|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Isprobani recept mladolikih mama!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 1.3.2018
Odmor, hidriranost i adekvatna svakodnevna nega kože bi bili dobitna kombinacija za mladolikost! Međutim, nije uvek lako pridržavati se toga...

image
/11


Da li ste ikada upoređivale svoje fotografije od pre par godina i danas? Šta ste primetile? Činjenica je da vreme uzima svoj danak.

Ili kada se pogledate ujutru i uveče? Lice prosto nije isto. Ujutru smo sveže, odmorne, zategnute uglavnom (one neprospavane noći pored dece ćemo zaboraviti) ali zato uveče… Uveče je jedna godina više na našem licu itekako vidljivija. Celodnevni stres, umor, redovi smeha i brige ostavljaju neizbrisiv trag. Velika je sreća što nas adekvatan odmor svakako vrati u prvobitno stanje, i što znakovi umora nestaju nakon prospavane noći, ali svakako delić tog umora ipak uzima svoj danak, te svakim danom svaka bora nastala što od smeha što od briga postaju sve dublje a naša koža svakim narednim danom sve opuštenija.

Dugotrajna, kvalitetna nega sigurno će ostaviti naše lice mlađim nego što bi bilo da se ne negujemo na pravi način. I ako bar samo malo doprinese ublažavanju tog svakodnevnog starenja – svakako ćemo biti na velikom smo dobitku.

Kreme protiv bora su podrazumevane kada je adekvatna nega kože u pitanju i uspešno ublažavaju vidljive znakove starenja kože. Dovoljno je posvetite par minuta dnevno sebi i pronaći idealnu kremu protiv bora za svoj tip kože.

U zavisnosti od godina, potreba kože i načina života, važno je izabrati odgovarajuću anti-age negu. Laboratorije Vichy imaju rešenja za negu svih tipova kože, u svim fazama života. Njihova misija je lepota kože, a lepota počinje zdravim i blistavim izgledom kože. Posvećen tome, Vichy pruža naprednu negu kože uz podršku nauke, i to kroz nekoliko linija anti-age nege Neovadiol, Slow Age, Idealia ili Liftactiv

Kao stručnjak na području nege kože koji je uvek upućen u život žene, Vichy je posvećen traženju novih naučnih puteva do lepe kože zdravog izgleda.

 

Šta je Ringerajinim damama, ženama u 30im godinama, mamama, kojima je svaki dan prepun obaveza i blansiranja između posla i porodice, recept za mladoliki, negovan izgled?

 

Danijela, Beograd:

"Unazad par godina, Vichy preparati za negu kože su moj način da kožu zaštitim od svih dnevnih iskušenja, a veče dočekam koliko toliko odmornog lica a ne sa podočnjacima do poda. Nekih godinu i po dana već, kao dobitna kombinacija mi se pokazalo uporedno korišćenje kreme Vichy Liftactiv Supreme i Liftactiv Supreme seruma u danima kada je neophodan intezivan tretman, a nije da ih nema. Krema je vrlo specifičnog sastava kojim besprekorno hidrira, zateže i zaglađuje kožu, daje joj čist izgled bez nepravilnosti. Bez parabena, dermatološki testirana, sadrži Vichy termalnu vodu (besmisleno je ovo i napominjati kada su u pitanju Vichy proizvodi). Gusta, a izuzetno razmaziva. I slatka! Da, da slatka – slatka ko da ste neki fini slatkiš razmazali po licu, pa kada dodirnete usne, nema onog neprijatnog osećaja u ustima. Poljupci zagarantovani! Da li zaista ima značajno dejstvo na bore i liftig lica? Da – ne onakvo kakvo možda konstruišemo u glavi, to je izvodljivo samo sa estetskim zahvatima, ali predanom svakodnevnom negom, zaista je primetan njen uticaj na svežiju, odmorniju kožu lica i ten."

 

 

 

Ana, Beograd:

"Posle trudnoće sam imala problema sa licem, tačnije sa jednim predelom na desnom obrazu. Pojavljivalo se crvenilo, smetalo mi je sunce, svrbelo me. Tada sam počela mnogo više da vodim računa o koži lica i da redovno odlazim na preglede kod dermatologa. Lice mi se smirilo a ja sam po preporuci doktorke nastavila da koristim Vichy preparate, ne samo za lice već i za kosu i telo. Liftactiv Supreme krema mi savršeno odgovara, lagana je, prija mojoj koži i obožavam da je koristim. Od srca je preporučujem."

