Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 26.7.2012 14:40:07
|
|
|
|
*Alexx*
|
Vala, Bekam mi je u odnosu na Felpsa premija
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 26.7.2012 14:41:15
|
|
|
|
tanjica85
|
vi ste lude, tek sad vidim ovu temu. volela bih da vidim Darka Rundeka...
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 26.7.2012 14:44:55
|
|
|
|
red3lilu
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Moj favorit - Hugo Parisi Potpisujem..
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 26.7.2012 14:45:18
|
|
|
|
Gejsha
|
Robert Redforda i Federera
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 26.7.2012 14:46:21
|
|
|
|
anajid
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Evo, žene, ove face ćete najverovatnije i videti u gaćicama - na Olimpijadi! 15 seksi Olimpijaca Moj favorit - Hugo Parisi Cujte,ja biram svetsko a nase!
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 26.7.2012 14:50:06
|
|
|
|
*Alexx*
|
Mnogo sam matora, od mene stariji samo Bryant i Beckham
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 26.7.2012 15:08:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Auuu rvač je dobar kao dobar dan
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 26.7.2012 15:11:09
|
|
|
|
*Alexx*
|
Reci IZVORNA PORUKA: Nedja RR Auuu rvač je dobar kao dobar dan
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 26.7.2012 15:11:55
|
|
|
|
tanjica85
|
Hugo Parisi i ja potpisujem uh
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 26.7.2012 15:18:38
|
|
|
|
MicinaMama
|
hehehe...jeste i vi skromne duse,samo u gacicama!?.
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 26.7.2012 15:27:11
|
|
|
|
jovicaa
|
ahhaha micina mama, ja sam bas pomislila a zasto u gacicama, zar nije bolje i bez gacica
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 26.7.2012 15:42:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Micina Mamo, meni se čini da su ringerajke mnogo prostije zimi, kad raspalimo po onim temama ni g od gaća tu ne ostane Meni od tih sa linka jedino još Rađen dobar, ali nije po mom ukusu, ono baš baš.
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 27.7.2012 9:55:12
|
|
|
|
Figaro88
|
Onog lika sto je u Sulejmanu glumio Bali-bega.To je moj tip muskarca,crn,zgodan,misicav,savrsen...
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 27.7.2012 12:46:04
|
|
|
|
minna
|
Uh ovaj Hugo A i bokser!! Ok je i ovaj kajak, samo da nije ovako zacesljan, ali dobro ako su u gacama ko ce da gleda frizuru A osim ovih olimpijaca, u gacama ili bez njih bih uvek Jason Statham-a, grrrrrr
< Poruku je uredio minna -- 27.7.2012 12:48:13 >
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 27.7.2012 12:47:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao žene kakvog frajera sam videla sinoć (na TV-u ). Ne znam ko je, ali je mmmmmmm. Bio je film, na recimo Prvoj, uhvatila sam samo kraj, neka tuča... ne znam ni zašto su se tukli, u nekom noćnom klubu je to valjda bila praksa, a ovaj jedan lik se zamerio tom mmmmmmmmm frajeru... Znači, strašno kakav frajer!
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 27.7.2012 14:04:40
|
|
|
|
bratzz
|
Robi Viliams, savrsen je Pevac iz grupe Mooron 5 inace meni je bitno da frajer ima dobar glas.
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 27.7.2012 14:37:14
|
|
|
|
vukosava
|
Ja mislim da je tema pogresno postavljena. Sto bih volela da nekog vidim u gacama. Big deal. Valjda treba koga bo volele da vidimo kao od majke rodjenog. Lako je naci na netu slike koga god hocete u gacama. Evo gorepomenuti Adam iz Marun Fajv-a i bez gaca (ako ne skolne sliku sa RR ako je sklone samo izguglajte "Adam Maroon 5 naked"):
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 27.7.2012 14:38:40
|
|
|
|
tanjica85
|
Adame
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 27.7.2012 14:42:37
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: bratzz Robi Viliams, savrsen je Klikni za Robija sa gacama i bez gaca
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 27.7.2012 15:34:40
|
|
|
|
red3lilu
|
IZVORNA PORUKA: minna A osim ovih olimpijaca, u gacama ili bez njih bih uvek Jason Statham-a, grrrrrr a vala baš! Čini mi se da Robi V. vuče neke korene od balkanskog muškarca...
< Poruku je uredio red3lilu -- 27.7.2012 15:38:05 >
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 27.7.2012 16:07:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Al je taj Adam dobar frajer, jujuju, bas bas dobar, ali kad mu cujem glas slosi mi se, totalni turn off za mene
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 4.9.2012 13:37:18
|
|
|
|
Meisje
|
Веверицу
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 4.9.2012 15:19:54
|
|
|
|
degu
|
Tvoja želja za mene je zapovest
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 4.9.2012 15:22:25
|
|
|
|
Jole84
|
Auu veverkić al si sehi
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 4.9.2012 15:23:23
|
|
|
|
Meisje
|
Хахахахах,знала сам да си неодољива!!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.