Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 30.6.2017 22:51:43
|
|
|
|
emicaa
|
Da se upisem i pozelim laku noc
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 30.6.2017 22:52:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ajde Emi odoh i ja. Moram da se tusnem i u krevet. Decu smo okupali. Valjda ce malo duze da spavaju sutra.
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 30.6.2017 22:54:27
|
|
|
|
branki*
|
Upis i od mene!ja cu da zveram po internetu i onda spavanjac,emice,sanjice lepi snovi!
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 30.6.2017 23:06:53
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame! Stigao nam je i jul! Branki, nice to have you here kako ste? Moje devojčice su na spavanju kod kumova. Prvi put spavaju kod njih. Baš su bile uzbuđene. Čudno mi je, tako je tiho bez njih..dolaze sutra u 11 kući. Imam jutro samo za sebe, nema spremanja doručkova, mleka, čajeva,hranjenja. Još da me mališa pusti da se naspavam...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 30.6.2017 23:26:47
|
|
|
|
Sandricak
|
Da skrabnem i ja u julu... :-)
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 30.6.2017 23:33:03
|
|
|
|
Duškić
|
Nego kako..Bicemo tu..svi da kuckamo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 30.6.2017 23:43:07
|
|
|
|
branki*
|
Mariya,ok smo,hvala na pitanju,suoer ti je to,da mi je i da ove moje neko uzme na konak jednu noc
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 1.7.2017 0:57:04
|
|
|
|
Milena18
|
Ja sam tek sada kad sam videla temu shvatila da je stigao jul Laku noć, mame.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 1.7.2017 3:02:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Potpis i od mene u julu!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 1.7.2017 6:48:32
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro jutro! Mi celu noc ne spavamo.tj. po malo . A muzika u 6h je stala, tako se glasno cula. Kakav bezobrazluk. A vreme bas lepo sveze, ma za spavanje milina.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 1.7.2017 7:02:05
|
|
|
|
Sandricak
|
Dobro jutro... I je malo bolje spavao, samo tri puta je na kratko bio budan, pa smo i svi mi bolje spavali... malo me boli glava, odmah cu da popijem kafetin i kafu... pa deci dorucak pa crmo sa mm u nabavku ...masem...
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 1.7.2017 7:51:26
|
|
|
|
krin 40
|
Jutroo..i mi ustali.Bebac gore leškari i sluša muziku.Muž-puž i ja pijemo kaficu
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 1.7.2017 8:05:43
|
|
|
|
branki*
|
Jutro,mame! Ja bas nesto bzv spavala,vrucina mi bila..pijem kafu,mozda kasnije odemo do jezera ili bazena..
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 1.7.2017 8:08:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Mi smo spavali do sada. Spava mi se jos, ali se Sofi probudila
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 1.7.2017 9:29:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro i ovde. Krin, srecan prvi mesec i muzicu rodjendan :) Ja pijem kafu, a sin kao cuva macu.
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 1.7.2017 9:33:58
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro i od nas.Ja sam uzas spavala,budila se milion puta pa onda ne mogu opet zaspim i tako u krug.
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 1.7.2017 9:52:29
|
|
|
|
branki*
|
Emice,isto.mi zavrsili s doruckom..vruce je napolju.mm me vec smorio,klasika.planiram bazen.
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 1.7.2017 10:12:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sofi je odavno zavrsila, a ova starija gnjavi sa doruckom. Imam svasta da uradim. Rucak me ceka.
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 1.7.2017 10:29:55
|
|
|
|
Duškić
|
Mi doruckovali...treba da idemo do prodavnice, a kasnije na rodjendan. Lepo sad dremnuli. Ja sirila ves i gledala sta da im obucem posle.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 1.7.2017 12:09:27
|
|
|
|
Sandricak
|
dan i ovde... mi obavili nabavku, jeli, deca se sad igraju na podu, Ilija istrazuje nove polozaje i nacine puzanja, ali nikako da ubode normalan, sve nesto naopako i na guzi... MM otisao sa komsijom po neke gume za auto.. Auto kao jos jedan clan porodice, i to neki najzahtevniji, te ulje, te kaisevi, lezajevi, gorivo, gume....
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 1.7.2017 13:00:17
|
|
|
|
Mariya
|
Dan mame! Stiglo zahlađenje! Ne znam kako je kod vas, ovde je milina sad. A jutros kad sam išla na pijacu bilo je 19 stepeni, morala sam duge rukave da obučem. Ja pristavila ručak, pola sata kasnije mi javlja kuma da devojčice neće kući i da će ručati kod nje. Inače kuvam za 2, sad ću izgleda imati ručak za 3 dana Mališa siki i uspavljuje se, bez devojčica sam, imam slobodnog vremena!! Krin, zar već mesec dana?!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 1.7.2017 13:53:27
|
|
|
|
degu
|
Dan zene, mi imali goste jutros, vec mi je malo dosta tih babina. Rucak imam od juce, kuca sredjena, milina, sve 4 uvis. Malo je osvezilo pa cemo mozda i u duzu setnju ako nas kisa ne zezne. Decica spavaju, trenutak tisine skuvala s juce divan pekmez od kajsija, moracu za koji dan jos jednu turu. Mi cemo za koji dan 6 meseci i krecemo sa dohranom, milina je bilo samo sika i zdravo.
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 1.7.2017 13:56:00
|
|
|
|
vocicana
|
Mame dobar dan, upisivanje u julu!!!! Samo da ti kazem Krin, ne mogu da verujem da je vec mesec dana proslo. uzivajte ti i puz muz i srecan mu rodjendan!!!!
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 1.7.2017 13:57:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Degu, eto me po koju teglu pekmeza Bravo, domacice!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciNa jagode telo brzo i burno reagujeAlergije na hranu najčešće se ispoljavaju osipom na koži, otokom i stomačnim problemima. Jagodičasto voće najčešće izazi...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.