|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najbolja starosna razlika među decom?
21.3.2010 21:45:05   
NadaR

IZVORNA PORUKA: marince

Ne kasni mi mnogo 5,6 danaali mi nikad nija kasnilo.

Mamice,nismo uradili posao,sta vise baaas smo pazili!
Mozda je i od nervoze,ko zna!
Dora i ja mislim da je godinu i 10 meseci ok razlika,ali godinu i 1 mesec user posted image

I meni je kasnilo jednom cijelih 8 dana... nije se jos organizam vratio u normalu user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 51
21.3.2010 21:58:01   
Anoniman
Ja sam sa 8 godina bila ljubomorna na sestru od tetke kad se rodila, bilo mi je krivo sto su svi oko nje a mene onako u prolazu vide! Glasam za manju razliku 2-4 godine! Moj brat je od mene stariji 4 godine!

(odgovor članu NadaR)
  Direktna veza do poruke: 52
21.3.2010 22:19:37   
kika 80
Sto manja razlika to je boljeuser posted image user posted image moja beba ima 8,5 mjeseci i ja vec razmisljam o drugoj bebici....naj sretnija bi bila kad bih dobila blizance jer obozavam djecu a posto imam problema sa oslabljenim misicima karlice to bi bilo idealno...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 53
24.3.2010 11:24:04   
caca81
Razlika izmedju moje dece je 6 godina, za mene idealno, jer cerka nije bila ljubomorna na brata i pomaze mi u svemu oko njega, ali mislim da je najbolje kad je razlika 1,5-2 godine. Tad je majci teze, ali deca se bolje druze.

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 54
29.3.2010 17:28:01   
lenaa
mislim da je dve godine najbolja razlika

(odgovor članu caca81)
Direktna veza do poruke: 55
6.4.2010 16:27:11   
Misica 3
Po meni je najbolja razlika oko 3 god.

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 56
6.4.2010 16:37:03   
sanji
2 minuta kao kod mene!!!!!! user posted image user posted image user posted image
Šalim se naravno, 2-3 godine!!!

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu Misica 3)
Direktna veza do poruke: 57
7.4.2010 6:55:16   
bebironcic
Po meni je najbolja razlika 2-3 god.,mada ne mora da znaci,ja sam od svoje sestre starija 7,5 god.i sada se ta velika razlika uopste ne vidi.

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 58
24.8.2010 8:06:20   
magnetic
Moja beba je danas cetiri nedelje i ja vec razmisljam o drugom,a bogme i o trecem.Bilo bi mi najidealnije da ostanem trudna kad beba bude oko godinice.Isto tako i sa trecim.Znaci da bi razlika bila oko 2 god.Pa kako sam izracunala,ako sve bude islo po planu,vracam se na posao tek 2016.god.Uf,kako to super zvuciuser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 59
24.8.2010 8:16:50   
Jele
IZVORNA PORUKA: magnetic

Moja beba je danas cetiri nedelje i ja vec razmisljam o drugom,a bogme i o trecem.Bilo bi mi najidealnije da ostanem trudna kad beba bude oko godinice.Isto tako i sa trecim.Znaci da bi razlika bila oko 2 god.Pa kako sam izracunala,ako sve bude islo po planu,vracam se na posao tek 2016.god.Uf,kako to super zvuciuser posted image

Lepo si ti to isplanirala user posted image Evo ovo gore ti je moj slučaj, zatrudnela sam sa drugim kada je Uroš imao 11 meseci, pa kad se porodim i stvari krenu svojim tokom, reći ću ti kako je i da li preporučujem user posted image Jedino što si, bar sam ja u to vreme bila, još uvek odmorna - razmišljale smo na sličan način... Ova trudnoća mi mnogo teže pada jer mi je organizam iscrpljeniji, što od prethodne trudnoće (ostao ičijas, bol u preponama, hemoroidi, kilaža...), što od konstantnog nespavanja - Uroš se dosta budi noću... I to njegovo nespavanje je krenulo negde od 5 meseca, prvo zubići i taaakooo...
Sad mm kaže, ajmo i treće kada drugo bude imalo 11 meseci, a ja mislim da bih se raspala user posted image

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 60
24.8.2010 8:41:22   
magnetic
hahaha,da to mi svi kazu.Kao mislis da si sada ne ispavana i premorena,cekaj da ti beba udje u 4-5.mesec.Ja za sada imam ovakav plan,a vreme ce pokazati koliko je ostvarivuser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 61
24.8.2010 9:12:48   
Jele
IZVORNA PORUKA: magnetic

hahaha,da to mi svi kazu.Kao mislis da si sada ne ispavana i premorena,cekaj da ti beba udje u 4-5.mesec.Ja za sada imam ovakav plan,a vreme ce pokazati koliko je ostvarivuser posted image

Tako su i meni govorili i nervirali su me, kao ''ma da, baš lepo spava'' i taaakooo Pošto sam ja prilično izdržljiva, izdržala sam do godinu dana nespavanja (jedno vreme je bilo nepodnošljivo koliko se budio), onda mi je organizam kolabirao, pao mi imunitet, upalilo se ovo, ono, temperatura, opšte loše stanje, a još ostala trudna... Onda sam ja odmarala, a mm preuzeo smene, izdržao je čitave 2 nedelje i raspao se... Eeee šta su ti žene...

