|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: *Čuvala me mama za velike stvari...* :0 )
7.6.2020 16:31:53   
branki*

IZVORNA PORUKA: branki*

kad me uhvate neke moje krize,onda razmisljam kako nisam dovoljno postigla,kako nisam do kraja iskoristila ni pamet,ni lepotu.kao da sam mogla vise da pruzim.kad sam bila manja,mislila sam da zivot za mene sprema nesto posebno,da necu ziveti kao moji roditelji,da cu se odseliti,ko zna kakvim interesantnim poslom cu se baviti,mastala o muzu koji je olicenje intelekta i karaktera i gleda me kao princezu...stalno sam sanjarila,zivot se surovo nasmejao svim mojim detinjarijama.svaku stvar u zivotu koju sam stekla,skupo sam platila.nista mi nije dato na tacni,za sve sam morala da se borim i cimam,za fakultet,oko udaje,za dete,za posao...naucila sam da nije uvek tacno da se dobro dobrim vraca,da ne znaci da ako ti ne mrzis nekog da taj nece tebe,da kultura,vaspitanje,drugarstvo moze da padne u vodu ako vam se ukrste interesi...no,dobro,posle svega sam jaca,ne moze nista da me srusi,i najbitnije-uvek cu imati svog bozu!!!





Objave: 19076
Član od: 25.7.2011
Status: prisutan Ja prvo nisam ispunila neka svoja ocekivanja i nadanja,sta ima onda da pricam za roditeljskauser posted image nisam dala svoj maksimum,nisam uradila najvise sto sam mogla po pitanju vise stvari.da li splet okolnosti,da li sklop licnosti,ne znam.

povodom teme gde sam pisala...
da.moja mama kao da je imala za mene veci ideal,ne znam.mislim,ja jesam zavrsila fakultet i ima posao,ali mi posao nije sjajan,radim u skoli.ja se jesam lepo udala,ali iz njenog ugla je to moglo bolje,verovatno jeste,da ne idem u dubiozu.njoj je zao sto se ja mucim u smislu sto imam problem sa sinom,a i mm nije labav karaktrer uopste.imam utisak nekad kao da bi htela da me postedi svih briga koje je ona imala,a nekad imam utisak da bas za sve sto je ona u zivotu trpela i oskudevala,sad nalazi da bude ogorcena.u smislu-meni nije imao ko da cuvca decu,sta me briga.ja sam se mucila -sta me briga.ustajala sam u pet i isla na posao i svaki dinar stedela ,mozete i vi.



_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 101
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here