|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Smršati posle trudnoće!
2.11.2012 10:14:06   
Anoniman
Ja nikad, u ovakvim temama, ne pišem o mama malih beba, meni se tad podrazumeva da je izgled nevažan u odnosu na sve ostalo. Ali, ne bih se udubljivala, agree to disagreeuser posted image

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 626
   RE: Smršati posle trudnoće!
2.11.2012 10:29:21   
Anoniman
Ja zaista, zaista nisam imala neku lošu nameru, niti mislim da su vežbanje i zdrava ishrana loša stvar. Odlični su, i divim se ženama koje mogu i traju u tome, zaista. Ja nism mogla, jednostavno nisam taj tip, a eto, imala sam neku ludu sreću pa sam skinula kile i bez svega toga. Treba se hraniti zdravo, treba voditi zdrav život i biti zadovoljan sobom i svojim odrazom u ogledalu. Ali, realno, koliko mama posle porođaja bude zadovoljno svojim izgledom? Svaka od nas je bila naduvana, podbula krofnasta, neispavana, ma, nimalo privlačna, da se razumemo. Neke žene su imale sreću da kilogrami odu za tren oka, neke se muče mesecima, godinama. Želim samo da kažem da nije strašno i ako smo debele i pet dana i pet meseci pa i 2 godine nakon porođaja, nije strašno i ako neko vreme nosimo i garderobu koja se kopča samo na učkur, sve to nije strašno. Proći će, doći će vreme kada ćemo opet stati u svoje farmerice, samo ne treba da očajavamo. Rastužim se kad pročitam da neka mama kaže "ja sam očajna jer imam toliko i toliko kg viška". Razumem je, to svaka od nas bar jednom pomisli, bar u tom postporođajnom periodu, ali ne treba očajavati već dati od sebe onoliko koliko možeš. Potruditi se, probati, rešiti problem. Ko može da vežba - vežbama, ko može bez hleba i nezdravih zavrzlama - promenom ishrane, uvek sam za to. Ali ako ne mogu, nemaju volju, vreme, motivaciju - treba ih ohrabriti i tada. Da nauče da prihvate i vole sebe i u tom periodu kad ne mogu ništa da preduzmu, kad su sa viškom, da budu strpljive i da rade na sebi koliko mogu, da se slobodno pogledaju u ogledalo, jer ogledalo pokazuje samo ono što smo spolja, to se da promeniti. A treba ostati čitav i iznutra, da nas silna najezda nezadovoljstva ovim i onim ne pojede načisto.

Neđo, pošto te znam verujem da si se malo iznervirala, aj nemoj 'leba ti, nisam stvarno mislila ništa loše. user posted image

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 627
   RE: Smršati posle trudnoće!
2.11.2012 15:30:51   
Anck Su Nmaun
Trt , napisala si jako lep post, znaci da znas da se nosis sa svojim viskom, neko drugi nezna npr. i svaka ti cas_t na tome.
I u pravu si , sta ...zene koje ne mogu da smrsaju treba da sede kuci i placu ???? Treba ziveti zdravo i hraniti se zdravo, ali nekima je tako zapisano da su ceo zivot debeli, sta treba da se upucaju? I one bi prve trebale imati takav stav kao ti!

Neznam zasto iz takvog posta izvlaciti nesto lose user posted image user posted image user posted image mislim bas bezveze.

