|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Aktivne bebe su srećne bebe sa novim Pampers Pants pelenama sa Stop & Protect džepom

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 19.8.2022
Pampers® Stop & Protect™ džep je jedinstven u Evropi i ova nova inovacija znači da roditelji više ne moraju da se plaše velikog curenja iz pelene – poznatog i kao kakafrka, i mogu uživati u svakodnevnim trenucima sa svojom bebom bez prekida ili neželjenih smetnji.

image
Ranije su se preporučivale za prelazak sa pelena na nošu, i obično se nisu koristile pre uzrasta od dve godine, dok se nova generacija Pants pelena preporučuje se u mnogo ranijem uzrastu.
/11


Ako postoji nešto što vam treba dok ste u ulozi novog roditelja, i po količini i po kvalitetu, to su definitivno pelene – jedina stvar koja može spasiti vas i bebu od kakafrke koja pauzira zabavu i igru.


Pre noše, pelene se koriste za upijanje tečnosti i zadržavanje čvrstih materija. One takođe čuvaju vlagu što dalje od bebine kože kako bi sprečile osip i zaštitile odeću od prosipanja i mrlja. Iz tog razloga, važno je pronaći brend na koji se možete osloniti.


Prve Pampers Pants pelene u Srbiji koje imaju Stop & Protect džep na poleđini

Ovu revolucionarnu inovaciju čini jedinstveni džep koji se nalazi na zadnjoj strani pelene kako bi se zadržala mokraća i tečni izmet, kao i da bi se sprečilo curenje i zadržalo sadržaj dalje od bebinih leđa. Ova funkcija nalik džepu znači mnogo manje ekstremnog curenja iz pelene. Pored toga, kroj koji se rasteže do 360 stepeni, dizajniran je tako da nema mesta za propuštanje, nudeći do 12 sati celokupne vrhunske zaštite od curenja. Bočni šav naših Pampers Pants pelena se sada takođe lakše cepa, što znači da je još lakše menjati ovu pelenu na aktivnim bebama, a duple manžetne za noge pomažu u sprečavanju curenja oko nogu. Super upijajuća jezgra naših Pants pelena zadržavaju vlagu podalje, samim tim je delikatna koža beba zaštićena.


Pampers® Stop & Protect™ džep je jedinstven u Evropi i ova nova inovacija znači da roditelji više ne moraju da se plaše velikog curenja iz pelene – poznatog i kao kakafrka, i mogu uživati u svakodnevnim trenucima sa svojom bebom bez prekida ili neželjenih smetnji.

 

Iako su se u prošlosti Pants pelene preporučivale za prelazak sa pelena na nošu, obično se nisu koristile pre uzrasta od dve godine. Ali nova generacija Pants pelena preporučuje se u mnogo ranijem uzrastu. Na primer, Pampers Pants sa Stop & Protect džepom počinju od veličine 3, pogodne za bebe koje imaju između 6-11 kg i prosečnog su uzrasta od 6-12 meseci. Dakle, od trenutka kada bebe počnu da se kreću – kotrljaju se, puze, stoje i hodaju – nova generacija pelena-gaćica je spas.


Kada je beba spremna za Pants pelene?

Odmah ćete znati kada beba počne da se prevrće i bude nervozna dok vi pokušavate da promenite pelenu. Naravno, svaki mališan je drugačiji, tako da će prelazak na Pants pelene biti drugačiji za svaku bebu, ali mnogi roditelji biraju da to bude kada beba napuni 6 meseci.


Zašto razmisliti o prelasku na Pampers Pants pelene sa Stop & Protect džepom?

Pants pelene se preporučuju za bebe koje tek počinju da se kreću. Uobičajena tvrdnja je da kada beba nauči da se kotrlja i puzi, ovu pelenu je mnogo lakše staviti nego obične pelene sa trakama. Mališanu daje slobodu kretanja, a možete promeniti pelenu u jednom pokretu, bez prestanka igre. Argument je da mališan više ne treba da leži na leđima kada dođe vreme za  menjanje pelene - samo je pocepajte sa strane i stavite novu pelenu na bebu dok stoji. Takođe je lako baciti je: samo zamotajte pelenu i zalepite je trakom.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
8
Kontakt oči u oči sa bebom
Kada dođe do interakcije između roditelja i bebe, dolazi do sinhronizacije rada srca i emocija. Međutim, do sada je malo...
7
Neverovatan trik: uspavajte bebu za jedan ...
Internetom kruži neobičan trik. Jedan tata, koji je na sve moguće načine pokušavao da uspava bebu, to je i uspeo sa veom...
4
Druženje zvezdica JOHNSON`S® baby kalendar...
Da li znate gde se „rađaju zvezde“? Ne ni na televiziji, ni u različitim emisijama za talente, već se rode i zasijaju u ...
3





Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Praktična rešenja za miran san vaše bebe
Dolazak beba na ovaj svet predstavlja jedan od najlepših životnih trenutaka svakog roditelja. Pored toga što roditeljstv...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here