama koje nisu imale neke velike probleme. Tako sam ja zakljucila na osnovu raznih iskustava ovde. Sta smatram pod tim "problemima"?
Npr, ciste (pa vrkuta i hadjucka npr. to malo ociste), pa macina trava ti poveca plodnu sluz, pa zato lakse doplivaju plivaci itd...

Ima tu jos raznih kombinacija i napitaka, i sto se kaze samo jos od popa usi fale user posted image

U sustini je bitno, da proveris svoj hormonski status, da pratis O, i da uzmes onda neki caj recimo koji odgovara tvojoj situaciji.

Nadam se da sam pomogla malo i zelim ti da sto pre ugledas user posted image

(odgovor članu anirez)
Direktna veza do poruke: 282
   RE: Čaj za povećanje plodnosti
21.9.2011 18:26:42   
anirez
Nina kod mene konkretno jos nikakav problem nije naden, u fazi smo u kojoj radimo nalaze, a to smo sam pisala je zato jer sam vec zbunjena sa tim svim cajevima i preparatima. Jednostavno toga je previse da bi se sve moglo piti,a i zbunjuju me, jedni pisu ono, drugi ovo. Nemojte misliti da pametujem, ni ja ne znam sta se pije, kako i kada, samo kazem zbunjena sam sa svim tim pa sam iz tog razloga trazila iskustva drugih zena

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 283
   RE: Čaj za povećanje plodnosti
21.9.2011 18:46:23   
nina26
Verujem ti Anirez da si zbunjena, i ja sam pila i jos uvek pijem sve i svasta.

Znas kako , kreni sa vrkutom npr ona ne moze da ti skodi nikako, pa ubaci posle i macinu travu, to sve uglavnom pijemo pa sad nekom pomogne, ko zna mozda ce i tebi pomoci sobzirom da nemas konkretan problem.

(odgovor članu anirez)
Direktna veza do poruke: 284
   RE: Čaj za povećanje plodnosti
22.9.2011 14:15:48   
Marela81
Da li je neko pio caj "S" koji se kupuje u biljnoj apoteci Josif Pancic i sluzi za brze i lakse zatrudnjavanje? U sebi sadrzi kombinaciju raznih trava od kojih je najveci procenat Ocajnica. Da li je nekome pomogao i da li je neka zena zatrudnela od njega? Hvala na odgovoru! Cmok

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 285
   RE: Čaj za povećanje plodnosti
22.9.2011 16:00:59   
nina26
Marela nisam cula za taj caj, deluje mi ok.

Ako mozes napisi koje ostale trave sadrzi?

(odgovor članu Marela81)
Direktna veza do poruke: 286
   RE: Čaj za povećanje plodnosti
22.9.2011 16:53:07   
Hristinica

IZVORNA PORUKA: Marela81

Da li je neko pio caj "S" koji se kupuje u biljnoj apoteci Josif Pancic i sluzi za brze i lakse zatrudnjavanje? U sebi sadrzi kombinaciju raznih trava od kojih je najveci procenat Ocajnica. Da li je nekome pomogao i da li je neka zena zatrudnela od njega? Hvala na odgovoru! Cmok

Marela draga, smejem se,u pozitivnom smislu, nije sigurno zatrudnela od njega, nego uz pomoc njegauser posted image user posted image

(odgovor članu Marela81)
Direktna veza do poruke: 287
   RE: Čaj za povećanje plodnosti
22.9.2011 17:00:38   
Hristinica
E zenske, a jel' neko cuo za FEMI SAN A kapi ili koristio? pise da se koriste kod neredovnih menstr.,laksih oblika neplodnosti, ciscenja od cisti itd. Pravljene su na biljnoj bazi. Relativno su nov proizvod, pa ne znam da li je neka mozda koristila?!
A dole u opisu ima citata korisnica: "Ciklus mi je izostajao 2 meseca,kad sam otisla na pregled ispostavilo se da imam ciste na oba jajnika. Pocela sam sa terapijom Femisan A kapima i ciklus dobila vec posle 10 dana. Nakon 4 meseca koriscenja ciklus se u potpunosti regulisao, a ciste nestale."
"Posle 7 godina lecenja od steriliteta i borbe sa neredovnim menstruacijama, na moje iznenadjenj,samo posle 3 meseca koriscenja Femisan A , ostala sam u drugom stanju!" E sad koliko je ovde zastupljena propaganda i reklama, ne znam..user posted image user posted image