S druge strane ja imam viska 8 kg , sve sam nabacila dok sam dojila user posted image
letos nakon prestanka da dojim izgubila 5, ali sam se bavila fizickim aktivnostima, ai sama ishrana leti je blaza. Sad sam stagnirala i stojimuser posted image u mestu sa tih 8 KG viska i neznam kako da skinem user posted image
Ishranu ne mogu puno da menjam jer niti imam vremena ni "vremena" user posted image
Zato i razumem i Nedjin post, jer kad treba da obucem nesto lepo negde, ja nemam,ne vidim onu lepu zenu koja je pre trudnoca stajala pred ogledalom user posted image moram da se dovijam i smisljam kako najbolje da sakrijem stomak user posted image A TO ZNA BAS DA BACI U BEDAK user posted image (ukljucio se kapsL)

Razmisljam da krenem bas na Zumbu, ali termini svi oko 20h -21h kad treba da spremam decu i uspavljujem, eto ne da mi se bas user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 2.11.2012 15:33:27 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 628
   RE: Smršati posle trudnoće!
2.11.2012 15:53:39   
MicinaMama
Ja iskreno nisam razocarana debljinom od posle porodjaja.Pa sta cu,tako nam je skoro svakoj,ne mozes roditi dete i biti kao devojka,pa ni u kom smislu.Ne opterecujem se,ali naravno da zelim da smrsam...ali polako,ima vremenda.Dojim svoje dete a posle polako.za sada po malo odrzavam kondiciju sa vezbicama da mi bude lakse kasnije.Jos uvek imam 12kg viska...ali sta je tu je...

Nisam za to da se drzi ikakva dijeta dok se doji,sve se to prenosi na bebu,a cula sam da je jedna zena umrla od te UN dijete,a i opasna je po organizam....e sada bi meni neke zene rekle,ma nije opasna za organizam i bla bla....ma kako nije ako se mrsa od toga.Ni jedna dijeta nije zdrava,to su samo zablude.I naslov svake dijete je za ciscenje organizma i da ga pospesuje,a na kraju pise ne sme se drzati posle toliko i toliko dana da ne ugrozi zdravlje.A brate posle svake takve dijete dobijas duple kile!Eto toliko o zdravlju.

Naj bolja "dijeta" je to da se izbace testenine,secer i slatkisi....i polako do cilja.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 629
   RE: Smršati posle trudnoće!
2.11.2012 16:08:00   
Anck Su Nmaun
Eto odmah u startu...izbaciti testenine a moja deca to najvise jedu,,u svim zivim oblicima. I onako pok ceo dan kuvam i spremam svasta jos sebi posebno , pa zaspacu u masini za pranje sudova...user posted image

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 630
   RE: Smršati posle trudnoće!
2.11.2012 16:19:55   
Anoniman
Pravilo o tri smajlija KLIK sledeći put pišem opomenu, svima koji ga krše.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
  Direktna veza do poruke: 631
   RE: Smršati posle trudnoće!
2.11.2012 16:43:55   
Sanjica26 RR
Boga mi ja ne volim kad imam visak kg. Ne osecam se lepo. Zivim za dan kad cu da obucem usku haljinu. Zbog toga sam krenula da se hranim zdravije i da treniram. I ne stajem. Naravno skidanje stomaka mi mnogo sporije ide, ali zato sam svuda napredovala. user posted image Vec sada mogu da obucem crnu usku suknju. Pantalone zakopcavam opustenije. Ne moram da uvlacim stomakuser posted image i mnoge druge stvari.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 2.11.2012 16:46:50 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 632
   RE: Smršati posle trudnoće!
2.11.2012 16:48:43   
Anoniman
TM, nisam ja tebe pogrešno razumela, znam ja šta si ti htela da kažeš, i meni je to ok, ali imam utisak da se žene koje se baš potrude da skinu kilograme na neki način ismevaju, rečenicama tipa "deli kornfleks na dva dela" i slično tome, i da ne treba da bude kao sa reklame jer su reklame dosadne...a da se ja podsmevam nekome ko je pojeo celu čokoladu a pritom ima višak kg, to ne bi bilo korektno, zar ne? I znam ja da ti sigurno nisi mislila na mene konkretno, ali to jesam ja, neko ko broji kalorije, ne jede brašno, šećer i još zilion drugih stvari, jer kod mene drukčije ne ide.
Nije uredu podizati vrednost onoga što ti radiš, ponižavanjem onoga što neko drugi radi. Ako neko želi da se izgladnjuje, po meni to nije ništa gore nego ako neko želi da se prežderava. A zna se šta je, izgleda, prihvatljivije.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
  Direktna veza do poruke: 633
   RE: Smršati posle trudnoće!
2.11.2012 17:02:11   
Anoniman
Nikog nisam ismevala i nije u redu da me za to optužuješ. Vidim da se moje izlaganje tumači krajnje subjektivno i modeluje se u nešto što nije, a u cilju stvaranja nekih negativnih vibracija i jako sam iznenađena, neprijatno, naravno.
Bríga me, vežbajte, ne vežbajte, radite šta hoćete, ja nemam više komentara na ovo jer vidim da je baš krenulo u smeru prepirke, a to nije put kojim mi se ide večeras.
Iako sam se izvinila i rekla da nisam imala zle namere - nije dovoljno, baš treba da se prepiremo zbog ovoga, ili šta? Ja se još jednom izvinjavam i završavam polemiku na ovu temu, a vi sad ovo izvinjenje istumačite na najgori mogući način, slobodno.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 634
   RE: Smršati posle trudnoće!
2.11.2012 17:10:30   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: naci1

