|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
tixy1
 (13.7.)




Klikni ovde i napiši prvu objavu za svoj dnevnik!
Jedinstveno razdoblje života, nezaboravna sećanja! Sve prekretnice i važne događaje upiši u svoj dnevnik. Podeli ih sa Ringerajinom zajednicom ili zaključaj samo za sebe.
Ako želiš da objaviš komentar moraš daPrijaviš ili postaneš član portala.








26.7.2012
Ove vjezbe za cirkulaciju sigurno ne vaze za zene pod kontrakcijama
ovo ostalo su super savjeti , kako ja skonta pozicioner se ne koristi do 3 mjeseca koristi se peskir ?

26.7.2012
Zvrk, pozicioner koristis u prva tri meseca, da ne bi doslo do SIDS-a. Probas sa peskirom najpre (da ne bi kupovala odmah pozicioner). Ako ti je beba dosta pokretna i pomeri peskir, onda uzmi pozicioner. A neke bebe su mirne i bez peskira i bez pozicionera.
Ja isto imam kontrakcije, ali mi prija da mrdam prstima nogu. Izvinite ako nisam naglasila da podignete noge ali da ih oslonite npr. na 2 jastuka ili na rukohvat od kauca. Radite koliko vam prija. Ja dosta cesto imam grceve u stopalima kad stisnem i skupim prste. A nekad mi je skroz ok. Sto se tice polozaja, naravno da se moze raditi i u sedecem, kako vam odgovara. Uzdignute noge su zbog vena.

26.7.2012
E da, taj pozicioner ima tu piramidu napred, u koju moze da se stavi ,,meda za grceve'', u slucaju da ih vasa beba ima.
Ako želiš da objaviš komentar moraš daPrijaviš ili postaneš član portala.


Klikni ovde i pogledaj druge javne dnevnike!
Zajedno se radujemo, plačemo, rastemo ...

Click Here