(odgovor članu Hristinica)
Direktna veza do poruke: 288
   RE: Čaj za povećanje plodnosti
22.9.2011 17:03:41   
degu
Hristinice, čula sam i razmišljala o njima, ali ih nisam probala. Nekako više verujem kad odem u zdravu hranu i kupim čaj, bar znam šta sam kupila user posted image mada vredi probati, znam da ih piju i žene u menopauzi.

_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Hristinica)
Direktna veza do poruke: 289
   RE: Čaj za povećanje plodnosti
22.9.2011 17:29:58   
Hristinica
Pa ne znam Degu, i ja bas razmisljam da ih uzmem, ne znam ni kolika im je cena... ja mislim da ne mogu da skode...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 290
   RE: Čaj za povećanje plodnosti
22.9.2011 17:35:07   
degu
Evo ti ovde link, tu ti je i cena KLIK
i ja mislim da ne može da škodi. A probaj da nađeš malo po forumima iskustva, pa možda ti lakše bude da odlučiš da li ćeš da ih koristiš ili ne.user posted image

_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Hristinica)
Direktna veza do poruke: 291
   RE: Čaj za povećanje plodnosti
22.9.2011 17:35:53   
Hristinica

IZVORNA PORUKA: degu

Evo ti ovde link, tu ti je i cena KLIK
i ja mislim da ne može da škodi. A probaj da nađeš malo po forumima iskustva, pa možda ti lakše bude da odlučiš da li ćeš da ih koristiš ili ne.user posted image

e hvala Degu mojauser posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 292
   RE: Čaj za povećanje plodnosti
22.9.2011 21:42:10   
Hristinica
E kupila sam Femisan A kapi...user posted image videcemo da li ce pomociuser posted image

(odgovor članu Hristinica)
Direktna veza do poruke: 293
   RE: Čaj za povećanje plodnosti
22.9.2011 22:28:30   
degu
Super Hristinice, taman ćeš nam preneti iskustva user posted image
A čitala sam danas i uglavnom su pozitivna, nisam baš detaljno, samo sam preletela user posted image

_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Hristinica)
Direktna veza do poruke: 294
   RE: Čaj za povećanje plodnosti
23.9.2011 15:06:32   
Hristinica

IZVORNA PORUKA: degu

Super Hristinice, taman ćeš nam preneti iskustva user posted image
A čitala sam danas i uglavnom su pozitivna, nisam baš detaljno, samo sam preletela user posted image

prenosim iskustva naravnouser posted image Paa i ja sam citala po nekim forumima, uglavnompozitivna iskustva..videcemouser posted image Mada je meni ginekolog rekla da mi vidi da cu uskoro da dobijem, a ako ne dobijem za 10 dana da joj se javim, a proslo je vec nedelju dana, tako da cekam do cetvrtka-petka pa idem kod nje ako ne dobijem do tada..user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 295
   RE: Čaj za povećanje plodnosti
25.9.2011 11:05:32   
meyo
Hristinice neces vjerovati jutros sam milila na tebe i tvoje kasnjenje i htjela da predlozim da kupis Femisan kad vidim ti vec pocela.. ja sam ih pila u aprilu i maju i tada mi je ciklus bio super na 28 dana i isto nisam dobijala jedno dva mjeseca a  sa njima sam relatinvo brzo dobila mecu cini mi se da nijesam pola bila popila kod nas se tesko dolazi do njih al mislim da cu ih opet poruciti meni su pomogle sad UZ nisam radila nakon toga da vidim stanje sa cistama al dok sam ih pila sve je bilo ok. ajd i ti javi kako napredujesuser posted image

