Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Rodjendanski poklon 2.7.2017 16:11:08
|
|
|
|
Mariya
|
Ja sam prošle godine kupila trotinet za Lu, koštao je 4600ft što je oko 15€,a može da se namešta da bude sa 4,3 ili 2 točka! Tad im je to bila cena. Ja sam uvek za to da se pitaju roditelji, ili dete ako je već veće i zna šta hoće. Ja uvek pitam. Volim da je ili praktično, iskoristivo, ili odeća, ona uvek treba. Ove godine zaovinim devojčicama kupujem odeću, teksas šorc,suknju i majice sam im uzela. Jetrva kaže da njima trebaju kutije za igračke, njenim dečacima ću to.
|
|
|
|
RE: Rodjendanski poklon 3.7.2017 11:32:27
|
|
|
|
Dragce86
|
Pitati roditelje, sa tim nema greske - Ja kupim nesto sto njima treba plus nesto sto se dopalo meni za decu :)
|
|
|
|
RE: Rodjendanski poklon 11.8.2017 11:26:59
|
|
|
|
krin 40
|
Ja volim da dam novac pa sami neka izaberu.
|
|
RE: Rodjendanski poklon 11.8.2017 13:14:35
|
|
|
|
emicaa
|
ja sam pitala zaovu sta da kupimo Stasiji,kaze da bi volila imati krevetac za lutke.Prosle godine sam pitala za oboje a i ona pita uvijek.Tako mi je najbolje.
|
|
RE: Rodjendanski poklon 12.8.2017 7:13:45
|
|
|
|
branki*
|
zavisi od uzrasta deteta.trotinet je bas lep poklon,moji obozavaju trotine.kuhinju koju je boka dobila,takodje se bas lepo igra.manji bicikl,kolica za bebu i neka velika sarena knjiga bajki ili sl su uvek ok.
|
|
RE: Rodjendanski poklon 12.8.2017 13:12:49
|
|
|
|
veselicaa
|
Ja pare dajem samo kada nekog ne poznajem bas dobro.Inace uvek pitam ili prema uzrastu odredim sta bi bilo lepo da se kupi.
|
|
|
|
RE: Rodjendanski poklon 12.8.2017 13:19:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Knjiga ne moze da omane. Uglavnom idemo na rodjendane kod jako bliskih tako da znam da im deca vole knjige. Prenela sam im ljubav prema tome
|
|
RE: Rodjendanski poklon 12.8.2017 13:22:32
|
|
|
|
Sarav
|
Meni su uvek problematični pokloni za dečake. Sad imamo gomilu rođendana dece iz vrtića. Sta kupiti za dečaka za 4.rođendan?
|
|
|
|
RE: Rodjendanski poklon 12.8.2017 13:23:55
|
|
|
|
veselicaa
|
Sanjice da,juce moja S. isla na rodjendan kod drugara i odnela knjigu,pre nekoliko nedelja isto nosila knjigu drugaru.
|
|
|
|
RE: Rodjendanski poklon 12.8.2017 13:42:40
|
|
|
|
krin 40
|
Knjiga je divan poklon.Sarav za drugare najbolje majčicu i čokoladu❤
|
|
RE: Rodjendanski poklon 6.9.2017 15:13:01
|
|
|
|
mama Jo
|
Neka lepa knjiga je uvek dobro dosla, slazem se... A jako volim kada je neko kreativan i potrudi se oko cestitke i pakovanja... Evo moja malena je za rodjus od drugara dobila u lepoj kutiji pidzamu i rasute one male cokoladice najlepse zelje... i pisalo je: Jano da sanjas samo lepe snove i da zivis iste... pregrst najlepsih zelja od nas... Bas sam se odusevila... A ok je skroz i da pitate roditelja slavljenika sta mu treba za rodjus, zar ne? Ata vi mislite o tome? Ja bih neke blize ljude pitala, iako kad mene pitaju kazem ma sta god - jer nikada ne znam koliko su ljudi spremni da izdvoje novca za poklon...
|
|
|
|
RE: Rodjendanski poklon 6.9.2017 15:16:53
|
|
|
|
krin 40
|
Voćim i ja kada me pitaju
|
|
RE: Rodjendanski poklon 6.9.2017 15:28:00
|
|
|
|
mama Jo
|
Pa da to je super a i prakticno 😊
|
|
|
|
RE: Rodjendanski poklon 6.9.2017 15:29:50
|
|
|
|
krin 40
|
Slažem se
|
|
RE: Rodjendanski poklon 6.9.2017 15:32:33
|
|
|
|
mama Jo
|
Devojcicama garderobe nikada dosta 😊 A decacima?? Sta kupiti decaku od 3 godine? Uskoro cemo na rodjus pa da se na vreme pripremim...
|
|
|
|
RE: Rodjendanski poklon 6.9.2017 15:34:35
|
|
|
|
krin 40
|
Čokoladu i igračkicu,može nešto i od garderobe.Zavisi kod koga je.
|
|
RE: Rodjendanski poklon 7.9.2017 23:46:56
|
|
|
|
mama Jo
|
A koja konkretno igracka? Ima li nesto novo a da je super, da znate da je decacima u tom periodu super zanimljivo...
|
|
|
|
RE: Rodjendanski poklon 8.9.2017 9:08:47
|
|
|
|
krin 40
|
Sve na 4 tocka i nema greske
|
|
RE: Rodjendanski poklon 8.9.2017 9:16:02
|
|
|
|
AnaTamara
|
Ja najvise volim kad mi kazu sta treba, u drugim slucajevima dam parice, a za vrticku decu kupujem majicice, i za decake i za devojcice
|
|
RE: Rodjendanski poklon 8.9.2017 9:18:26
|
|
|
|
krin 40
|
AnaT i ja
|
|
RE: Rodjendanski poklon 1.10.2017 9:37:44
|
|
|
|
branki*
|
krenuli su rodjendani po vrticu..svaki vikend,nekad i dva za jedan vikend..u petak uzela hulahopke,gacice i majicu,a danas duksic sa kapuljacom.ne poznajem tu decu,ne poznajem roditelje.glupo mi da odem sa bilo cim,a nekad mi je bas cimanje non stop ta kupovina.
|
|
RE: Rodjendanski poklon 2.10.2017 0:34:51
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Odeca ne moze da ne bude ok poklon. Kada pogledam koliko je moj bebac dobio glupih i nepotrebnih poklona za I rodjendan,zapitam se sta je sa ljudima i da li zaista nose ono sto su imali kod kuce. (A imali smo i takvih poklona i to nekoliko). Tipa trenerka broj 8,odelo broj 4,tunel za dvoriste-a zivio u stanu i tako... :) Dakle,odeca ili neka ogracka shodno uzrastu deteta.
|
|
|
|
RE: Rodjendanski poklon 2.10.2017 11:50:59
|
|
|
|
mama krava
|
IZVORNA PORUKA: krin 40 Sve na 4 tocka i nema greske Tačka
|
|
|
|
RE: Rodjendanski poklon 2.10.2017 11:59:15
|
|
|
|
emicaa
|
ja ne znam sta da Dori kupim za rodjendan,ona je do sad 300 stvari vidjela sto joj se svidja Mislili smo biciklo ali ne znam ni sama.
|
|
RE: Rodjendanski poklon 3.10.2017 11:19:32
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Emice, koliko Dora puni godina? Bicikl je super stvar, posebno jer moze godinama da joj traje, i nije nesto sto ce izgustirati brzo. To je super izbor...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciNije se vratila kući iz škole. I neće se v...Pre nego što kreneš da upireš prstom u druge, možda ipak da ga staviš na čelo.
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?