evo resenja svako jutro skuvate u vodi jednu kasicicu cimeta,procedite i dodate kasiku meda,pola solje pijete pola sata pre dorucka ostalo pred spavanje pola sata...pije se samo ta jedna solja dnevno pomaze provereno,moja snajka je sa tim skinula kg...cimet topi masti


kako da procedim, mislim zar u ime nešto da se prcedi, nekako mi cimet sitan. stvarno me zanima, probala bi ovo, volim i cimet i med ..

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu naci1)
Direktna veza do poruke: 635
   RE: Smršati posle trudnoće!
2.11.2012 17:11:07   
Anoniman
Ma uopšte nema potrebe za izvinjavanjem, ja nisam ništa loše mislila, ali kako se neki gore iščuđavaju mom postu i odakle mi to, želela sam da objasnim odakle, i čemu sve to.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 636
   RE: Smršati posle trudnoće!
2.11.2012 17:12:07   
MicinaMama
Pa dobro meni nije bas toliko krasno sto sam podebela sada!user posted image .Lepse i lakse mi je bilo pre trudnoca,a sada mi tezina smeta zglobovima nogu i oticu mi noge...jer mi telo nije naviklo na debljinu,a dve i po godine sam tako reci masala!I ja sam za lepo telo,ali ne zurim...polako,jos dojim a dok dojim sigurno necu na dijetu nego kada zavrsim onda da.Ja ne mogu drugacije da odrzavam vitku liniju sem sa gladovanjem(probusiti kasiku).

Ali da ne bude zabune o onom mom tekstu o dijetama,mislila sam da nisam za dijetu za vreme dojenja jer su dijete stetne...one odredjene,skinu se kg ali se vrate.Meni gladovanje naj bolje pomaze ...jedem sve samo bez brasna i secera,a takodje sokove zamenim sa mineralnom vodom.Naravno u malim kolicinama.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 637
   RE: Smršati posle trudnoće!
2.11.2012 19:47:49   
Anoniman
I ja sam mislila da je ovo tema o novopečenim mamama i kako one gube kile, a ne sređivanje linije kad vam je dete 2,3,4 godine user posted image

(odgovor članu MicinaMama)
  Direktna veza do poruke: 638
   RE: Smršati posle trudnoće!
2.11.2012 19:54:45   
Anoniman
Ako sam kilograme nakupila tokom trudnoće, i hoću da ih izgubim, to je onda smršati posle trudnoće, zar ne?user posted image uostalom, nećemo sigurno otvarati posebnu temu za mame sa većom decom koje hoće da izgube trudničke kileuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 639
   RE: Smršati posle trudnoće!
2.11.2012 19:59:23   
Anoniman
Ok, nisam skontala...
Moja mama posle mog brata deset_ godina nije mogla da skine višak, ali u svim tim godinama ne možeš samo trudnoću kriviti, zar ne?! user posted image Smršala je nažalost tek usled teškog stresa kroz koji je prošla......

