|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
IvannaM
Trudilica  (22.3.)


Moje aktivnosti na Ringeraji ...
Korisnik JACIKA77 i ja smo postali prijatelji (23.3.)
Korisnik Linaaaa i ja smo postali prijatelji (13.4.)
Korisnik alex88 i ja smo postali prijatelji (11.4.)
Menjam svoje raspoloženje u ultra srećan. (22.3.)
Menjam svoje raspoloženje u ultra srećan. (22.3.)
Menjam svoj status u:
Trudilica (22.3.)
Menjam svoje raspoloženje u ultra srećan. (22.3.)
Menjam svoje raspoloženje u ultra srećan. (22.3.)
Menjam svoje raspoloženje u ultra srećan. (22.3.)
Menjam svoje raspoloženje u ultra srećan. (22.3.)
Pišem nov zapis u dnevniku: Trudni smo, nije uspelo (22.3.)
Imam 3 prijatelja
Koristiš pretraživač?
Prijatelji
Moj poslednji dnevnik
Dok nestrpljivo iscekujem dan kada ce mi konacno uruciti resenje o pristupanju u progam za vantelesnu oplodnju o trosku drzave pokusavam da izvrtim sve dogadjaje iz prethodne dve godine koji su mi totalno poremetili zivot.Manje - vise to sto sam se udala, od nas se to vec i ocekivalo, ali dogadjaj od godinu dana pre toga je pokrenuo lavinu.MM i ja smo ziveli zajedno vec duze vremena, zastitu smo davo prestali da koristimo, ali nismo pratili plodne dane, nismo se opterecivali, pa je i izostanak mog ciklusa bio sasvim normalna stvar.Kada samo ugledali drugu crticu na testu malo je reci kako smo bili odusevljeni, ali i prvo krvarenje je bio sok. Prva beta, prvi ultrazvuk i saznanje da je trudnoca vanmatericna. Necu pisati koliko sam se namucila tih mesec dana pokusaja izazivanja pobacaja lekovima, bolove koje sam imala i olaksanju koje sam dozivela kada je odradjena prva laporaskopija...odstranjen desni jajovod.Godinu i po pokusavanja donosila su nova razocarenja, iz meseca u mesec. Ciklusi tacni kao Svajcarski sat....a onda tacno 17 meseci nakon prve operacije ponovo pozitivan test, prva odgovarajuca pozitivna beta i novi pad. Jos jedna vanmatericna trudnoca. Odluka lekara je bila vrlo jasna....operacija i odstranjivanje jajovoda, bez pogovora, pa priprema za vto. I to je prosloI evo nas 4 meseca kasnije, cekamo sa drugstepene komisije to famozno resenje :) Uskoro cemo, znam, i mi imati naseg bebca :*

19
4
Click Here