Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Porodila se jance treći put! 26.12.2018 17:29:50
|
|
|
|
emicaa
|
Cestitam
|
|
RE: Porodila se jance treći put! 26.12.2018 17:58:52
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Morala sam da osvezim temu.ko se seca jance,nase stare drugarice, juce se porodila treci put, stigla je Kalina!Cestitam mama,da je ziva i zdrava! Nemoj zezati kako se ne bih secala Jance. Mozda nam sad i navrati po malo. Cestitam od srca
|
|
|
|
RE: Porodila se jance treći put! 27.12.2018 5:17:19
|
|
|
|
Rosita
|
Je l bese veverica avatar? Srećno, bravo!!
|
|
RE: Porodila se jance treći put! 27.12.2018 9:05:09
|
|
|
|
vonavoj
|
Da,da.
|
|
|
|
RE: Porodila se jance treći put! 27.12.2018 9:09:50
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja je ne poznajem, ali cestitam od ❤
|
|
RE: Porodila se jance treći put! 27.12.2018 9:57:49
|
|
|
|
Rosita
|
Pa da, kako se ne sećam. Veverica što turpija nokte. Janče, svrati.
|
|
RE: Porodila se jance treći put! 27.12.2018 15:39:08
|
|
|
|
vocicana
|
Jance srecno rodjenj etrece srece, da ste nam zivi i zdravi!
|
|
RE: Porodila se jance treći put! 27.12.2018 18:32:40
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Pa da, kako se ne sećam. Veverica što turpija nokte. Janče, svrati. Da Rosi... Bas upecatljivo. Janceee, cestitam od srca!!!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep WellRoditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: