|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Dugotrajna hidratacija sa čistim hijaluronom uz nove NIVEA Hydra Skin Effect proizvode

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 23.4.2021
Svi smo već davno naučili da je voda osnovni sastojak našeg tela i da nam je potrebna kako bismo mogli da funkcionisemo fizički, ali i psihički. Koža kojoj nedostaje hidratacija postaje suva, bleda, osetljiva je i sklona borama.

image
Važno je odabrati odgovarajuće proizvode za negu koji će na brz i efikasan način pružiti našoj koži upravo ono što joj je potrebno.
/11




Postoji nekoliko načina za održavanje hidratacije kože, pre svega unosom dovoljne količine tečnosti, što s obzirom na prebukirane kalendare često postaje nemoguća misija. Zbog toga je važno odabrati odgovarajuće proizvode za negu koji će na brz i efikasan način pružiti našoj koži upravo ono što joj je potrebno.

 

Upravo zato, za sve osobe čija koža traži više, NIVEA predstavlja Hydra Skin Effect liniju koja pruža dugotrajnu hidrataciju tokom 72h i svežinu koja će vas pratiti tokom celog dana.

Zahvaljujući inovativnoj formulaciji sa čistim hijaluronom [HA] intenzivno hidrira kožu, dok istovremeno poboljšava sposobnost kože da proizvodi hijaluron iznutra, čime se aktivira i do 3x više hijalurona u samoj koži*. Odbrambeni mehanizam kože ojačava, koža postaje glatka, sveža i mekana na dodir, a vaše lice izgleda zategnutije.


ZANIMLJIVOSTI KOJE NAM OTKRIVA NAUKA O KOŽI

Nekoliko naučnih činjenica o glavnom sastojku proizvoda nove HYDRA SKIN EFFECT linije: hijaluronskoj kiselini

 

Šta je hijaluronska kiselina (HA)?

U pitanju je makromolekul šećera koji se prirodno nalazi u koži i ima izuzetnu sposobnost da zadržava vodu.

- Hijaluronska kiselina koja se nalazi u novoj NIVEA HYDRA SKIN EFFECT liniji dobija se u procesu fermentacije i zato ima visoku čistoću.

 

Zašto koristimo dugolančanu i kratkolančanu hijaluronsku kiselinu?

Kombinacija ove dve vrste kiseline ima dvostruko dejstvo: dugolančana HA vezuje vodu u gornjim slojevima kože dok kratkolančana HA poboljšava prirodnu sposobnost kože da proizvodi hijaluron*.

-  Novi NIVEA HYDRA SKIN EFFECT proizvodi za dnevnu i noćnu negu sadrže dugolančanu i kratkolančanu hijaluronsku kiselinu.

*in vitro test

 


Uz NIVEA Hydra Skin Effect dnevnu gel kremu za lice koja je 100 % inspirisana kožom, konačno možete uživati u osećaju intentenzivne hidratacije uz osvežavajući miris koji će udovoljiti svim vašim čulima.

 

- Hidratacija tokom 72h – koža se iznutra hidrira

- Osećaj glatke kože

- Blistav ten

- Bez masnih tragova, koža izuzetno brzo upija formulaciju



 

 

 

Oduševiće vas osvežavajući miris NIVEA Hydra Skin Effect noćne gel-kreme i osećaj regenerisane i nahranjene kože čim se probudite. 

 

100 % inspirirana kožom.

- Brza, intenzivna hidratacija koja dolazi iznutra.

- Obnovljena koža.

- Bez masnih tragova na koži i na jastuku.


 

 

 

 

Koristite NIVEA Hydra Skin Effect hidratantni serum kao prvi korak u vašoj jutarnjoj nezi lica za svež i zdrav sjaj i kožu punu hidratacije pre nanošenja dnevne kreme. Bogata formulacija pruža koži dugotrajnu hidrataciju i u značajnoj meri povećava nivo hidratacije i efekat kada se koristi sa NIVEA Hydra Skin Effect dnevnom kremom.

 

 

 

 

 - Obogaćen hijaluronskom kiselinom [HA].

 - Svež, zdrav sjaj

 - Intenzivna hidratacija u samo 20 sekundi

 - Osvežavajući miris


 

 

 

 

Uz NIVEA Hydra Skin Effect ampule sa čistim hijaluronom pružite svojoj koži kraljevski tretman koji zaslužuje! Ovaj moćni 7-dnevni tretman u ampulama pruži će vam dodatnu hidrataciju lica, vrata i dekoltea, trenutno uklanjajući neprijatan osjećaj zatezanja kože.

  

 

- 72 sata intenzivne hidratacije.

- Primetno glatka i gipka koža

- Uklanja neugodan osećaj zatezanja kože.

- Vraća koži intenzivnu hidrataciju za 7 dana.

 

 

 

Savet: Kada je vaša koža traži umorna i traži više hidratacije, nanesite ampule ujutro ili uveče na prethodno očišćeno lice, pre nanošenja dnevne ili noćne kreme. Za optimalne rezultate ampule koristite svakodnevno tokom 7 dana ili u redovnim intervalima.

 

 

 

NIVEA Hydra Skin Effect micelarna voda 400ml sa čistim hijaluronom i micelarnom tehnologijom uklanja šminku i nečistoće, hidrira kožu i pruža osećaj svežine.

 

 

 

 - Blago, ali temeljno čisti kožu lica bez isušivanja

 - Efikasno uklanja šminku, ne ostavljajući tragove

 - Hidrira kožu i pruža osećaj svežine

 - Čini kožu glatkom i jedrom


 

 

Upotreba: Nanesite proizvod na tufer, pa nežno očistite lice držeći usne i oči zatvorene. Ne ispirati. 

 

 


 

 

NIVEA Hydra Skin Effect micelarni gel za čišćenje lica 150ml sa čistim hijaluronom i micelarnom tehnologijom, blago, ali efikasno uklanja šminku i nečistoće ne isušujući kožu.

 

 

 

 

 

 

 - Hidrira kožu i pruža osećaj svežine

 - Čini kožu glatkom i jedrom

 - Temeljno čisti i pruža zdrav izgled kože


 

Upotreba: Nanesite proizvod na mokro lice i kružnim pokretima umasirajte izbegavajući predeo oko očiju. Isperite lice vodom. 



Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kako da zablistate ovog leta na plaži?!
Da bi imali više samopouzdanja i bili sigurni da ste spremni za letnju sezonu, predstavljamo nekoliko saveta kako bi bil...
2
Pete meke kao pamuk
Sezona sandala jeste počela, ali mnoge dame su još uvek u zatvorenoj obući. Pedikir u kućnim ulovima počinje s potapanje...
2
Žene zimi izgledaju starije i do četiri go...
Stručnjaci za lepotu jedne laboratorije u Njujorku potvrdili su činjenicu da zimsko vreme negativno utiče na kožu žena, ...
2
Priprema kože za proleće i leto
Nega lica i tela sa ciljem pravilne nege u toku leta moguća je primenom prirodnih preparata, koji treba da sadrže preciz...
2





NIVEA DNEVNA I NOĆNA NEGA PROTIV BORA
Inovativna nega protiv starenja sa čistim bakučiolom i dvostrukom hijaluronskom kiselinomdefiniše konture, učvršćuje kož...
Preporuka dermatologa za prvi korak u borb...
Bubuljice i akne problem su sa kojom se ne suočavaju samo mladi, već i oni stariji od 25 godina. Zajedničko za obe grupe...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here