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 640
   RE: Smršati posle trudnoće!
2.11.2012 20:01:03   
Verolina
Uh, meni je super kad vidim zgodnu mamu. Odusevljena sam sa Malenac76 i Beom83. Izgledaju k'o avioni.
Ali, opet, nismo svi isti.

_____________________________

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 641
   RE: Smršati posle trudnoće!
3.11.2012 7:46:50   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: n i n a

I ja sam mislila da je ovo tema o novopečenim mamama i kako one gube kile, a ne sređivanje linije kad vam je dete 2,3,4 godine user posted image

Pa moje kile su nastale usled trudnoce i dok sam dojila, tek nakon dojenja sa 1 god sam krenula da ih skidam...tako da nemoze sve za jedan dan! A i nisam se ni trudila da ih skinem dok sam je dojila.
A za skidanje kila trebaju meseci pa i godine....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 642
   RE: Smršati posle trudnoće!
3.11.2012 18:20:39   
miva
Evo mene opet!user posted image

Subota je, moj dan za merenje. Manje 2,1 kg!user posted image

Jos "samo" 24,4!user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 643
   RE: Smršati posle trudnoće!
3.11.2012 18:29:50   
isidora88
bravo miva, vidis da idu kile dole user posted image

_____________________________

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu miva)
Direktna veza do poruke: 644
   RE: Smršati posle trudnoće!
3.11.2012 20:50:20   
branki*
miva,odlicnouser posted image
tema je-kako smrsati posle porodjaja i pisu zene koje zele da smrsaju.licno,znala sam da cu vratiti devojacku kilazu,jednostavno je moralo tako,pa na koji god nacin.dosta mi je bitan izgled i zaista ne bih mogla da zivim u debelom telu,bila bih jaako nesrecna i nezadovoljna,to je jace od mene.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 645
   RE: Smršati posle trudnoće!
10.11.2012 14:08:16   
miva
I ... opet je subota!

Dobra sam bila celu proslu nedelju i pridrzavala se dijete, pa vaga jutros kaze  - 2 kg!user posted image

Od pocetka dijete skinula sam 6,6 kg.

Spadaju kg i ja sam vrlo resena da ih se resim!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 646
   RE: Smršati posle trudnoće!
10.11.2012 14:58:50   
Anck Su Nmaun
user posted image user posted image

samo pazi kad tako naglo mrsavis da ih ne vratis posle dijete

(odgovor članu miva)
Direktna veza do poruke: 647
   RE: Smršati posle trudnoće!
10.11.2012 15:42:04   
miva
Nisam ocekivala da ce mi kg toliko spadati. Dijeta koju drzim nije neka poznata vec dijeta koju su mi napravile endokrinolog i nutricionista. Nista ne radim na svoju ruku. Imam zdravstvenih problema pa moram sve pod kontrolom da drzim. A i ocekivale su da mi toliko spadne jer su mi konacno i potrefile terapiju za stitnu zlezdu.


(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 648
   RE: Smršati posle trudnoće!
10.11.2012 16:39:39   
Anoniman
Svaka čast miva, samo uporno i sve će doći na svoje. Čestitam na uspehuuser posted image

(odgovor članu miva)
  Direktna veza do poruke: 649
   RE: Smršati posle trudnoće!
10.11.2012 21:10:00   
miva
Hvala Nedjo user posted image

Rekla mi je dr da ce prvih mesec dana verovatno ici po 2 kg nedeljno ali posle toga ce samo po 1 kg nedeljno.

Samo neka idu! U martu pocinjem da radim i moram se civilizovati do tada! Stvarno me je sramota da se ovakva pojavim. Jer nije to koja kilica vise.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Дуда.
пеперутка16

До када је ваше дете имало цуцлу?

Click Here