|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Last minute za zatezanje tela

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 21.7.2016
Koliko puta smo sebi rekle da krećemo od ponedeljka na dijetu ili sa vežbama?

image
/11


A onda je prošlo mnogo takvih dana i sada je došao trenutak da svoje izvajano telo sa ponosom prošetamo peščanim plažama. Potrudićemo se već danas krenemo za nekim zdravijim životnim navikama jer je naša koža najveći organ koji i te kako vapi za brigom i adekvatnom negom.

Otkrivamo na koje načine možemo pomoći svom telu da zablista, a potom vam dajemo i savet za brzi lifting efekat.


 

#1 Izbegavajte jako sunce

Snažni sunčevi zraci oštećuju kožu i utiču na njeno starenje. Pored izbegavanja izlaganja suncu u periodu od 11 h do 17 h svakako treba koristiti i zaštitu sa visokim UV faktorom.  Jaki sunčevi zraci dovode do gubitka elastičnosti kože i njenog starenja usled čega dolazi do gubitka čvrstoće kože.

 

 

#2 Mršavite zdravo

Nagli gubitak kilograma posebno u kratkom vremenskom periodu dovodi do opuštanja kože tela. Nezdrave dijete mogu dovesti do sreće kada na vagi ugledate manju kilažu, ali osmeh vrlo brzo prolazi kada u ogledalu spazite svoje opušteno telo. Gubitak od 4 – 5 kg je normalan za period od mesec dana. Sve preko je opasnost po organizam i zdravlje.


 

#3 Bye – bye cigaretama

Dokazano je da duvanski dim dovodi do starenja kože i samim tim do njene opuštenosti. Istraživanja su pokazala da osobe koje su aktivni pušači ili borave u prostorijama sa duvanskim dimom imaju opušteniju kožu lica i tela.


 

#4 Voda – piće zdravlja

Dovoljna količina vode pomoći će u hidrataciji kože. Činiće je elastičnijom i samim tim umanjiti stvaranje viška kože. Istraživanja kažu da je potrebno unositi 0.3 dl po 1 kg telene težine. Stoga, odredite svoju meru i neka vam u staklenoj bočici uvek bude pri ruci. Izbegavajte da koristite plastične, nezdrave ambalaže. Staklo je svakako zdraviji izbor.

 


#5 U zdravom telu zdrav duh

Isplanirajte svoje vreme tako da 2 – 3 puta sedmično imate svoj trening ritual. Ono čime ćete se baviti ostavljamo vama na izbor. Svakako bilo koja aktivnost pomoći će u suzbijanju celulita i učvrčćivanju tela. Vijača, bazen, brzi hod ili pak teretana su samo vaš izbor koji će doprineti očuvanju zdravlja.


 

#6 Konzumirajte proteine

Proteini pomažu pri stvaranju mišića a ujedno tope masne naslage. Kombinacija proteina i ugljenih hidrata za vreme doručka idealna je da vam pruži izvor energije potreban za dnevne aktivnosti. A onda… Zaboravite na ugljene hidrate tokom dana. Proteinski ručak i večera su najbolji izbor jer sadrže kolagen koji pomaže pri učvršćivanju kože.


 

#7 Spas u zadnji čas – krema za učvršćivanje

 

Intenzivna učvršćujuća krema za telo

Opuštena koža tela - bilo kao posledica mršavljenja, trudnoće ili starenja kože, takođe zahteva posebnu negu.

 

Odaberite prirodno učvršćivanje za kožu tela - u obliku snažne i hranljive NUXE Body Učvršćujuće kreme za telo.

 

Ekstrakt brazilske mimoze i polisaharidi zobi pružaju trenutan lifting efekt, dok ekstrakti raži i afričke kigelije deluju dubinski, jačajući strukturu kože. Jasmin i vitamin E štite kožu od pojave vidljivih znakova starenja.

Cena, 200 ml: 3.944 rsd

 

 

 

 

NUXE prirodnu kozmetiku potražite u apotekama.

www.nuxe.rs

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kako da zablistate ovog leta na plaži?!
Da bi imali više samopouzdanja i bili sigurni da ste spremni za letnju sezonu, predstavljamo nekoliko saveta kako bi bil...
2
Pete meke kao pamuk
Sezona sandala jeste počela, ali mnoge dame su još uvek u zatvorenoj obući. Pedikir u kućnim ulovima počinje s potapanje...
2
Žene zimi izgledaju starije i do četiri go...
Stručnjaci za lepotu jedne laboratorije u Njujorku potvrdili su činjenicu da zimsko vreme negativno utiče na kožu žena, ...
2
Priprema kože za proleće i leto
Nega lica i tela sa ciljem pravilne nege u toku leta moguća je primenom prirodnih preparata, koji treba da sadrže preciz...
2





MELA B3 revolucionarno rešenje protiv hipe...
photo
Ovaj revolucionarni proizvod, kreiran u saradnji s vodećim svetskim dermatolozima i stručnjacima za hiperpigmentaciju, d...
Tvoj omiljeni Labello u limitiranom izdanju
Beograd, 19.februar 2024. – Bez obzira na godine, nikada nećemo biti spremni da se odreknemo slatkog, šarenog sveta crta...



image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image
Click Here