|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 31 32 [33]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pitajmo Minu (o ishrani)
14.11.2012 9:22:41   
Verus
Eto koliko me nema da sad vidim ovo o povlacenju sa RR...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 801
   RE: Pitajmo Minu (o ishrani)
14.11.2012 9:26:39   
Anoniman
Verka, ja ne mogu da ti odgovorim na pitanja, ali mogu da dam savet - ima nekih čorbica ili jela gde za gustinu možeš da ubaciš ovseno brašno, ovsene mekinje ili čak malo usitnjene ovsene pahuljice.

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 802
   RE: Pitajmo Minu (o ishrani)
14.11.2012 9:52:49   
Anoniman
Slanina je dimljena, i Mina je stava da to nije zdravo. Nešto mi je spominjala neko "dimljenje" aromom dima... nisam baš najbolje shvatila.
Ako dobro pamtim, uz roštilj i i dimljene vojovođanske proizvode treba jesti svežeg crnog luka.

Gustin... ja ga ne koristim uopšte. Recimo ako pravim nešto u paradajz sosu, pa ne želim da sos bude redak, u šoljicu vode razmutim kašičicu brašna, i to naspem u jelo sa paradajz sokom koje se već kuva, ostavim koji minut da baci ključ, i gotovo, zgusne se dok se hladi na temperaturu na kojoj možeš jesti.

Nisam sigurna ni kako se pravi zaprška. Jel to ono: na malo ulja zapržiti malo luka i brašna pa dodati u jelo? To ne radim gotovo nikada.

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 803
   RE: Pitajmo Minu (o ishrani)
5.1.2016 9:54:01   
WhiteSnow
Posto ne vidim da postoji tema o Kefiru, a vidim da se ovde cesto pominje, ubacicu ovde post. Poklanjam kefirna zrnca, za pravljenje kefira. Ja ga pravim vec dugo i podelila sam puno zrnaca, ali se ona mnoze jako brzo i imam pun zamrzivac istih. ja sam iz Novog Sada pa ako neko zeli mozemo se dogovoriti. Isto tako sve mogu i objasniti, a imate monogo toga i na netu. :)

_____________________________

Lazar 23.10.2010.
Viktor 05.04.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 804
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 31 32 [33]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 31 32 [33]
Idi na:







Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...



Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here