|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

KOLIKO PARI RUKU BI TREBALO DA IMA JEDNA MAMA?

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 17.10.2017
Odgovor na ovo pitanje je verovatno: onoliko koliko i dece. Mada i ova srazmera u nekim trenucima nije dovoljna, naročito u periodu najvećeg kućnog „špica“, a to su jutra i večeri.

image
Photo: bigstock
/11


Šta jedna mama u jutarnjem talasu ume da postigne, nekada teško staje i na spisak.

Jutro je još komplikovanije ukoliko među decom ima i školaraca, kojima je potrebno dodatno posvetiti pažnju u odnosu na obaveze prema školi, ali i u odnosu na samu organizaciju odlaska i povratka iz škole. Zato mame često ustanu pre svih i vode trku sa vremenom i obavezama sa spiska.


Jedna od tih obaveza je i doručak školarca.


Većina roditelja se slaže da, ma koliko gužva bila, školarac mora da doručkuje pre odlaska u školu jer je to obrok koji mališanu obezbeđuje dovoljne količine energije neophodne za dobru koncentraciju.

Idealan jutarnji obrok je lagan, bogat žitaricama, sadrži malo masti i soli, pa ne opterećuje organe za varenje. Doručak na bazi žitarica je ne samo zdrav, već je za njegovu pripremu dovoljna i jedna „leva“ ruka.   


Pripremljena po najvišim standardima, Podravkina Čokolino kaša po mišljenju nutricionista i pedijatara, predstavlja odličan izbor za doručak, večeru ili užinu mališana i pravi je izvor energije i zadovoljstva za jutarnji obrok pre škole. Ova kaša od žitarica sa ukusom čokolade u kombinaciji sa 2 dl mleka trenutno se pretvara u hranljiv i ukusan obrok. Obogaćena sa čak 7 vitamina (B1, B2, B6, C, E, niacin i folna kiselina), što je čine energetski uravnoteženim obrokom idealnim za decu u razvoju. Ono što je najvažnije, mališani u slast pojedu ovaj doručak i siti krenu put škole.


Pored starog dobrog Čokolina, tu je sada i nova Čokolino Junior kaša koja se bazira na pet vrsta žitarica i sadrži pšenicu, pirinač, kukuruz, proso i zob.

Ova receptura obogaćena vitaminima i mineralima idealna je za svakodnevnu ishranu i apsolutno je u liniji sa preporukama kada je ishrana mališana u pitanju.

U cilju obezbeđivanja besprekorne zdravstvene ispravnosti, hranljivosti i kvaliteta, kontrolišu se sirovina, okolina, tehnološka oprema, proces proizvodnje, proces pakovanja, kao i  funkcionalne i nutritivne vrednosti  proizvoda.

 

Pored Čokolina i Čokolina Junior, Podravka u svom asortimanu ima i liniju proizvoda Lino crunch i Lino pillows koji su jednako ukusni i takođe se brzo pripremaju, a formula savršenog Čokolino obroka više nije tajna!


Na linku http://coko.lino.eu/ saznajte više o tome!


Pored žitarica koje se pripremaju sa mlekom, zgodni za jutarnji obrok su i kremni namazi iz asortimana Lino lada koji od nedavno imaju i unapređenu recepturu sa povećanim procentom lešnika. Ostaje samo da se izabere vaš ili omiljeni ukus mališana, da li je to Lino lada nougat, Lino lada duo, Lino lada milk ili Lino lada kokos.   

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Šta je to senzorna integracija?
Poremećaj senzorne integracije ili senzorna disfunkcija, podrazumeva neadekvatnu obradu čulnih informacija od strane ner...
8
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
6
PRONAĐI ME! Nestala 2-godišnja devojčica u...
Dvogodišnja Danka Ilić nestala je danas u prigradskom naselju Banjsko polje kod Bora. Prvi put u Srbiji pokrenut sistem ...
5
Kada se farbaju jaja za Vaskrs?
Jaja se u Srbiji farbaju još od 16. veka. Kroz nekoliko vekova usavršavale su postojeće tehnike, izmišljale nove, ali je...
5





Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Vaške i svrab, kako ih prepoznati i kako i...
Ako se otkriju vaške, ne treba zaboraviti da i drugi ukućani mogu imati parazite i zaraziti druge, a pranje kose šampono...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here