|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

PROMO KUTAK

NAGRADNA ANKETA: Osvoji IMMUNOKIND set za dan u prirodi

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 1.3.2024
image

Učestvuj u IMMUNOKIND nagradnoj anketi na Ringeraja.rs i osvoji jednu od sjajnih nagrada. Pročitaj kakva su pravila učestvovanja!

ODGOJ I RAZVOJ

Dete sa niskim pragom tolerancije na frustraciju

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 17.2.2024
image

Neke osobe imaju veći prag tolerancije na frustraciju, te lakše podnose neuspehe, dok druge teško podnose i najmanje neuspehe.

PROMO KUTAK

Nestlé Srbija dobitnik nagrade Prijatelj porodice

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 7.12.2023
image

Beograd, 6. decembar 2023. – Kompanija Nestlé dobitnik je prestižne nagrade Prijatelj porodice, koju dodeljuje Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom za brigu o porodici i demografiji. Nagrada se dodeljuje od 2018. godine kompanijama koje su po oceni stručnog žirija, javnosti i zaposlenih najbolje uskladile rad i roditeljstvo podstičući zaposlene da grade uspešnu karijeru, dok istovremeno provode kvalitetno vreme sa porodicom.

ZDRAVLJE

POBEDNICI u INFLUCID nagradnom konkursu!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 1.12.2023
image

Hvala svima na učešču u INFLUCID nagradnom konkursu. Predstavljamo vam 10 dobitnika sjajnih INFLUCID paketa.

ZDRAVLJE

OSVOJI INFLUCID kišobran & ranac!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 1.11.2023
image

Učestvuj u INFLUCID nagradnoj anketi na Ringeraja.rs i osvoji jednu od sjajnih nagrada. Pročitaj kakva su pravila učestvovanja!

SVE O BEBAMA

Pampers Active Baby konkurs: priča o srećnom detinjstvu

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 27.10.2023
image

Kako je Pampers uvek preporuka iskusnih mama, postao je neizostavan deo priče o srećnom detinjstvu, a da bi opravdao poverenje, za roditelje je pripremljena vredna nagrada uz koju će deca steći nezaboravne uspomene iz detinjstva.

RINGERAJA.RS

CAKE FACTORY POKLANJA TORTU NA RINGERAJI!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 23.10.2023
image

Ringerajine mame imaju priliku da osvoje sjajnu Cake factory rođendansku tortu prema svom izboru, za svog princa ili princezu.

PROMO KUTAK

DOBITNICI u SEBAMED nagradnom konkursu!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 24.4.2023
image

Tokom prethodnih mesec dana puno vas je učestvovalo u SEBAMED NAGRADNOM KONKURSU, hvala vam na tako lepom odzivu!

STRANA 1 OD 9



Vulkan - u susret Osmom martu
U duhu ovih promena, u susret Osmom martu, Međunarodnom danu žena, Vulkan izdavaštvo pripremilo je nekoliko izuzetnih na...
IL GUFO, OD SADA U BEOGRADU!
photo
Il Gufo – italijanska premium kompanija garderobe za decu otvorila je vrata svoje prve prodavnice u regionu, i to u Beog...



image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image
Click Here