|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Početak donacije od 25.000 Pampers Preemie pelena za prevremeno rođene bebe

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 17.11.2020
Povodom Svetskog dana prevremeno rođenih beba, Pampers i Mercator objavljuju početak donacije od 25.000 Pampers Preemie pelena za prevremeno rođene bebe Institutu za neonatologiju u Srbiji.

image
/11


Pampers, brend Procter&Gamble kompanije, ima za cilj da svakoj od 4000 prevremeno rođenih beba godišnje obezbedi Pampers Preemie Protection pelene kako bi podržali njihov zdrav razvoj.


  • 4000 prevremeno rođenih beba se godišnje rodi u Srbiji, i potrebna im je posebna nega kako bi se podržao njihov najraniji razvoj - uključujući i pelenu koja je napravljena specijalno za njih
  • San je ključan za podršku fizičkog i emocionalnog razvoja kod prevremeno rođenih beba i upravo zbog toga je Pampers lanisirao najmanju pelenu ikada, kako bi pomogli da se ometanje bebe smanji na minimum

 

4000 prevremeno rođenih beba se godišnje rodi u Srbiji, a povodom Svetskog dana prevremeno rođene dece koji se obeležava 17. novembra, brend Pampers i njihov partner Mercator doniraće 25,000 pelena za prevremeno rođenu decu Institutu za Neonatologiju u Srbiji, kako bi omogućili da prevremeno rođene bebe dobiju pristup pelenama koje su dizajnirane da podrže njihove jedinstvene razvojne potrebe.

 

Prevremeno rođene bebe spavaju čak 97% vremena. I dok je san važan za srećan i zdrav razvoj, on je još bitniji za prevremeno rođene bebe obzirom da je to osnova za njihov zdrav fizički i emocionalni razvoj. Ipak, neizbežni faktori u odeljenjima za neonatologiju - poput svetla, buke, čestog pomeranja, redovnih medicinskih intervencija i promena pelena, mogu uticati na osetljiv ciklus sna kod prevremeno rođenih beba.

 

Od 1. novembra do 20. decembra, za svako Pampers Premium Care ili Pampers Pants pakovanje pelena kupljeno u Idea, Roda ili Mercator radnjama, Pampers i Mercator doniraće jednu specijalizovanu pelenu za prevremeno rođenu bebu na Institutu za neonatologiju u Srbiji, u ukupnom iznosu od 25.000 pelena.

 

Pampers Preemie Protection pelene su specijalno dizajnirane za najmanje bebe, pružajući prilagođen kroj kako bi se uznemiravanje bebe smanjilo na minimum, kao i dizajn koji podržava neometan san čak i kod najkrhkijih beba.

 

Pored toga što je odgovarajuće veličine za male i prevremeno rođene bebe, Pampers Preemie Protection pelena je svuda pričvršćena, ima nežne fleksibilne ivice i postavu koja pomaže bebama na odeljenju neonatologije da ostanu suve duže vremena kako bi se izbeglo ometanje sna.

 

 

Milica Đukić, brend menadžer za Pampers je izjavila: “Više od 60 godina, Pampers je razvijao proizvode koji podržavaju srećan i zdrav razvoj beba. Odmor i komfor su od vitalnog značaja za bebe koje su prevremeno rođene i naša Preemies pelena im omogućava  neometan san. Sada možemo da se postaramo da smo tu za svaku bebu, od prvog dana, uključujući i one najmanje i najnežnije. Nastavljamo da nalazimo nove načine za inovaciju naših pelena za prevremeno rođene bebe kako bismo osigurali da njihove jedinstvene potrebe ostanu ispunjene.”

 

Pampers Preemie Protection pelene su dostupne u veličinama P1 (<2,7kg), P2 (<1,8kg) i P3 (<0,8kg).

 

 


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kontakt oči u oči sa bebom
Kada dođe do interakcije između roditelja i bebe, dolazi do sinhronizacije rada srca i emocija. Međutim, do sada je malo...
7
Šta je ružičasta buka i kako pomaže bebi d...
Roditelji na različite načine uspavljuju decu, a jedan od najpopularnijih je pomoću metode "bela buka". Međutim, u pos...
6
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
6
Hajde da stvaramo uspomene sa Lilly Junior...
Uzbuđenje je u vazduhu - Lilly Junior Radosnica je stigla!
5





Praktična rešenja za miran san vaše bebe
Dolazak beba na ovaj svet predstavlja jedan od najlepših životnih trenutaka svakog roditelja. Pored toga što roditeljstv...
Kako se pravi beba u jednom afričkom plemenu
Roditelji su ti koji odlučuju da li će i kada imati dete, ali dete u stvari samo bira svoje roditelje i pronalazi put do...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here