 

 

Marija, Kruševac

"Dosta traganja za odgovarajućom kremom...dugi niz godina. Bila mi je potrebna hidratacija i antirid svojsvo, da bi u jednom potezu obezbedila ono što mi je potrebno za svežinu lica svakog dana. Takva dva svojstva u jednoj kremi teško se nalazi. Vichy Liftactiv Supreme preporučila mi je jedna ljubazna gospođa farmaceut, dala mi uzorke dnevne i noćne i probala sam je istog dana. Noćna krema je donela osećaj komfora, svežine i zatezanja najkritičnijih okoloočnih bora kao i labijalnih. Jutro sam dočekala zaista drugačija.
Oduševljenje je tek nastupilo kada sam nakon jutarnje nege nanela dnevnu Liftactiv Supreme kremu! Momentalni osećaj prijatnosti i delovanja na najkritičnije delove. Samo jedan puniji sloj kreme i dobila sam najkvalitetniju podlogu za šminkanje ali bez agresivnog uticaja svih hemikalija iz dekorative. Nega, zaštita i fantastična podloga.
Nisam dugo razmišljala, kupila sam za početak dnevnu, nadam se da uskoro svoju negu dopunim i noćnom kremom.
Hvala Vichy"
 


Ivana, Beograd:

"Posle mnogo, možda i previše isprobanih krema za lice napokon sam pronašla onu koja je predivna za moje lice. Otklanja znake umora, daje koži neophodnu hidrataciju i glatkoću. Krema bez koje nigde ne idem i koja je broj jedan kada je nega lica u pitanju Vichy Liftactiv Supreme. Lagana, odlično pokriva, daje koži osećaj čistoće i zategnutosti. I najvažnije, značajno smanjuje osećaj umora na mom licu."

 

 

Sanja, Požarevac:

"Mnoge kreme koje sam ranije koristila nisu davale svežinu mojoj koži lica, koja mi je bila potrebna. Od kada koristim Vichy Liftactiv Supreme, koža na licu je glatka i elastična. Koža je uvek sveža, odmorna i hidrirana. Poseduje prijatan miris i krema je divne teksture. Moje bore na licu su manje vidljive nego ranije. To je ono što mi je bilo potrebno."

 

 

 

Vichy ove zime nudi brojna iznenađenja!
Uz kupovinu omiljene anti-age nege, odaberite idealnu poklon kutiju.
Birajte između:
-Neovadiol poklon kutije za ublažene znakove menopauze na koži,
- Slow Age poklon kutije za mlađi izgled i snažniju kožu,
- Idealia poklon kutije za blistavu kožu ispunjenu energijom ili
- Liftactiv poklon kutije za čvršću kožu sa manje bora.

Svaka poklon kutija sadrži i kupon sa 20 odsto popusta pri kupovini bilo kog Vichy anti-age proizvoda, uzorke anti-age rutine i ekskluzivni uzorak za testiranje novog Vichy proizvoda koji na proleće stiže na srpsko tržište - MINERAL 89.  

Promocija je dostupna u apotekama do 31.3.2018. ili do isteka zaliha.

Više informacija potražite na www.vichy.rs

 

 


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

KAKO KOŽI PRUŽITI ADEKVATNU ZAŠTITU NA SUN...
Britanski dermatolog i stručnjak za proizvode za osetljivu kožu, dr Hivi Fašihi, savetuje da je najbolje svakodnevno nan...
3
LETNJE OSVEŽENJE ZA VAS I VAŠU KOŽU!
Osećate da tokom dana vaša koža posustaje u borbi da zadrži hidriranost i svežinu zato što je klimatizovane kancelarije ...
3
Uživajte u svojim trenucima uz NIVEA Lumin...
Beograd, 28. aprila 2024. – Male nepravilnosti na našoj koži poput strija i pigmentnih fleka od sunca često znaju da nam...
3
Kako da zablistate ovog leta na plaži?!
Da bi imali više samopouzdanja i bili sigurni da ste spremni za letnju sezonu, predstavljamo nekoliko saveta kako bi bil...
2





NIVEA DNEVNA I NOĆNA NEGA PROTIV BORA
Inovativna nega protiv starenja sa čistim bakučiolom i dvostrukom hijaluronskom kiselinomdefiniše konture, učvršćuje kož...
Vrućina i teška šminka ne idu dobro zajedno
Postoji način da koži istovremeno pružite neophodnu hidrataciju i ujednačite ten, i tokom toplih letnjih dana, laganom f...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here