|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Babysanft kozmetika za decu prija i najosetljivijoj koži

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 26.12.2017
Kreirana po principu "samo ono što osetljivoj koži prija" HiPP bebi kozmetika svojim blagim i nežnim Babysanft proizvodima neguje i štiti kožu vaše bebe pomažući joj da razvije sopstvene odbrambene mehanizme.

image
/11


U prvim mesecima života koža bebe je najosetljiviji organ, koža je tanja nego koža odraslih, pa samim tim i manje otporna. Barijera koja služi za obranu od štetnih materija kod beba je nedovoljno razvijena i zbog toga češće reaguju na uticaje iz spoljašnje sredine.

Odmah po rođenju koža beba mora da se prilagodi novom okruženju, jer posle meseci provedenih u plodovoj vodi, kad beba dođe na svet susreće se sa kiseonikom i svim ostalim spoljašnjim uticajima. Zato joj je za negu najvažnija ljubav i pažljivo odabrane kupke i kremice.

 

Baš zbog toga je HiPP razvio posebnu liniju za negu osetljive dečje kože koja ne sadrži štetne supstance i zadovoljava sve potrebe nežne dečje kože.


 


U HiPP Babysanft kolekciji kozmetike za negu najosetljivije dečje kože, ali i cele porodice, možete naći: kreme za negu kože, balzam protiv vetra i hladnoće, losion i ulje za telo, šampon, šampon i gel za pranje, mleko za suvu kožu, gel za kupanje, penu za pranje lica i ruku...

 

HiPP Babysanft kozmetika ne sadrži supstance koje bi mogle da izazovu alergijsku reakciju kod dece i zato se posebno preporučuje za negu veoma osetljive kože i kože sklone neuro-dermatitisu.  HiPP linija za negu dečje kože ne sadrži: parafinsko ulje, protein pšenice, eterična ulja, životinjske sirovine, silikone, alkohol, parabene, supstance za koje se sumnja da izazivaju alergiju, sapune, PEG emulgatore, veštačke boje i konzervanse...

 

Glavna negujuća supstanca većine Babysanft kozmetike je organsko bademovo ulje koje potiče iz Španije - pokrajina Alikante, sa obale Kosta Blanka gde je idealna klima za uzgoj ove hranljive biljke.

 

HiPP BIO bademovo ulje dobija se iz zrelih slatkih badema tzv. "pinchados".

Žetva badema je tokom avgusta meseca i iz Španije se transportuje u Nemačku. Odabrani i najkvalitetniji bademi prolaze kroz proces hladne prese i filtracije, procesom filtracije iz ulja se izdvajaju nepotrebne proteinske komponente te se ovakvim sistemom pročišćavanja i konstantnom kontrolom kvaliteta sigurnost je zagarantovana.

 

Bademovo ulje smatra se jednim od najdragocenijih i najskupljih ulja za negu kože, a u jednom plodu nalazi se od 50 do 55 odsto ulja. Bademovo ulje je svetložute boje karakterističnog mirisa i ukusa, blago je i ne iritira kožu, a sastav hranljivih supstanci osigurava mu mesto među visokokvalitetnim uljima. Prirodno je bogato materijama koje hrane kožu kao što su nezasićene masne kiseline (neguju i štite kožu), oleinske kiseline (oko 70 odsto), dok 20 odsto linolne kiseline pozitivno deluje na suvu kožu. Bademovo ulje sadrži i prirodan vitamin E (tokoferol) koji deluje kao antioksidant (èistaè) i štiti kožu od svih štetnih uticaja iz spoljašnje sredine.

 

S obzirom na to da formula HiPP Balzam protiv vetra i hladnoće ne sadrži vodu, može doći do blagih razdvajanja ulja pa ako vam se desi da pritiskom tubice iz nje iscuri kapljica ulja pre balzama - slobodno je nanesite zajedno sa balzamom, ne bacajte je, jer to je sasvim uobičajeno sa prirodnim bezvodnim proizvodima za negu.

 

Asortiman HiPP proizvoda pogledajte na www.hipp.rs i ne zaboravite da ocenite proizvode i iskreno nam kažete šta o njima mislite.

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kako ostati normalan kada vaša beba ne žel...
Vaša beba već danima plače i nervozna je, a vi pucate po šavovima. Evo kako da ostanete pri zdravoj pameti kada vaša beb...
11
Gde grešimo kada stavljamo u krevet bebu k...
Da li se i vama dešava da kada poželite da spustite bebu koja je zaspala na rukama, odmah se probudi? Onda verovatno i v...
6
Svaka majka ima posebno dizajnirano mleko ...
Najbolji savet za sve majke koje doje, kako one čije bebe sisaju, tako i one koje se isključivo izmazaju je, da pronađu ...
6
30 starih, veličanstvenih i zaboravljenih ...
Jezik je živa tvorevina svakog naroda i stalno se menja. Neke reči ulaze u upotrebu, druge izlaze, a ima i onih koje pos...
4





NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here