|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

TIGANJICA VAŠARICA - prilika za zabavu i kreativnost najmlađih

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 10.12.2017
U nedelju 17.12. održava se tradicionalni dečiji vašar - TIGANJICA VAŠARICA, gde će preko 100 mališana prodavati svoje proizvode na tezgicama širom kompleksa Tiganjica.

/91


 

 

 

Mališani iz Zrenjanina i okoline ponovo će imati priliku da uživaju u čarima zimskog vašara u Etno selu Tiganjica. Novi vašar za male trgovce zakazan je za nedelju 17. decembar počev od 13h.

 



Ideja ove lepe manifestacije, koja se održava već par godina unazad, je da deci omogući da budu kreativna i da svoju kreativnost javno izlože i uživaju u ulozi prodavaca na malim tezgama. Pored prodaje onoga što su klinci napravili osmišljen je i vrlo interesantan program sa mnogo zabavljača, igara a sve se održava u prelepom Etno selu Tiganjica koje krase divni prizori, uređena igrališta i i razna domaće životinje.

 



– Svi znamo koliko deca uživaju kada se nađu u ulozi prodavca koji ima svoju tezgu, takođe znamo koliko su kreativna i koliko svojim prstićima umeju da naprave fenomenalne stvari. Naša  zamisao od početka je bila da njihov talenat objedinimo u jednom zimskom druženju i da ih kao stariji podržimo na putu tako što ćemo im sa osmehom kupiti sve ono što su nam sa puno iskrenosti i ljubavi napravili i postavili na svoju tezgu –  kaže Dunja Ostojin, idejni tvorac ove, sada već tradicionalne manifestacije.


 

Prošle godine u okviru vašara kojeg je svojim prisustvom podržala i glumica Anđelka Prpić i uz neizostavnog Deda Mraza, animatore i druge zanimacije, družilo se više od 200 mališana i 400 gostiju.



 

Ovogodišnju manifestaciju pored mnogobrojnih donatora i prijatelja podržala je i pevačica Nevena Božović, a animacija će biti organizovana i za mališane koji ne učestvuju u ulozi prodavaca, tako da su svi dobrodošli da uživaju u nezaboravnom vikendu ♥


popust za vreme trajanja DEČIJEG vašara


 

  • Cena dvokrevetne sobe sa odvojenim krevetima sa uslugom doručka  umesto 3.740,00 dinara ovog vikenda biće 3.240,00 dinara.
  • Cena sobe sa francuskim ležajem plus singl krevet, umesto 4.740,00 dinara biće 4.240,00 dinara.
  • Cena bungal kućice umesto 6000,00 dinara biće 5000,00 dinara.
  • Cena apartmana umesto 7000,00 biće 6000,00 dinara.
  • Ukoliko gosti borave 2 noći, ostvaruju kupon za popust na smeštaj  za naredni put kada se odluče da borave kod nas.
  • Rezervacije na broj telefona 064 03 02 445

 

 


 

 



„Tiganjica vašarica“ počinje u nedelju 17. decembra u 13 časova, a prijave su na broj telefona 064 03 02 445.
  


Za vreme trajanja dečijeg vašara, na tezgama će se naći proizvodi koji asociraju na božićne i novogodišnje praznike, poput ukusnih specijaliteta koje naše bake rado mese, kao što su kiflice, štrudle ili kolači. Vašar je sjajna prilika da se dokažu i same bake koje vole da štrikaju kape, rukavice, šalove ili bilo šta drugo što mogu da naprave i pomognu svom malom prodavcu. Takođe kreativne mame i tetke, mogu pomoći svojim klincima oko izrade novogodišnjih čestitki, ukrasa, svećica, magneta, teglica, šoljica i drugih novogodišnjih đakonija. U manifestaciju se godinama aktivno uključuju  i brojne predškolske ustanove i osnovne škole nižih razreda, kao i brojne humanitarne organizacije iz više gradova Srbije.

Dobrodošli na Tiganjicu Vašaricu! ♥

Klinci i klinceze iz Zrenjanina i okoline ponovo će imati priliku da uživaju u čarima zimskog vašara. Novi vašar za male trgovce zakazan je za nedelju 17. decembar u 13h. 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

5 dobrih razloga da spasite brak
U braku nije lako. Puno je kompromisa, problema, napetih situacija, ali i lepih, nežnih trenutaka koji odagnaju loše dan...
5
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...
5
Hotel Ramonda - za najlepše porodične uspo...
„Nijedna planina i nijedan planinski vrh u Srbiji ne čine toliko dubok utisak na promatrača kao Rtanj sa Šiljkom. U njem...
4
Deca od 15 meseci razlikuju pravdu od nepr...
Deca o pravednosti "uče" posmatrajući način na koji ljudi tretiraju jedni druge. U uzrastu od svega 15 meseci mali...
2





HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...
Šta poneti na godišnji za bebu i dete!
Ringeraja je samo za vas napravila spisak svega što trebate poneti na godišnji odmor kada putujete sa bebom ili manjim d...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here