(odgovor članu Hristinica)
Direktna veza do poruke: 296
   RE: Čaj za povećanje plodnosti
25.9.2011 15:05:25   
Hristinica

IZVORNA PORUKA: meyo

Hristinice neces vjerovati jutros sam milila na tebe i tvoje kasnjenje i htjela da predlozim da kupis Femisan kad vidim ti vec pocela.. ja sam ih pila u aprilu i maju i tada mi je ciklus bio super na 28 dana i isto nisam dobijala jedno dva mjeseca a  sa njima sam relatinvo brzo dobila mecu cini mi se da nijesam pola bila popila kod nas se tesko dolazi do njih al mislim da cu ih opet poruciti meni su pomogle sad UZ nisam radila nakon toga da vidim stanje sa cistama al dok sam ih pila sve je bilo ok. ajd i ti javi kako napredujesuser posted image


Meyo,draga moja, hvala sto mislis na meneuser posted image user posted image Pa da, kupila sam ih, kod nas ima u svakoj apoteci, i pijem 3 dana, pa prenosim utiskeuser posted image Ovo mi je 4-ti mesec kako nisam dobilauser posted image A pre nedelju dana kad sam bila na UZ ginekolog mi je rekla da cu uskoro dobiti, pa cekamuser posted image pa da vadim hormone, da vidim kakva je tu zbrkauser posted image user posted image

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 297
   RE: Čaj za povećanje plodnosti
5.10.2011 11:19:24   
mirjam86
Skoro sve prelistah i svakakvih recepata videh i opet ne znam sta je najbolje piti od svega a da ne pijem bas previse user posted image

Tako da ajde mala pomoc od vas koje ste koristile pa zatrudnele a i ostalih.  Imam poli cisticne jajnike ali redovne user posted image na 28 dana koje nisu nesto obilne normalne i traju 3-4 dana. 4 meseca uzastopno pokusavam da zatrudnim a nista od toga. Imala sam jedan abortus 2009. user posted image pa ne znam da nije zbog toga mada ginekolozi kazu da je sve uredu ali da jos imam malu ranicu sto opet kazu da je normalno i nesmeta zatrudnjavanju. Do sada nisma imala nikakvih infekcija niti bilo cega, samo jednom kandidu od nekih jakih antibiotika posle upale pluca i to prosle godine. Ciste kazu dase pojavljuju ali i pucaju... Znaci sve uredno i opet nistaaaa user posted image

Zna li neko neki dobar recept sa tim cajevima da pokusam i touser posted image

(odgovor članu Hristinica)
Direktna veza do poruke: 298
   RE: Čaj za povećanje plodnosti
5.10.2011 12:57:26   
anirez
Mirjam mislim da ti ovdje ga niko nece dati, kao sto je neko napisao, da postoji taj famozni recept svi bi sad pisali u prvom , drugom i trecem tromjesecju.
Mi pijemo sta signemo, isprobavamo sve, ja ti mogu reci da sam pila vrkutu, prestala, sad macinu travu, pa vidjet cemo

(odgovor članu mirjam86)
Direktna veza do poruke: 299
   RE: Čaj za povećanje plodnosti
5.10.2011 15:49:21   
mirjam86
ja od cajeva nista nisam pila, eventualno zeleni caj ili nanu na poslu ponekad i to je to ne volim bas cajeve ali se kanim da krenem i to mozda mi pomogne, mada mislim da je svega mozda 15% ako ima i toliko zena kojima je to pomoglo.

(odgovor članu anirez)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Svima vama koje pitaju - kad će beba ili š...
Koliko god bili veliki podrška okoline i poverenje u lekare, jednako je važno da vi sami celim svojim srcem verujete da ...



Anketa

Пелене.
пеперутка16

Када сте почели да одбијате своју бебу?

Click Here