|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

IZBOR ZA BEBU SANJALICU

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 27.3.2014
Baby Textil i Ringeraja.rs od 1.aprila predstavljaju novu takmičarsko-nagradnu rubriku u okviru koje je i sjajan mesečni konkurs i još lepše nagrade za najmlađe i najslađe! RASTITE SA NAMA!!!

image
/11


Da li ima ičeg lepšeg od usnulog deteta? Nežno, blaženo, poput anđela? Ušuškano i mirno, ili nemirno, šćućurno na jednom kraju krevetića ili rašireno poput zvezde preko celog kreveta... Svakako su neodoljivi!


Baby Textil i Ringeraja.rs su za Vašeg usnulog anđelka spremili jedno divno iznenađenje, a Vaše je da nam pošaljete fotografiju svoje BEBE SANJALICE, i učestvujte u sjajnom nagradnom konkursu u periodu od 01.04.2014. do 30.04.2014.!

BEBA SANJALICA koja bude imala najveći broj glasova osvojiće predivan Friends Bebi komplet

friends baby komplet

 

 

Šta je potrebno da uradite da bi ste postali dobitnik sjajne nagrade?


Izaberite omiljenu fotografiju (jednu ili više) Vašeg bebca kako spava i prijavite se putem stranice www.ringeraja.rs, zajedno sa sledećim zahtevanim podacima:

  • Vaše ime i prezime
  • Ime deteta sa slike i broj godina
  • Adresa
  • Grad i poštanski broj
  • Na zaboravite na fotografiju! Fotografiju upload-te putem stranice za prijavu

Prihvaćene će biti samo prijave koje sadrže sve tražene podatke.
Fotografije možete slati od 01.04. 2014. do 22. 04. 2014.

                                    POŠALJI FOTOGRAFIJU I UČESTVUJ >>>


Nije poželjno da fotografija pokazuje previše golišavosti Vaše bebe, posebno nisu dozvoljene fotografije gde se vide genitalije. Fotografije ne mogu da sadrže link na neku drugu stranicu. 
Fotografije treba da budu kvalitetne, slikane fotoaparatom ili mobilnim aparatom. Što se broja fotografija tiče, nema ograničenja. Možete objaviti više fotografija i u tom slučaju svaka posebno ulazi u takmičenje (glasovi fotografija istog takmičara se ne sabiraju) ili možete izabrati po vama najbolju fotografiju za konkurs.

 


Pročitajte više o pravilniku konkursa!!!

 

U nagradnom konkursu ima pravo da učestvuje svako ko pošalje sve tražene podatke i fotografiju svog deteta uzrasta od 0 do 3 godine a koje zadovoljavaju tražene kriterijume za takmičenje opisane u karakteristikama fotografije, osim zaposlenih kod organizatora i sponzora i članova njihove uže porodice.

Učestvovanje se ne uslovljava članstvom na portalu www.ringeraja.rs. Učesnici koji nisu iz Srbije takođe mogu učestvovati, samo je važno da u slučaju osvajanja nagrade navedu adresu u Srbiji, na koju će nagrada biti poslata.


                 PRAVILNIK ZA UČEŠĆE U BABY TEXTIL NAGRADNOM KONKURSU >>>


 

Glasanje i bodovi!

 

Svi korisnici (i registrovani i neregistrovani) imaju pravo da tokom glasanja svakodnevno po jednom glasaju za fotografije koje im se dopadaju!

Glasanje počinje 23.04. u 12h (u podne), a završava se 30.04. u 12h (u podne)!

 

                 Pogledaj sve takmičarske fotografije i glasaj za BEBU SANJALICU >>>

 

 


Nagrada!!!

 

Fotografija koja osvoji najveći broj glasova dobija od sponzora Friends Bebi komplet. U slučaju izjednačenih glasova, pobeđuje takmičar koja se ranije prijavio. 

Drage mame i tate, uzmite u ruke fotoaparate i zabeležite najmirnije i najlepše trenutke vaših najmilijih, i možda baš vaš mališan bude onaj koji će ušuškan spavati u sjajnoj, mekoj, novoj posteljini!!!

 

rastite sa nama

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

IZBOR ZA BEBU SANJALICU - DOBITNIK
Glasanje za bebu sanjalicu se završilo, a imamo i pobednicu! Pogledajte koja je to mala sanjalica osvojila novi komplet ...
2





IZBOR ZA BEBU SANJALICU
Baby Textil i Ringeraja.rs od 1.aprila predstavljaju novu takmičarsko-nagradnu rubriku u okviru koje je i sjajan mesečni...
IZBOR ZA BEBU SANJALICU - DOBITNIK
photo
Glasanje za bebu sanjalicu se završilo, a imamo i pobednicu! Pogledajte koja je to mala sanjalica osvojila novi komplet ...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here