|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najbolja starosna razlika među decom?
6.10.2011 13:51:00   
madre
jelena, razlika izmedju mene i moje sestre je 11 godina, a moja najbolja drugarica ima brata mladjeg 7 godina!
istina, mnogo je bolje kada je manja razlika jer meni i mojoj sestri nisu ista interesovanja, ona juru momke a ja recepteuser posted image ali, mislim da ce to uskoro doci na svojeuser posted image uvek sam joj bila uzor, na mene se ugleda, kako ja tako i ona, a i likom je moja kopijauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 76
6.10.2011 13:55:47   
Verus
22 mesecauser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 77
6.10.2011 14:07:12   
jelena038
izmedju mene i moje sesre 20 meseci, uzasno smo se slagale.. kao deca mozda, ali posle, obe u pubertetu, delimo sobu i stvari, silom, mene ne pustaju nigde bez nje.. mislim da su starci dosta stvari tu zabrljali.. 

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 78
6.10.2011 14:09:53   
Inica
He, a nas je tri- i ja kao najmladja sam dobro prosla.. aLi zato njih dve- sto se tice svega- one su morale da "probiju led", a ja sam ta koja je "hvatala krivinu" user posted image

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 79
6.10.2011 14:12:30   
Verus
user posted image  smesno mi jer mi je neko ovo bas rekao na moj komentar da bi bilo bolje da je opet devojcica.  bar nece deliti odecu, a nadam se ni sobu.  Ako mali ne odluci da vise voli da nosi  haljine. Onda imamo ozbiljan problemuser posted image
IZVORNA PORUKA: jelena038

izmedju mene i moje sesre 20 meseci, uzasno smo se slagale.. kao deca mozda, ali posle, obe u pubertetu, delimo sobu i stvari, silom, mene ne pustaju nigde bez nje.. mislim da su starci dosta stvari tu zabrljali.. 

Direktna veza do poruke: 80
6.10.2011 14:16:45   
jelena038
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image razliciti polovi su super user posted image mozda samo nama koje nismo imale brata u kuci, ali.. super user posted image ja bih sad htela devojcicu. koja ce uvek da ima ledja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image gospode, ponasam se totlno trudno..

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 81
6.10.2011 15:16:25   
bojana86
Izmedju mog sina i druge bebe ce biti razlika 2godine i 7mj.,nadam se dovoljno,jer i ja sam za verziju da ovo prvo koliko toliko odrasteuser posted image .

"Ne idi onuda kuda staza vodi.
Radije kroči onamo gdje puta nema
i ostavi trag..."

Direktna veza do poruke: 82
6.10.2011 15:23:16   
Anoniman
Ako je mala razlika mogu da budu "drugari", da se igraju zajedno, ali i da se svađaju više, jer su oba deteta bebe u ist vreme.
Ako je veća razlika, starije dete je razumnije i uglavnom lakše prihvata novog člana, lakše je brinuti o jednoj bebi i jednom detetu nego o dve bebe...ali se nikad neće zajedno igrati kao kad je razlika dve godine, možda će starije malo zabavljati mlađe, ali ne razumeju se mnogo dok su mali.

Opet, dve sestre da dele tajne i šnalice, da pomažu jedna drugoj...
Dva brata da čuvaju jedan drugog i drže se zajedno...
Brat i sestra...da sestra razmazi brata, a brat čuva sestru...

Ma samo da ih ima, nije bitna ni razlika ni pol, samo da su živi i zdraviuser posted image

(odgovor članu bojana86)
  Direktna veza do poruke: 83
6.10.2011 15:27:23   
bubulence

evo i mene user posted image ja nemam pojma koja je najbolja razlika, uvek sam mislila da je super kad je sto manja, jer se deca igraju i posle druze, ali eto, nije mi se posrecilo i ako sve bude ok sada, razlika izmedju mojih ce biti tacno 7 i po godina. ovom mom detetu je sevap roditi brata, ili sestru, od kad smo se zeznuli, pa mu onda prerano rekli, nakon cega je jurio lekare dok mi je bio u poseti u bolnici da ih pita sto su njegovoj mami izvadili bebu (imao je svega 3 godine), lud je za bebama, juri ih, ljubi, nosa, kad neko donese bebu u kucu on se s njom igra kao da su vrsnjaci, i ne slusa me uopste jer mu je dosao drugar. a beba ni zube nema user posted image nadam se da ce biti takav i ako ova trudnoca uspe i iduce leto dobije svog "stalnog drugara" user posted image

ima li neko slucaj s tolkom razlikom?

izmedju mene i mog brata je malo manja razlika. kada sam se rodila kazu da je bio opsednut samonom i sve se vrtelo oko mene. kada je usao u pubertet bila sam mu najveca smetnja i najveci neprijatelj, nikako se nismo slagali. a kada je dosao iz vojske opet smo postali najbolji drugariuser posted image . pricamo bas o svemu (on je bio prvi koji je saznao da sam izgubila nevinost i nije bio bas odusevjen ali je cutao user posted image ), jedino njemu i mami se poveravam, jedina mana mu je sto i sada zna da me uhvati za ruku kada prelazim ulicu user posted image , a ja uveliko imam deteuser posted image

Direktna veza do poruke: 84
6.10.2011 15:28:36   
bubulence
IZVORNA PORUKA: Nedja RR
ma samo da ih ima, nije bitna ni razlika ni pol, samo da su živi i zdraviuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 85
6.10.2011 16:06:40   
jelena038
IZVORNA PORUKA: bubulence

jedina mana mu je sto i sada zna da me uhvati za ruku kada prelazim ulicu user posted image , a ja uveliko imam deteuser posted image

kako je ovo slaaaaaaaatkooooooooooo user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 86
6.10.2011 17:53:37   
vukosava

Izmedju mene i srednje sestre 23 meseca. Super smo se slagale. Bilo je i fajtova nekad al sve u normalnim granicama.

Direktna veza do poruke: 87
6.10.2011 20:42:54   
*milica*
Izmedju moje dece je razlika 2 godine i nekih par dana.... Manju razliku tesko da bih podnela, pogotovo u pocetku.
Ovo mi je idealno...

Izmedju mene i sestre je celih 18 meseci,lepo smo se slagale ali interesovanja nikad ni priblizna....

Brat nam je najstariji (od mene je stariji 7 godina) obozavam ga i super se slazemo.... on mi je uzor, on je za mene najbolja osoba na svetu!!!

Stefan i Sofija NASA SRCA DVA NAJDRAZA!!!!

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 88
24.1.2012 12:13:35   
Milevaa
3-4 godine

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 89
16.8.2013 11:17:08   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: Наташица

пошто не могу да нађем има ли негдје ова тема, интересује ме разлика у мјесецима, годинама између ваше дјеце.
да ли је да кажем лакше ако је мања разлика или већа?
имам једно дијете и мислим да ћу направити већу разлику од 4-5 године. некако мислим да би ми било лакше кад прво мало порасте да не морам јурити трудна или послије порода обзиром да сам прво на царски, а вјероватно и друго ћу морати.
каква су ваша искуства?
знам да је све то индивудуално, али ето опет ме занима мишљење.

(odgovor članu Milevaa)
Direktna veza do poruke: 90
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
50 GODINA NEGE KOŽE KOJA MENJA ŽIVOT
Proslava pola veka inovacija, saradnje i posvećenosti poboljšanju zdravlja kože za sve.

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

играонице
пеперутка16

Колико често водите своју децу у играонице?

Click Here