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 62
3.2.2011 11:03:03   
Anoniman
Mislim da je vreme za trece user posted image  

(odgovor članu Jele)
  Direktna veza do poruke: 63
5.10.2011 20:47:18   
icika26
mislim da je idealna 4 mada to nikada ne mozes da planiras pogotovo u danasnje vreme kad mogu da te sutnu sa posla zacas

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 64
6.10.2011 8:27:50   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: ribizla

Mislim da je vreme za trece user posted image  

Bravo bravo..ja uvek navijam za hiihihih user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo kod nas je razlika skoro 17 meseci ... ja se super odmorno osecam ,one lepo pajke nocu sto mi je jako bitno..a preko dana...pa ne stizem sve al zato imam pomoc, al kad pomoc ode...e onda neznam sta cu user posted image

Kako uskladiti decu i obaveze po kuci??? al to je vec druga tema!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 65
6.10.2011 8:35:20   
SUPER MAMA
Ja mislim 3-4 godine tako da meni je vreme ali nekako tesko da se odlucim.user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 66
6.10.2011 10:44:25   
oxy7
Anck, malo si me utješila, jer sam već vrlo zabrinuta kako ćemo se snaći. Moj sin će imati 18 mjeseci kad beba stigne, nadam se da će biti ok, imaću pomoć od mm mjesec dana jer je sačuvao čitav godišnji, a onda...uh...

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 67
6.10.2011 13:18:14   
Anck Su Nmaun
Meni je naj veci problem kako  da sacuvam bebu da je Tar ne dira user posted image a nakon toga gde da smemstim kucne poslove ( trenutno ih obavlja moja mama) user posted image

A za njih dve sve mogu stici...mnoge mame su mi rekle da sve stizu....
Recicu ti za mesec dana kad pomoc ode kako je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oxy7)
Direktna veza do poruke: 68
6.10.2011 13:22:03   
Anoniman
Nema najbolje razlike, samo neka ih je više da imaju jedno drugo, pa makar i jedno drugom do uveta user posted image

Direktna veza do poruke: 69
6.10.2011 13:29:34   
jelena038
evo i mene user posted image ja nemam pojma koja je najbolja razlika, uvek sam mislila da je super kad je sto manja, jer se deca igraju i posle druze, ali eto, nije mi se posrecilo i ako sve bude ok sada, razlika izmedju mojih ce biti tacno 7 i po godina. ovom mom detetu je sevap roditi brata, ili sestru, od kad smo se zeznuli, pa mu onda prerano rekli, nakon cega je jurio lekare dok mi je bio u poseti u bolnici da ih pita sto su njegovoj mami izvadili bebu (imao je svega 3 godine), lud je za bebama, juri ih, ljubi, nosa, kad neko donese bebu u kucu on se s njom igra kao da su vrsnjaci, i ne slusa me uopste jer mu je dosao drugar. a beba ni zube nema user posted image nadam se da ce biti takav i ako ova trudnoca uspe i iduce leto dobije svog "stalnog drugara" user posted image

ima li neko slucaj s tolkom razlikom?

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

Direktna veza do poruke: 70
6.10.2011 13:40:07   
lanajelena
Jelo jel to ipak user posted image  ?

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 71
6.10.2011 13:41:31   
Anoniman
Psst, LJ idi u prvo tromesečje user posted image

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 72
6.10.2011 13:47:41   
Inica
Izmedje cerkice i ove bebe ce biti razlika 4god i 8meseci, tako nesto. Mozda je veca razlika, ali meni je super. Ranije nisam bila spremna zbog drugih stvari, ali svejedno, ovako mi je super. Cerkica vecinu stvari sama obavlja, oblacenje, odlasci u vc, pranje zuba, sama jede, itd, itd, tako da sa te strane mi je mnogo lakse..
Ja nisam tip koji bi mogao jedno za drugim detetom, ovako mi je mnogo lakse.. A i taman sam se uzelela svega toga sa bebama user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 73
6.10.2011 13:49:30   
jelena038
IZVORNA PORUKA: lanajelena

pozitivno puno testova i obe bete user posted image al nista dok uz ne potvrdi..

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 74
6.10.2011 13:50:50   
lanajelena
IZVORNA PORUKA: jelena038

IZVORNA PORUKA: lanajelena

pozitivno puno testova i obe bete user posted image al nista dok uz ne potvrdi..

Svakako cu da cestitam user posted image  

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
50 GODINA NEGE KOŽE KOJA MENJA ŽIVOT
Proslava pola veka inovacija, saradnje i posvećenosti poboljšanju zdravlja kože za sve.

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

играонице
пеперутка16

Колико често водите своју децу у играонице?

Click Here