|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Le Petit Marseillais pokloni na Ringeraji!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 14.12.2014
Neka dolazeća 2015. godina bude bolja nego prethodna!I sve ostale želje da Vam se ostvare! Obradujte druge, obradujte sebe uz poklon paket kozmetike Le Petit Marseillais i vašu Ringeraju!!! Srećne praznike od srca Vam želimo!!!

image
/11


Dragi naši Ringerajci, osećate li miris praznika u vazduhu, da li je i vas uhvatila praznična euforija? Odlučili smo da vam ove predpraznične dane učinimo još veselijim uz lepu zabavu na Ringeraji, a uz pomoć brenda Le Petit Marseillais!


Tradicionalno, kao i svake godine, imate priliku da ostavite svoju želju ispod Ringerajine novogodišnje jelkice a sponzor Le Petit Marseillais će svojim sjajnim proizvodima, u okviru zabavnog takmičenja, obradovati Ringerajine korisnike.


lpm1

 

lpm2

 

lpm3

 

lpm4

 

lpm5

 


Le Petit Marseillais vam je spremio 20 mirišljavih paketa, u lepom prazničnom pakovanju, a u svakom paketu se nalazi:

 


lpm paket

 

 

 

Šampon za normalnu kosu


Regenerator za normalnu kosu


Mleko za telo (sa pumpicom)


Krema za telo


Gel za tuširanje (ženska aroma)


Gel za tuširanje ("muškija" aroma)

 

 

 

 

 

lpm


Poklonite drugima lepu želju, i spremite se, možda baš Vas čeka ovo sjajno iznenađenje!

 

 


Šta uraditi kako bi vredan paket kozmetike pripao baš vama

 
- Pre svega ako već do sada niste, onda baš sada postanite registrovan član Ringeraje. REGISTRUJ SE OVDE  Pravo učešća odnosno osvajanja poklona imaju samo registrovani članovi Ringeraje. Takođe zarad validnosti, prilikom ostavljanja novogodišnje želje morate da budete prijavljeni pod svojim username-om.



- Napišite želju ispod Ringerajine novogodišnje jelkice KLIK OVDE
  , odnosno


                          Podeli sa nama svoju novogodišnju želju ili čestitku!

 

- Podelite link na jelkicu prijateljima i pozovite ih da glasaju za vašu želju

 

- Budite uz vašu Ringeraju uvek a posebno 8.1.2015. kada ćemo svi zajedno saznati ko su dobitnici ovih sjajnih paketa

 

- Dobitnici koji su iz Beograda atraktivno pripremljene pakete će preuzimati u sedištu kompanije Johnsons, dok će dobitnicima koji su van Beograda paketi biti poslati na adresu, o trošku sponzora. Zbog prirode slanja, proizvodi će biti praktično spakovani kako proizvodi ne bi bili oštećeni.

 

 


Ko su dobitnici

 

- 17 paketa kozmetike će obradovati autore 17 novogodišnjih želja koje dobiju najviše glasova (računa sa opcija LIKE) do 7.1.2015. (zaključno sa 7.1.2015.) U slučaju izjednačenog broja like-ova pobeđuje autor želje koji je pre postavio.  

Prilikom ostavljanja novogodišnje želje morate da budete prijavljeni pod svojim username-om, kako bi mogli da proverimo validnost prijave i učešća.

 

- 3 paketa kozmetike će obradovati 3 moderatora koji u periodu od 15.12.2014. do 7.1.2015. (zaključno sa 7.1.2015.) budu najaktivniji na forumu

 
Ringeraja.rs od srca svima želi u predstojećoj godini mnogo zdravlja, sreće, uspeha, ljubavi i radosti. Ispunjen svaki dan. Ostvarenje svih iščekivanja, čežnji i velikih i malih želja. Osmesima ozarena lica. Mnogo smeha pre svega!



Poklonite drugima lepu želju, i spremite se, možda baš Vas čeka Le Petit Marseillais paket kozmetike!

 

 

                          Podeli sa nama svoju novogodišnju želju ili čestitku!

 

 

 

ng

                             

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kontakt
Želite da se oglašavate na portalu ili vam treba naša pomoć?
4
Naša Ringeraja.rs je napunila 3 godine!
Srećan vam treći rođendančić mile naše Ringerajke, Ringerajci i Ringerajčići!
2
Ringerajina himna
Ne dešava se često da je zajednica toliko lojalna svom okruženju da o tome napiše himnu. Počašćeni smo što su članovi Ri...
2
O Ringeraji.rs
Pročitajte više o tome ko smo, kakva nam je misija i čiji smo :)
2





Uskršnja Chicco porodična avantura
U periodu od 25.4.2016. do 29.4.2016. Chicco i Ringeraja.rs za sve Ringerajine korisnike organizuju sjajno takmičenje, s...
Pratite trudnoću putem e-maila!
Volite Ringerajin kalendar trudnoće? Našim trudnicama omogućili smo da prate svoju trudnoću i preko personalizovanih e-m...



image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here